Parádés gondolatok, már alá is írtam az ívet!!!
én is 100%ig egyetértek vele. de az a baj ,hogy ez semmire nem elég...gyűjtsünk aláírást? :)
jah...már rámfért..:)
egy cikk, ami olyan, mintha én írtam volna, utolsó betűjéig egyet értek:
http://szivatos.blog.hu/2010/05/11/ne_mentsuk_meg_a_devizahiteleseket
Azért ne vessük el teljesen...kötvény alap tegnapi telj: 750K. nicht schlecht.
azért nerm vetnék mérget, hogy 270 alá megy mostanság, max beszúr
ugyanis nemsokára jön vityáék gazdasági programja és nem biztos, hogy az élénkítő intézkedések lesznek előtérben, inkább a növekvő államháztartási hiány.
ja......és ki akar majd váltani EUR hitelt HUFra, ha a HUF erősödik?
én inkább a 280-285ös range-t látom reálisnak.
1. exportnak jó
2. import csökkenhet
3. hitelesek váltanak, mint állat (majd utána fog visszaerősödni, csak csöndben, hogy ne lázadjanak)
4. növekvő államháztartási hiányt csökkenti (euroban számolva, mert ebben küldjük ki Brüsselbe).
5. fizukat csökkenti az állami szférban euroban számítva (nem kell szakszervezetekkel bajlódni)
látom lelkesen írsz...én várom a 270 alatti euro-t visszavételre félpénzzel....a másik fele kötvényben péntek délután óta, szóval ott is a huf erősödés termelget.
Azért ez költői túlzás, ennyire tényleg nem rossz a rendszer : ) Nem tökéletes, de azért bőven használható, nyilván ezért certizel te is, meg én is, meg mások is : )
Én úgy láttam voltak rendesen az árjegyzőn kívül is, persze mind a vételi oldalon. Eladó viszont csak az árjegyző volt, hisz mindenki hitt a jó öreg HUF ban : )
Igen ez tipikus! Amit a börze nem vesz ki a zsebedből, majd megteszi az Erste! Asszem mára eleget zsörtölődtem, jöhet a relax!h
az durva. ennyire nem követem azért őket, csak néha rákattanok vmelyikre. Egyszer jártam úgy beragadt a jegyzés és piac közben elmozdult elég sokat sikerült venni jegyzőtől még olcsón, áhh mondom de jó, aztán mire jegyzés visszajött már nem volt jó. Van bennük még egy ilyen extra kockázat.
NÉHA? Ne szépítsük, én 2 éve kb. 80%-ban certizem, nem hiszem, hogy túl sok olyan nap volt, amikor ne lett volna gond az árjegyzéssel. Néha már koncepciót vélek felfedezni benne.
:D hihetetlen mozgások voltak tényleg. jók lennének ezek Bétes certik, csak néha eltűnik árjegyző fél napra meg egyéb nyalánkságok. :D piciben szoktam ugrálgatni néha bennük.
Pontosan!Csak azért savanyú a szőlő, mert az általam figyelt és kereskedett certik közül 7 duplázódás volt az elmúlt 2 hétben. Ezt mégsem érzem igazán a számlámon.
Van benne vola. Szerényen mozgott pénteken nap közben is 70-100 között. Kár árjegyzőn kívül nem nyomják sokan, meg ez a 16 ft két jegyzési oldal között elég sok.
ki mert volna ebbe sok pénzzel belenyúlni egy ilyen pénteki zárásnál? Az megérdemli nagy nyerőt.
Bár az csak egy kósza 1k volt zárás előtt, de 80-on egész du. lehetett gyűjteni. Persze én se mertem áthozni, nem is bontottam ma pezsgőt!