Vona: "Az első ülésre Orbán Viktor kedvenc öltözékében fogok bemenni"
Vona: "Az első ülésre Orbán Viktor kedvenc öltözékében fogok bemenni"
"A hétfői sajtótájékoztatón Bolla Tibor elmondta, hogy a csütörtöki dupla utalást az okozta, hogy a cégnél két ember foglalkozik a munkabérek átutalásával, és kis időbeli eltéréssel egyszerre két átutalás is elindult. Az egyikük elindította a folyamatot, a számítógép dolgozott, "pörgött a homokóra", de eközben a másik pénzügyes egy másik számítógépen ránézett a rendszerre hogy van-e pénzmozgás, de mivel nem látszott a folyamatban lévő utalás, ezért ott is indított egyet, így egyszerre két irányból is megindult a pénzutalás."
http://index.hu/belfold/budapest/2010/05/10/haromezer_bkv-dolgozo_kapott_tevedesbol_dupla_fizetest/
Na, ott vannak a bűnbakjaid, rájuk sütheted a bélyeget. Há' mé' nem tudják megkérdezni egymástól, hogy áll az utalás. :)
http://inforadio.hu/hir/belfold/budapest/hir-352425
Érdekes, ha senki nem akarja vállalni a felelősséget akkor mindig gépi hiba van...
Ki nyomta meg a jóváhagyás gombot? Ki ne ellenőrizte? Ki kapja ezen utalásokért a fizetését a BKV-nál? Mindjárt megvan a hibás, ha ezekre a kérdésekre felelnek!
Szánalmas következmények nélküli ország.
Kéne, kéne, nem azért fog senki integrálódni, mert kéne, hanem mert mindkét oldalon adottak lesznek az ezt elősegítő feltételek, és akkor is hosszú, fáradságos folyamat lesz.
http://hvg.hu/velemeny/20091029_ciganyvita_felzarkozas_integracio_akadaly - Németh György: A cigányok, a rózsadombiak és a Mózes-fajták
http://www.hirextra.hu/2010/04/18/az-lmp-lenne-az-uj-szdsz/
Tessék, LMSZDSZ. :)
Mert erre mit lehet válaszolni?
Amikor én gimibe jártam, és a tanár elkapott cigizés közben, elővett egy síbotot vagy váltóbotot (amit a futók használnak), és kaptunk rendesen. És ezzel az ügy le volt rendezve, se intő, se otthoni panaszkodás. Nem is tudtuk volna elmondani, hogy cigiért járt a verés, mert otthon is megkaptuk volna a másik felét:))))
Ma mi van? Ha hozzáérsz a gyerekhez, máris diákönkormányzat, szülői munkaközösség, kisebbségi hivatal, ombudsman, rendőrség, annyit szekatúra, valamelyik biztosan rád ver valami büntetést. Ez meg kinek hiányzik?
Azé jó elvagyok itt, el beszélgetek itt magamba ! :D
Nem adnának szót Dúró Dórának? - Már az első napon felléphet a Jobbik ellen a Fidesz !
A Fidesz megakadályozná, hogy az Országgyűlés alakuló ülésén szokás szerint a legfiatalabb képviselő, ezúttal Dúró Dóra Jobbik-szóvivő olvassa elő a képviselőknek az eskü szövegét - értesült az MSZP-közeli Stop hírportál. Ez azért is volna durva, mert 1998-ban Orbánékat nem zavarta, hogy az akkor még fiatalabb Zuschlag János látta el ezt a feladatot.
Csikket is elnyomtak a tanárnő arcán a cigányok !
Ez már több a soknál ! De itt a tanár is hibás, mert mi az hogy nem tud védekezni egy 11 éves kis taknyossal szemben, nem tudja magát megvédeni ?? Na, hagyjuk már !
Csikket nyomott Erika arcába a 11 éves fiú
Nem először lendültek támadásba az almamelléki bentlakásos speciális iskola diákjai. A most összevert tanárnő, Kadiró Erika arcán néhány éve cigarettát nyomott el egy diák.
Integrálódni kellene nagyon sok ilyen embernek !
Csak Én már nem nagyon hiszek ebben az integrálódásban, hiszen aki integrálódni akart volna, az akkor már rég meg tette volna, erőszakkal meg nem lehet.
Olvasónk a cigányokról !
Tisztelt Szerkesztőség!
Először is szeretném leszögezni, hogy én nem vagyok fajgyűlölő, vannak cigány ismerőseim (három család), akik teljesen normális hétköznapi életet élnek (két(!) gyerekkel), és ami meglepő, dolgoznak. Ami talán a legmegdöbbentőbb, hogy ugyanúgy éreznek az "olyan" cigányokkal szemben, mint én, vagy bármelyik más magyar.
Azért írtam mégis, mert szerintem tarthatatlan az, ami Magyarországon megy. A tisztességesen élő, dolgozó ember nem mer kimenni este az utcára. Én nem Budapesten élek, hanem egy kisvárosban, de itt is ugyanaz a helyzet, mint bárhol az országban. Félünk szólni, félünk tenni bármit is, mert féltjük családunkat, gyermekeinket. Egyes emberek bármit megtehetnek. Bármikor leszúrhatnak az utcán, bármikor bemehetnek a házadba és kirámolhatják azt. És ha még szólni mersz, akkor te vagy a bűnös.
Egy ismerősöm kertjét rendszeresen kifosztották a cigányok. (Öreg néni, aki saját maga kapálta, ásta a kertjét). A helyi rendőrök azt mondták neki, hogy adja el a házát és költözzön a lányához. (Kuruc.info: ez nem egyedi eset – a „rendőrség” mindenhol ezt csinálja, mi is számtalan ilyen esetről tudósítottunk már. És ezeket tartjuk el az adónkból, és ezek ki/leváltására nem szabad tettrekész, keményen odacsapó csendőrökben gondolkodnunk...)
Ahol én élek, az óvodai csoportok 70-80%-a cigány. (Kuruc.info: sajnos, ma már országos szinten 50%-os a cigányok aránya ebben a korosztályban – lásd EZT) Nem merem odaengedni a lányomat. Állítólag már ott is lopkodnak és verekednek a gyerekek. Arról nem is beszélve, hogy az óvodába, vagy bölcsődébe bejutás szempontjából sajnos a mi családunk hátrányos helyzetben van. "Sajnos" rendes családban élünk. Van anyuka is és apuka is. Mindketten dolgozunk. És "sajnos" csak egy kislányom van. Nem merünk többet vállalni, mert félünk, hogy nem tudjuk eltartani. Ja, és nem vagyunk cigányok. Így a bölcsődei bejutásunk esélye negatívban van.
Egy anyuka sírva panaszolta, hogy a lányát körbeállták az iskolában a cigányok és elvették a mobilját, a tolltartóját és a heti zsebpénzét. És mit mondott erre az igazgató? Ne vigyen a gyerek az iskolába mobilt. (Kuruc.info: finoman szólva, ez sem egyedi „tanács”... ahelyett, hogy kőkeményen befenyítene például verőemberek alkalmazásával, ilyen ostobaságokat ajánl... Ez se való dirinek.) Azt nem kérdezte meg, hogy minek kellett neki. Ugyanis az anyuka azért vett neki mobilt, mert nem engedi, hogy a gyerek egyedül menjen haza, viszont nem mindig ugyanabban az időben végez. Van olyan, hogy elmarad az óra. Ilyenkor odaszól anyukának, vagy a nagymamának, hogy menjen érte.
Amikor még terhes voltam (két éve), még nem ismertem az itteni helyzetet. (Szabolcsi falucskából származom, földet túró, lelküket is kidolgozó szülőktől.) Rá mertem szólni egy csapat cigányra, hogy ugyan ne dohányozzanak már a váróteremben, ahol három nagy ábra mutatta, hogy ott ugyan nem szabad. Nemcsak magam miatt (képes lettem volna onnan kimenni, amit meg is tettem), de volt még rajtam kívül két anyuka is ott, akik pici babával voltak. No és mi volt a válasz? Kis híján nekem jöttek, hogy én hogy merek nekik szólni, meg amúgy nem csak ők dohányoztak, mert ott volt már néhány csikk eldobálva. Ha egyedül vagyok, talán össze is vernek.
Volna még egy pár ilyen történetem, de úgy gondolom ennyi is elég. (Kuruc.info: kivétel nélkül mindegyik történet általános, amely oly sokszor megesett már másokkal is...)
Még annyit kérdeznék még a Köztársasági Elnök Úrtól, hogy azoknak a gyerekeknek miért nem ad ösztöndíjat és egyéb juttatásokat, akiknek szüleit, cigányok öltek meg? Hiszen a kislétai cigány kislány kapott. A magyar gyerekek nem érnek annyit? (Kuruc.info: nem. Ahogy egy cigány iskolakerülő „szüleit” Sólyom „elnök úr” azonnal fel is menti. Hadd legyen az így garantáltan analfabéta, semmire se használható gyerekből nagykorában segílyes és/vagy bűnöző, hadd legyen még jobb Magyarországnak...)
Azokon a temetéseken, ahol egy magyar apát, anyát vagy gyermeket temetnek, akiket cigányok öltek meg, miért nem jelennek meg a különböző elöljáróságok? Kislétán ott volt a magyar politika színe-java. A magyarok nem érnek annyit? (Kuruc.info: mi csak sz@r „gádzsók” vagyunk, amikről a politikusoknak ugyanaz a véleménye, mint a cigányoknak: szabadon megölhető, kifosztható, eldobható áru. Akire csak addig van szükség, amíg eltartja ezen két fajtát.)
SZÓVAL: KIK ÉLNEK ELNYOMATÁSBAN MAGYARORSZÁGON?
Tragédia: belefulladt a Tiszába a gyermekét kimentő apa !
A Tiszába fulladt egy férfi Mártélynál, miközben a fiát kimentette a vízből - közölte a rendőrség.
A 41 éves hódmezővásárhelyi férfi még szombat este három fiával horgászott, amikor a középső gyerek horgászbotja beleesett a vízbe. A fiú utána ugrott, de mivel a part iszapos volt, süllyedni kezdett - mondta Pál János, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Ezt látva az apa utána vetette magát, és a partra segítette gyermekét, de ő már nem tudott kimászni, elmerült és vízbe fulladt - közölte az alezredes. A haláleset körülményeit a hódmezővásárhelyi rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.
(MTI)
Magyar nőket adtak-vettek Hollandiában a cigányok !
Ha valakinek bármi kétsége lenne az elkövetők származásával kapcsolatban, melegen ajánljuk a Magyar Nemzet kétrészes (első; második), kapcsolódó cikkeit. Az (is) leszögezi, hogy például az Amszterdamban lányokat futtató „magyarok” 100 (száz!) százaléka cigány...
Magyar nőket adtak-vettek Hollandiában
Prostituálásra szánt magyar nőkkel kereskedő hálózatot lepleztek le Hollandiában, és az ügyben kilenc embert letartóztattak a két országban - közölte szombaton az amszterdami ügyészség.
Úgy tűnik, hogy egy nemzetközi hálózatot göngyölítettünk fel - mondta Otto van der Bijl, az ügyészség szóvivője.
A nőket hazugságokkal, jobb munka ígéretével vették rá, hogy Hollandiába utazzanak - mondta a szóvivő, aki szerint a rendőrség jelenleg 13 áldozatról tud.
Mint közölte, hat férfit és három nőt fogtak el Hollandiában és Magyarországon ezzel az üggyel összefüggésben. Az elfogottak életkora 23 és 58 év között van.
Öt futtatót - négy magyart és egy hollandot - még tavaly augusztusban, illetve novemberben állítottak elő, négy holland bordélyház-tulajdonost pedig ezen a héten - részletezte.
Ugyancsak az ügyészségi szóvivő tájékoztatása szerint néhány hónapon belül kerülnek bíróság elé emberkereskedelem és bűnszövetkezethez tartozás vádjával.
(NOL - MTI)
Ja, lehet :)))
Okos vagy Sanyi!
Szóval te is az emberekről húznál le újabb bőrt (nem ők lopták el ezt a hatalmas pénzt) ahelyett, hogy felelősségre lennének vonva az MSZMP-s elvtárs cimboráid, akiknek 2010-ig doromboltál...
De talán, ha nem lopták volna szét az agyukat, akkor most nem állna az ország sem !!
Ha ezt bevezetnék az egyenlő lenne a halálos ítéletük aláírásával, garantált lenne a bukásuk !
Ha mégis megcsinálnák, akkor számítani lehet majd a Kossuth téri tüntetésekre.
6-7 napos munkahéttel pótolná Demján milliárdos Sanya az ellopott milliárdokat !!!!
"Nem jó, de érdemes belegondolni, mi lett volna Magyarországgal, ha öt éve nem Sólyom nyeri az elnökválasztást. Ki emelte volna föl szavát a köztársaság nevében az őszödi beszédben bűnöket bevalló, majd a rendőrség kezét népére emelő Gyurcsánnyal szemben? Ki terelte volna vissza hisztériát mellőzve a Fideszt a Parlamentbe? Ki járt volna kanosszát a határon túli magyaroknál, felejtendő a 2004. decemberi népszavazást? Ki jelezte volna az Egyesült Államok elnökének, hogy vízumtörvénye sértő? Ki irányította volna a figyelmet politikai háborúskodás közepette is a zöld gondolat fontosságára? És ki utasította volna hitelesen vissza a szélsőségek hangját?"
http://hetivalasz.hu/szerintunk/solyom-mindezt-megtette-29133