Re: nincs cím
Amatoregy Előzmény: #244332Kedves FX topik Társak!
Nagyon szépen köszönöm a figyelmeteket. A múlt héten nem voltam a fórumon, pénteken is csak benézésre jutott idő mobilról, de üzenetek olvasására nem. (Láttam, hogy vannak üzenetek, csak nem volt alkalmam olvasni őket, hét végén meg általában nem ezzel foglalkozom. Most nem is voltam olyan hangulatban.)
Úgy gondolom, hogy a csapat erejét mutatja, hogy az fx topik sokat író képviselői irtak (sőt más topikok írói is.)
Név szerint:
Sanguis
Zabás
Archenius
Surranó
Bakiba
Kardj
Rowan
Roller
Arizona
-sabe
Külön köszönet Liliának, aki komoly levelet írt priviben.
Ezenel fejet hajtok Lilia és a topik előtt. Teljesen új meglátásba helyezte ezt az egész dolgot. Én nem ebből élek, nem a létfentartáshoz kell. Egy hobbi, ami szélesíti a látókört, frissen tart és végül de nem utolsó sorban cyberbarátokat segít szerezni. Valjuk meg mi férfiak, a nők teljesen másképpen gondolkodnak és – bár ezt nem mindig valljuk be – sokszor nekik van igazuk.
Sokatokkal találkoztam már személyesen és majdnem mindenkivel leveleztem priviben.
Jól vagyok köszönöm szépen. Lelkileg egy kicsit fájt. Mivel fagyipénz volt rajta, ezért anyagilag nem renget meg. Talán olyasvalami mint amikor megveszel valamit amit régóta szerettél volna (mondjuk egy autót) és vigyázol rá. Aztán valamilyen süket egy parkolóban meghúzza. Még használható, de te tudod, hogy ott van egy karcolás és akaratlanul is odatéved néha a tekinteted. Emlékszel rá mindig amikor parkolsz, vagy mosod az autót.
Hogy mi történt? Röviden el néztem a pozikat. Eurusd-ben építettem fel hosszabb távra (mondjuk két hét) a pozikat. Mivel nem érek rá folyamatosan ezért nagyon kicsi méretekkel és eszemágában se volt zárni csak jóval lejjebb. Viszont felépítettem egy hedgelési stratégiát. E kettő kombinációjából jött a hiba. A hedge pozik nem az általam gondolt szinteken nyíltak volna meg, hanem jóval feljebb (ahol az ár mostanában nem járt.) Sajnos netbookon közel vannak a billenytűk és nem mindegy, hogy 1,31 vagy 1,41. Hát ennyi. Tanultam belőle.
Nem demózom (mert olyan mintha egyedül táncolnék – mást nem irok…. ) viszont nagyon kicsi pozikkal (méret és pip) haladgatok. Pénteken volt 30 pip eurchf pozi zárva majd indult egy 1,4099-ről 1,42-es célárral. Ekkora felrántásra nem számítottam ezért éjjel zárult is azóta semmi.
Mindenkinek nagyon köszönöm és ha valakinek az én szakmámban tudok segíteni írjon priviben.
Amatoregy