Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

gl

#246681 Waszeitung

Ricsi módszere a legkifizetődőbb úgy látom,pár száz pont elmozdulás után zár,az a biztos ami a zsebben van még ha kisebb is mint amit mi esetleg sokáig tartunk,ma is zárhattam volna kényelmesen 500körül,de tovább le-re spekiztem ehelyett húzták mindennel ezt a mocskot amivel csak lehet,lehet én vagyok a nap hülyéje de shortot viszek tovább....

Re: nincs cím

#246677 Hathor Előzmény: #246671

szerintem amíg ki nem megyünk ebből a kapkodós piaci hangulatból, addig semmit nem kéne tennem :)

Nem érdekes ha mennek fe…

#246676 lyonell

Nem érdekes ha mennek fel kicsit,tartom beültem én is hosszú távra,nem engedek belőle hosszútávon.

igazából úgygondolom én is,hogy nem sokára el lehet temetni az egészet max 1.--2 hét long lehet benne,inkább nem longolok,pici longra számitottam ma,de mindeggy is majd 1hét múlva ránézek:)

na, további kellemes nap…

#246675 Ricsi

na, további kellemes napot, sziasztok:)

#246671 Zabás Előzmény: #246657

23400-500-on kellet volna venni, ott közel volt a stop! Már megint addig vársz, míg a tetőn elszánod magad a vételre!! És megint 30K-al fog álmodni és fárasztasz a hülyeségeddel! Így legalább korrektül látod a piacot és tényleg segítségünkre vagy! :DDD

#246665 akpo7 Előzmény: #246648

En nem is fogom, shortot tartom. Sztem alacsonyabb csucsbol fordulo ma megvolt.

Hala USAnak a hati fedezetnek vett OTI long is hozott a vegen. Igy kerestem ma OTI shorttal es OTI longgal. De nem akarom atvinni, szivem meg mindig a short fele huz. Remelem, USA csak szineszkedik es 1 oran belul lefordul 1,120-ig.