Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

€$ piacán nagy erők össz…

#246100 Zabás

€$ piacán nagy erők összecsapása zajlik!!! Kiváncsi ki lesza győztes

Spekulánsok vs. ECB

Re: nincs cím

#245899 Rowan Előzmény: #245882

én meg csak egyhelyben toporgást látok

de úgyis kényszerpihenőn vagyok.

úgyhogy igyekszem tovább tanulni...

addig gyűjtöm a köv. tanfolyamra valót :S

#245882 Amatoregy Előzmény: #245809

Itt én is elvesztettem....

psart 4 óráson érintette viszont mások meg longfordulót mutattak. (Mindenesetre felírtam papírra, hogy 1,4783 körül volt az árfolyama.)

Az biztos, hogy normális körülmények között be jön. DE hol vannak itt normális körülmények?

#245802 Amatoregy Előzmény: #245793

partvonalról nézem a pilot időszakot.

Hétvégén azt mondták, hogy megmentik az eurt, de hétfőn még nem kellett semmit se tenni.

Ma elkezdhetik a rendszert tesztelni ahogy nézem...

#245798 Amatoregy Előzmény: #245793

partvonalról nézem a pilot időszakot.

Hétvégén azt mondták, hogy megmentik az eurt, de hétfőn még nem kellett semmit se tenni.

Ma elkezdhetik a rendszert tesztelni ahogy nézem...

Re: Furcsa ez az eurusd

#245606 Mars2000 Előzmény: #245565

Szó-mi szó, gyorsan lelohadt napközben a kezdeti lelkesedés az euró piacán. Most kéne interválnia az EKB-nak, és vennie az eurót - a felhatalmazás erre vasárnap megszületett, és elméletileg ma már érvénybe is lépett! Minenesetre érdekes, hogy a tőzsdék és a másodlagos állampapírpiacok szárnyalnak, az euró meg továbbra is csak sínylődik.

Egy gyors intervencióval most bármikor 1.30 fölé lehetne lőni az árfolyamot, a sok shortos köcsög meg csak nézne. Úgy látszik (legalábbis remélem), a kényszerű beavatkozás előtt az EKB ad a piacnak még egy utolsó esélyt, hogy maga találja meg a helyes irányt. :)

Re: Furcsa ez az eurusd

#245567 Zabás Előzmény: #245565

Igen!

€ miatt az itt kereskedők már ismerik a virtuális pénz veszélyét! De-is szerintem csak shortokat zártak.

És a Központi bank még nem lépet semmit, csak dumált!!

Furcsa ez az eurusd

#245565 gentlemanus

Elég furcsa, hogy elviekben eur-ben nagy happynek kéne lenni a nagy mentés miatt, ezt azonban valahogy nem látom...

Ti értitek?

#245267 lilia Előzmény: #245094

Na hajrá!

Így is kell felfogni, hobbiként.

Nem pénzkeresetként.

Mások is vagyonokat költenek dvd gyűjteményre, sielésre, szivarokra, műtárgyakra, vitorlázásra, akarmire.

Egy bukót nem "vesztesegnek" kell felfogni, hanem hobbinak, hogy ennyit most rááldoztál, es ahogy irtad, hogy szellemed frissen tartja, követed a híreket, kombinálsz, fejlődik az önuralmad, stb......

Na örülök hogy ujra itt, megpróbálok én is többet írni majd,,szia!

#245235 Amatoregy Előzmény: #245222

:DDD

Írtam, hogy árupiac. FXpro-n nincs cukor meg kávé.

Plus500. Az volt benne a jó, hogy a követőstop akkor is ment, ha ki van kapcsolva.

Marketstar-t nézegetem. Most még nincs benne a követő stop, de hónap végétől állítólag benne lesz. Viszont az is menni fog ha ki van kapcsolva.

#245217 Roller Előzmény: #245199

Nekem is repült minden,de már a negyede visszajött! :)

Most próbálgatom a worldspreads-t.