Csak a rend kedvéért!
http://www.kepfeltoltes.hu/view/100508/dow444_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A dow például mi zárásunkhoz képest 0-ban zárt!
Csak a rend kedvéért!
http://www.kepfeltoltes.hu/view/100508/dow444_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A dow például mi zárásunkhoz képest 0-ban zárt!
zárásunkkor tépték fel usat, azért lett ekkora a kt. Sokan nem stoppoltak vagy lombadoztak, azok ki lesznek szórva, du meg lehet, hogy up, de lehet nem :)
Hétfőre is likvidálást?
Jó nagy átbaszás volt a pénteki nap,egész nap húzták fel majdnem nulllába aztán durr ezer pont minusz,nem nagyon láttam még ilyet,de most az irány szerencsére jó volt,sztem ezt már nem tudják még 1x eljátszani,itt már szórás lesz,bár két alatt megvolt az 1500 pont feletti esés,és usa záró is fentebb volt mi a mi zárásunkkor,elvileg támaszközelben gyakorlatilag majd meglátjuk :D
hétfőn hatiban is likvidálásokat várok, mert sokan nem használnak stoppot. Ellenben kiváncsian várom meddig húzzák majd vissza sztm 24k fölé már necces. 23200 lesz a tető. onnantól izom short és nem kell zárni:))
ebbe a volában nagyon veszélyes a stop...
ezért zárok sávosan... 90k-ból lezártam 60k-t, ha fordul akkor bővítek... ha zuhan, akkor zárok...
ha 90k-t tudtam finanszírozni 26k-n, és 60k-t pluszban sikerült zárnom, akkor megint kibírok akár egy nagy rallyt is... a 60k pluszánál én döntöttem, ezért csak magamat okolhatnám, de nem teszem, az már zsebben...
Nekem a Ricsi mindig azt mondogatta, h ne zárjak, inkább próbáljak jól pozicionált tőke ill. profitvédő stoppokkal operálni. Ehhez próbálom tartani magam (több kevesebb sikerrel)
A végleges stoppom 26200 fölött volt valahol, ami ha teljesül szép kerek bukó lett volna belőle. (szerencsém is volt persze!)
Nem volt könnyű heteken át bámulni, ahogy nap mint nap fogy a számlámról a fedezet. El is voltam kettyenve párszor (de a fórumtársak segítettek kitartani!! :)) és már azt gondoltam, h én vagyok a legnagyobb barom a tőzsde történetében.
Mostani héten giga tempóben dőlt vissza a pénzem, ami megnyugtatott egy kicsit.
Most nem leszek kapzsi, szigorúan kivágom ha újra fordul, viszont nem szeretném egy rosszul pozicionált stoppal eldobni. Hétvégén átnézek mindent, és eldöntöm a stoppszintet.
én minimum konszolidációt várokhétfőre,egy jó görög hírre meg akármi jöhet
hati 22300után tőrt ki ,,,tudom mert nemvoltam és innen volt shortom persze kitettem 25000körül....szép bukó
sztem se usa is támaszra ért dailyn ma200 1095 megfogta,kanóvc,81rsis vix index,hetesen nézve akár jöhet B-pont is..macd hétfőre longot adnak..rsi-t nem is nézem:)felesleges
tudom, figyelem :) Kiváncsi vagyok mi lesz...
igaz nincs két egyforma mozgás...
Az a vicc,hogy napi szinten még nem is vagyunk trendben.....csak ha tovább esik-
akkor is már tradeltem, csodálkoznék akkora lenne most is :) jönnek a gyj-k nem hiszem, hogy omlás lenne olyan mértékben...
Multkor pedig már említettem,hogy a 2006.05 25000-es bux-nál vagyunk,akkor 7000 pont esés volt 2 hét alatt.....csak az analógia kedvéért....
hatiban 21800ig vártam volna ott zárnék ill alatta
nyitóban nem hiszem lenne, talán délután...