Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nyilasi befektetési alap

Re: Nyilasi alap

#251776 surrano Előzmény: #251771

a sajat blogjan nyugodtan csinalhatja... van mire buszkenek lennie, en mar annak is orulnek ha csak egy evben elernem amit o 5 eves atlagban :_)

Nyilasi alap

#251771 Netmaster

Az utóbbi két post az alappal foglalkozik. Mondhatjuk úgy is, önreklám. :)

2010.05.18. Nyílt sisakkal a szemfényvesztés ellen

2010.05.15. A kamatos kamat varázsa

Re: felnetek nem kell

#248259 surrano Előzmény: #248236

oh, tavol alljon tolem hogy fikazzam Nyilasit. majd ha 5 ev alatt jobb profitot csinalok mint o :)

csak kinomban rohogok.

#248236 Netmaster Előzmény: #248091

Írod, miközben daxot shortolsz. :)

Nem értem mit fikázza mindenki Nyilasit, egyrészt messze nincs vége az évnek, másrészt mind tudjuk milyen állapotban van a magyar és a világgazdaság. Ja, és elárulom, én nem csináltam éves átlag 40%-ot az elmúlt 2 évben mióta tőzsdézem. Gyenge vagyok, na. :)

#248106 banyaiz Előzmény: #248096

gondolom ő is érdeklődve néz ki a fejéből mi történt itt elmúlt négy hónapban. :D

nem hiszem mikor írta így képzelte az eseményeket.

felnetek nem kell

#248091 surrano

kezd az az erzesem lenni, hogy amikor Nyilasi azt irta hogy az ev uzlete a bux shorteladas lehet, akkor valojaban arra gondolt hogy nagy uzlet eladni (zarni) minden shortot.

Re: Frissítés

#248017 Amatoregy Előzmény: #247863

Ha az év elején adtad el.

Viszont nem elhanyagolandó tény, hogy közel 1-1,5 szeres tőkeáttétellel dolgozik.

Az sok mindent kibir, viszont haszonban is kevesebb...

#247997 matyesz Előzmény: #247863

Nézd meg 2001 február környékét. Nekem ugyanolyan pozim van mint nyilasinak, olyan átlagárral. Nekem sem jutott eszembe hogy zárjam, inkább bővítek feljebb lassanként. Nekem ez a taktikám.

#247863 lackok Előzmény: #247796

Szeretném megemlíteni azt az apróságot, hogy a 10% korri megvolt a múlt héten. A mágus a múlt héten nem zárta a nyerőbe került SP500 pozikat. Nyilván hozzátartozik, hogy ő hosszabb távon gondolkodik mindig, de piac viszont úgy tűnik felállt a korrekcióból azóta.

Szerinted mennyi esély van, hogy megismétlődik a múlt hét a közeljövőben? Ezért mondtam, hogy ha így halad az utolső nyerőben lévő SP500 pozi is közel nullába kerül nála.

Azon kívül az év eleji bejelentése, hogy az év üzlete a BUX short eladása lehet sem látszik eddig beigazolandónak...

#247837 -sabe Előzmény: #244654

Én is így vagyok vele, veszedelmes idők jönnek, 5 év nagyon sok időnek tűnik most.

Ez a másik nagy igazság:

"Nem fektetek be, érdemi pénz kezelését nem szívesen bíznék másra, keveset meg nem érdemes."

Sok a járulékos költség...

#247796 matyesz Előzmény: #247778

Nézd meg %-osan mennyi a vesztesége...Sokan cserélnének vele... Elég 10 % korrekció aztán meg kell nézni mennyire mágus.

#244654 lackok Előzmény: #244575

A sikerdíj és egyebek levonása után 18-20% marad. Ennyit azért egy bef.alap is hoz úgy hogy 200-as mozgóátlagnál be-ki rakom a pénzt. Viszont ezek nyílt alapok bármikor kivehetem.

Az öt éves zárt befektetésről meg vakmajom jut eszembe..."Stop nélkül 5 évre pénzt befektetni nagy kockázat manapság" :)

#244575 banyaiz Előzmény: #244553

átlagos 40%-os éves hozam 5 évre komoly teljesítmény vsz.

Mondjuk 5 év nem biztos elég egy komolyabb következtetés levonására, de biztató.

Azért elég komoly hátránya ennek az alapnak a költsége és a sikerdíj. Igaz időtakarékos annak aki befektet, ha hasonló eredményeket ér el következő 5 évben is.

Egy tartós befektetési szerződéssel is lehet nyereség adót megúszni, ott szintén 5 év. Vagy Nyesz egy nyugdíjas családtag nevén, adómentes, 3 év után ki lehet venni a lóvét.

Joello

Nem fektetek be, érdemi pénz kezelését nem szívesen bíznék másra, keveset meg nem érdemes.

Frissítés

#244553 Netmaster

"2010.05.09. Öt év alatt ötszöröztünk – Átlagos 40% éves hozam ellenszélben az elmúlt félszáz év legháborgóbb vizein"

Szépen alakul a portfóliója.