Regisztráció Elfelejtett jelszó

Brókercégek, kereskedési platformok

Re: nincs cím

#245656 lackok Előzmény: #245609

És ha jól átgondoljuk rájövünk, hogy ha ugyanazon adóévben zárod az összes (ugyanolyan rv-ben) nyitott pozidat, oly mindegy hogy melyiket melyikkel párosítottad a hozam-veszteség dettó ugyanannyi bármivel is párosítod a másikat. Ennek csak az adóéven túlnyúló befektetéseknél tud értelme lenni...

az lenne a kérdésem: Pet…

#245608 treasury

az lenne a kérdésem: Petit használok bux határidőre, máshol is csak FIFO -val lehet nyitnizárni, miért nincs lehetőség különböző időpontokban nyitott, különböző méretű kontikat külön zárni, hívtam equitast, annyi volt a válasz h már mások is jelezték hogy hasznos volna...

esetleg általatok használt más hazai rendszer tudja ezt?

Re: külföldi piacok és/vagy külföldi brókercég

#245599 treasury Előzmény: #245563

link: worldspreads.hu - felső részben piaci információk - majd piaci információk letöltése

befizetésre sztem a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás ha a saját számládról utalsz vmelyik raiffeisen-es számlájukra, azt hiszem HUF, EUR és USD -ben vezetnek. nyilván arra amiben szeretnéd hogy vezessék a számládat. így a ktsg csak a Te bankod utalási díja, és a raffi deviza eladási árán könyvelik le.

vagy kp-ban szintén raiffeisennél ez margin call-nál előfordulhat :) de sztem bankkártyáról is megoldható.

kifizetésről sajnos még nem tudok nyilatkozni :) a 2008-as évet még csak most sikerül visszahozni... de ha jól tudom arra a számlára utalnak vissza amit a szerződésben megadsz és befizetsz róla

sztem ha regisztrálsz az oldalukra (nem kell utalni vagy semmi egyéb) és belépsz akkor több információ érhető el

cfd-ről fogalmam sincs, ezt tapasztaltabb fórumtársakra bíznám

#245594 lackok Előzmény: #245581

Hát csak viccöltem...de tényleg nem tudom melyik lenne neked megfelelő. Nincs ötletem, sejtem mekkora méretekben akarsz kötni, de minden szolgáltatónál az áru a legdrágább dolog.

Ilyen kis méretekben csak az apró részvényeket, CFD-ket lehet az ismert szolgáltatóknál kötni..:(

#245587 archenius Előzmény: #245572

Már előre gondolsz rá, mi lesz, ha nem zárod a határidőt, és leszállítják neked a kapu elé a kávét? :D

#245581 Amatoregy Előzmény: #245578

Az melyik?

Most vettem ki az összes pénzt a plus500-ból. (már amit mérgemben nem hagytam benne, hogy likvidálják...)

#245572 Amatoregy Előzmény: #245563

Árupiachoz (olaj, cukor, gáz, kávé) keresek bróker céget. Nagyon kis mennyiségek érdekelnek, ami otthon el fér a spajzban vagy a pincében.

#245563 ikszf Előzmény: #245439

köszi, és mindenkinek!

Ezt a linket melyik menü alól sikerült elérned? :) Illetve ki-befizetési módokról és költségeiről van valahol infó?

+ 1 hülye kérdés általában a brókercégekre:

CFD-knél az ajánlatom bekerül egy központi ajánlati könyvbe? Vagy pedig csak az adott brókercégnél levő ajánlatokkal párosulhat? (WikFx blogján olvastam valamit a kisebb brókercégekről, hogy trükköznek a likviditással, de nem volt igazán világos)

Pl ha dax cfd-nek van likviditása a piacon, de az adott brókercégemnél kiszárad, akkor lehet, hogy az adott brókercég miatt nem tudom zárni a pozimat (miközben valójában a piacon normális likviditás van)?

Vagy ilyen nincs, mert egy központi rendszerbe kerül be az ajánlatom közvetlenül?

#245338 ikszf Előzmény: #244586

lehet béna vagyok, de alig találok valami infót a honlapjukon (ki és befizetési módok, pénzmozgatási díjak, minden piacra lebontva a spreadek, egyéb költségek)

illetve nem értem az pf worldspread-es finanszírozási mintapéldájűban, hogy mi az a -2,5% minden számításnál:

http://www.portfolio.hu/spread/finanszirozas.html

Ha usd-ben nyitok számlát, de mondjuk dax index-el is szeretnék kereskedni; ilyenkor pozíció nyitásnál/ zárásnál is felszámolnak egy eurusd konverziót?

#244652 lackok Előzmény: #244647

Náluk is van számlám....határidősre inkább ezt ajánlnám.

#244651 lackok Előzmény: #244586

Szintén náluk és elégedetten. Egyszerű, jól kezelhető felület, korrekt magyar ügyfélszolgálat, FSA felügyelet.

#244647 Zabás Előzmény: #244565

FxPro

http://www.hunforex.hu/index.php?menu=home

5 perc alatt a számlán a pénz, ha Bankártyás utalást választod.

BANKKÁRTYA (DEBIT / CREDIT CARD) Hitel és letéti bank kártyával történő letét néhány perccel a tranzakció elfogadása után a számlájára kerül.

Harmadik személytől nem fogadunk el letétet semmilyen formában, kivéve ha rendelkezik érvényes meghatalmazással.

Kizárólag ugyanazon kártyával történhet pénzvisszahívás mellyel a letétet elhelyezték.

ÁTUTALÁSI KÖLTSÉGEK: A teljes utalandó összeg 1,8 %-a, amely az utalt összegből kerül levonásra.

#244586 treasury Előzmény: #244565

worldspreads

sokat fejlesztettek rajta nemrég, van magyar elérhetőség, raffin keresztül is tudsz befizetni és kis kontraktus méretek vannak ...stb

honlapon részletesen minden, én náluk vagyok 2 éve és nincs panaszom

#244574 Rowan Előzmény: #244565

nézd meg az admiralmarkets-t

tudsz nyitni demo szlát is, úgy meglátod, hogy megfelel-e

esetleg olvasd el a plusz500 topicot

ezek hazaiak, ft-ban is tudsz szlát nyitni.

külföldi piacok és/vagy külföldi brókercég

#244565 ikszf

sziasztok

Ti hol kereskedtek dax, dji, s&p-vel?

Fontos lenne:

- 5.000$ alatt is lehessen számlát nyitni

- a fix és %-os jutalék tegye lehetővé kisebb pozíciók nyitását is

- hab lenne a tortán, ha moneybookers-el, paypal-al, netellerrel ..... is lehetne ki és befizetni

Vagy esetleg inkább itthon nézelődjek? Azt néztem, hogy pl 0,8% / 5.000 ft min. jutalék mellett 600k-nál kisebb pozit nem érdemes felvenni.

Tudnátok adni tippeket?