Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Alex74 Előzmény: #244312

Mégis kiszámoltam mi lett volna ha nem zárok részlegesen 600e-es mínusznál, hanem, mint Csokigyáros kiülöm. Hááát, 2 esküvő kijött volna belőle.

Viszont nekem ez az összes megtakarításom, ha ment volna még 4-5e pontot, akkor nekem (S)annyi. Most is kivagyok, hogy mi lenne ellenkező esetben, le sem merem írni. Lesz jövő hét is, valószínű lesz egy kis korrekció, ott majd meglátom hogyan tovább.

Nem így kellett volna befejezni, nem tartottam magam az elképzelésemhez 100%-ig. Haragudni csak magamra haragudhatok, bár ez inkább csak csalódottság. A munkám helyett is tradelek, nagyon nem kellene, de hajt a vágy, hogy megmutassam, hogy én vagyok az erősebb. Bár felfoghatom úgy is, milyen szerencsés vagyok, mert még pluszba is kerültem s az teljesen jogos lenne ha kívülről felháborodásnak adnátok hangot eme szösszenetet olvasva, hisz nyertem - mit akarok még??? Csak baromi sok napot nem aludtam és azon filóztam félálomban, hogy elmondjam-e a páromnak, hogy jelen pillanatban - abban a pillanatban - a lakáspénz nem áll éppen túl fényesen.

Elfogyott egy üveg tokaji, holnap nyelvvizsga, abba bele sem merek gondolni, hogyan sikerül. Aztán fotózás hajnalig, ott lesz az egyik barátom, aki econetet vett 139-en, 40-50e darabot és nem sikerült lebeszélnem, hogy vágja ki nullában. Legalább lesz témánk...

Azt hiszem a bor beszél belőlem, kösz, hogy végigolvastátok - monológ a javából

jó éjt

szerk: mondhatnám, legalább egészség van - majd 3 év múlva mondom :/