Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#244476 BudFox Előzmény: #244453

az a 40 millió forintos ismerősöm..akinek egyébként fingja nincsen a tőzsdéhez 6400 on vette az OTP -jét...nem kérdeztem tőle...de ha nem adta még el akkor megint minuszban van.

#244452 karakter Előzmény: #244448

Egy minta a környezetemből:

"Mari néni" elkezdte venni 9000-en az otp-t....Vette 3600-ig - addig volt pénze...

Ott azt mondta, majd úgyis felmegy. 10MFt-ból, volt hogy 7MFt minusza is volt...kiülte,...plusszba került és még ül benne....most minuszban van ismét és ül benne - mert a tőzsde felfelé megy...

Szóval ilyen "Mari néni"-k is vannak.

#244448 Kissherceg Előzmény: #244447

ez a mostani esés közel sem lyan. Most azokat likvidálják, akiknek nem stoppolnak és lombarodznak. Köze nincsen a soros féléhez, megse közelíti se méretét, se helyzetet... Nem mari nénik számítanak, hanem külföldi pénz kivonás, kicsik lóphaszt sem érnek a pénzeikkel..

Nincs pánik, illetve ez csak mini egyelőre...

#244447 BudFox Előzmény: #244446

a korábbi ilyen nagy lekötésekkor - válságokkor - Soros Gyuri bá' idején mi szokott lenni másnap ? :D

Akik még a 4400 az OTP -t vették és nejlonzacskóval álltak sorban az Equitas előtt..azok jó része, meg ilyen MAri nénik még biztos nem adták el...tehát hétfőn égni fognak a telefon vonalak az tuti...

ha belassul a portfolio online, vagy a többi rendszer akkor abból is lehet következtetni a kisbefektetők mozgolódására.. vagy van valakinek brókertől származó információja ?

#244446 Kissherceg Előzmény: #244445

ha lesz likvidálás, tuti nem veszik meg a délelőttöt, ha nincs akkor se biztos :D

Kiváncsi vagyok meddig ütik a piacokat..

#244445 BudFox Előzmény: #244407

Akkor a hétfő nyitóig tartó szakaszban a FUturesek lesznek a meghatározók..és a 600 pontos KT miatti különbség.

és még az fog befolyásolni hogy ki mennyire ijedt meg a héten. és mit akar kezdeni hétfő reggel.

#244444 BudFox Előzmény: #244393

én is likvidálásokat várok..

ÉS itt a hír hogy péntek délután kitáraztak a nagybefektetők, alapkezelők..

akkor ki fog venni hétfőn ?

sokan akkora rakétát látnak benne hétfőn mint az Apollo...én nem nagyon várok óriási meghúzást...persze csoda BUx -ban bármi lehet..

Azt se felejtsük el hogy megváltozott a hangulat gyökeresen...ami ebben az egy évben volt reakció azokat el lehet felejteni, mert már más játékszabályok vannak érvényben !!!!

#244441 Kissherceg Előzmény: #244437

dehogy, itt kevés dolog etikátlan, linkek bátran jöhetnek. Linkajánlóba is, ha van ötleted. Köszi:)

#244427 Kissherceg Előzmény: #244424

Én számolom személy szerint kb-ra, pf-es érték a helytálló. Én arra utaltam, hogy idén 1000feletti ktnak kellett volna lennie, de nem igen volt. Ezért gondolom, hogy agyon shortolták egész évben a hatit, de nem vették az tuti.

5,5% az kb 1300pont, de idén 1000pontot sem láttam... 300as ktkrő nem beszélve. 250-650között mozgott idén. 500optimistának számít, 400a reálisnak 300 agyonnyomott

#244424 karakter Előzmény: #244415

Szia!

A kamat tartalmat hol nézitek? Gondolom nem számoljátok.

Én most a portfolion ránéztem a határidős termékeknél,...ott 4,5 volt az érték...

Ez milyen egység lehet,...mert jelentősen eltér a Ti általatok említett százas nagyságrendtől?

Előre is köszi a választ!

Ádám

#244423 Kissherceg Előzmény: #244416

sztm is, ha megveszik akkor is lefele kezdés, ha nem akkor a folytatás is az :)) Felfele kezdés sztm csak short stoppok, bár meglátjuk. szerdán is akartak sc-t a marhák, de beleszaladtak...

#244416 Ricsi Előzmény: #244415

Nappal sajna nem voltam gépnél, így csináltam 1-2 baromságot. Nem vészesek, de nem estek jól.

Így nem tudom a KT-t sem, milyen volt nappal. Én remélem, hétfőn megütik az első pár percben, tudjak shortot zárni.

#244415 Kissherceg Előzmény: #244413

sztm 21423. kt-t nem lehet a lekötésre fogni, mert egész nap egekben volt. Inkább azt számold ki, hogy az alapkamat 5,5% vagy mennyi és félévnél járunk, tehát csak 2,75%. Ahhoz képest, hogy egész évben milyen alacsony volt a kt kb500, elég durva shortok nyílhattak.. Ugye egy kis matek után látod:)

Egyébként mennyi volt a …

#244413 Ricsi

Egyébként mennyi volt a bux záróban?

Mert én 2 oldalon szoktam nézni, az egyiken most 21 136, a másikon meg 21 423.

nem is értem

#244411 Ricsi Előzmény: #244410

Azért a kt-t ha rendesen akarod számolni, számold a richtert olyan 40 500-as árral...

Brutál lekötötték

#244409 Ricsi Előzmény: #244407

Szerintem Henci arra gondolt, hogy amikor mi zártunk, a dow épp erősödési fázisban volt, kb 100 pontot jött fel, ezért mi is erősen zártunk.

Ilyenkor mindig azt gondolják sokan, na, most fordul a trend. De zárásunk után kiderült, nem fordul, így még mehetünk lefelé. Persze ha nem erre gondolt, akkor bocsi főnök:)