milyen rakétára gondolsz ? :D
mert én ilyenre :-))
http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=vix
de ez se árt neki
én nemvagyok biztos....tőzsde pszihó erős és ha itt a A-pont és B-t akarnak a nyáj megint belongozódik
Nem lesz rakéta hétfőn!
Korri lehet lesz, de a rakétás időknek vége.
Mai napra én sem panaszkodom.
Jó éjt mindenkinek.
én meg totál berszívtam fel is- le is.....na hétfőn korrigálni kell ezt
hétfőn rakéta,remélem a robotok beindulnak felfelé is:)
Sziasztok. először is köszönöm,hogy gondoltatok rám, most tudok egy kis nyugiban írni megint. Én is nagyokat zakóztam az elmúlt hónapokban, de most megérte. A mai napon 22900ról adtam és nem tettem bele semmi stoppot. Tegnapról áthoztam a shortot, reggel vételre állítottam be, (azt hittem, hogy megveszik ezt a nagy esést)ez volt 22800, aztán 229000ról adtam és 22013-on zárt..de én még tartom a shortot viszem hétfőre. Bátor lépés volt, de végre volt sikerélményem óriási.:-)
Mégis kiszámoltam mi lett volna ha nem zárok részlegesen 600e-es mínusznál, hanem, mint Csokigyáros kiülöm. Hááát, 2 esküvő kijött volna belőle.
Viszont nekem ez az összes megtakarításom, ha ment volna még 4-5e pontot, akkor nekem (S)annyi. Most is kivagyok, hogy mi lenne ellenkező esetben, le sem merem írni. Lesz jövő hét is, valószínű lesz egy kis korrekció, ott majd meglátom hogyan tovább.
Nem így kellett volna befejezni, nem tartottam magam az elképzelésemhez 100%-ig. Haragudni csak magamra haragudhatok, bár ez inkább csak csalódottság. A munkám helyett is tradelek, nagyon nem kellene, de hajt a vágy, hogy megmutassam, hogy én vagyok az erősebb. Bár felfoghatom úgy is, milyen szerencsés vagyok, mert még pluszba is kerültem s az teljesen jogos lenne ha kívülről felháborodásnak adnátok hangot eme szösszenetet olvasva, hisz nyertem - mit akarok még??? Csak baromi sok napot nem aludtam és azon filóztam félálomban, hogy elmondjam-e a páromnak, hogy jelen pillanatban - abban a pillanatban - a lakáspénz nem áll éppen túl fényesen.
Elfogyott egy üveg tokaji, holnap nyelvvizsga, abba bele sem merek gondolni, hogyan sikerül. Aztán fotózás hajnalig, ott lesz az egyik barátom, aki econetet vett 139-en, 40-50e darabot és nem sikerült lebeszélnem, hogy vágja ki nullában. Legalább lesz témánk...
Azt hiszem a bor beszél belőlem, kösz, hogy végigolvastátok - monológ a javából
jó éjt
szerk: mondhatnám, legalább egészség van - majd 3 év múlva mondom :/
nekem meg volt full shortom 25000 -ről...de választások előtt pénteken feltépték..és hétfőn is ment fel...úgy alakul hogy hétfőn kórházba kellett mennem, onnan hívtam a brókert hogy Stop ot tegyen be...sikerült is majdnem a legmagasabb ponton 25570 -en zárni a shortot...
másnap 25300, 25200 on visszanyitottam...affene..
amit kistoppoltak rá egy hétre..
de visszanyitottam 24900 24800 on... ezt tartottam 23100 ig..
a mostani shortok meg 23400, 23500 ról vannak. 22750, 22100 - ez csak 1 k.
zajlott az élet, felbolydult rendesen a piac a héten. nagy lehetőség volt egy szép kaszára sőt ki tudja mi lehet még ebből azért szabadesést nem várok már jövő hétre.
akpo7 tudja bosszantani az embert mikor nem tartja magát az eredeti elképzeléshez pedig az a jó, aztán meg néha fordítva. Nehéz szakma. :D
.....
Gratula!
Látom, érdemes lett volna tartanom estig a shortot. :)
600 korul zartam ma du., nyitottam volna vissza 900 alatt, de csak 8xx-ig jott fel. 600 alatt akartam meg raadni, de ott lemaradtam. Utana jott a tamaszomon vetel, amit kistoppoltak. Igazabol csak a long volt a rossz lepes, a tegnaprol hozott bezart shortok onmagukban egesz jol hoztak. Csak hat megnyirbaltam a stoppolt longgal, raadasul 1 ora alatt a tobb napos nyerot. Na mindegy, jovo heten majd korulnezek, hol lehet korrigalni (vissazhozni).
engem megszivattak a letét emeléssel, mert kiírták, hogy tőkehiányom van és azért stoppoltam ki... :S Mondjuk visszanyitottam izomból, kisebb agyvérzés mellett...
hát nem vagyok büszke én sem magamra, ma mondjuk sok mindent nem csináltam, de múlt héten kiugrasztottak csütörtökön hati shortból nem nyitottam vissza, mondom kicsit magasabbról, aztán dax shortban amit 624x-ről kezdtem addig ugráltam míg tegnapi szakadásból kimaradtam. Ma meg már azt sem mertem piszkálni.
Hát ezt sikerült rendesen elbénázni. 25 fölötti shortokat vki idáig kitartotta annak grat, az lett volna a játék, persze utólag okos az ember. :D
messze még a vége...szerintem hétvégére nem sokan akarnak pozícióban maradni azok után hogy ma is megmutatták nekik a -2,8 % ot.
rokonok vagyunk? :)))