Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Politika totyik

Re: nincs cím

#244384 Koffein Előzmény: #244066

Na ezt a részét nem vizsgáltam, hogy kapnak-e megbízást vagy sem, de látni olyan emberkéket is, akik idáig a szocik oldalán álltak (vagy csak simán beépített emberek voltak), most meg csak úgy feltűnt...

Most egy Andrew Vajnával mit csinálnak? Xarik a szocik megbízására, amikor a tengerentúlon tőkeerősebb kapcsolatai vannak... vagy egy színésszel ugyancsak mit csinálnak? nem léphet fel többet? Az mégsem úgy megy, hogy hopp kormányon vagyunk Te fiacskám hol voltál 2010 április 25én? Na hol? öööö ???? Segítek. Vörösmarty tér ismerős? ...

Feltéve ha időközben a szocik belharca nem bontja két pártra az mszp-t, mert amint kiderült és tudjuk is Ferencünk vissza akar jönni, Mesterházy előre akar törni és meg is kívánja tartani pozícióját, szóval lesznek ott vérre menő belharcok, amit nem feltétlenül jelent jót számukra szavazat szerzés szempontjából...

Három apró kis szösszenet: Deutsch-Kendermag-Káel

#244376 Netmaster

http://vastagbor.blog.hu/2010/05/07/negy_apro_kis_szosszenet

Úgy tűnik négynek indult, de három maradt belőle. :)

"1. Deutsch Tamás (!!!) lesz az MTK (!!!) elnöke Hunvald György (!!!) helyett ...."

"Ez az ember 21 éve (!) abból él, hogy egy ember 1986-ban a koliban véletlenül Orbán szobájába osztotta be..." :D

"2. Kendermag Egyesület május 9-én vasárnap délután négytől a margitszigeti Nagyréten hirdeti meg a Globális Marihuána Menet nevű nemzetközi rendezvénysorozat idei magyarországi eseményét, amelynek célja a kannabisz-tilalom elleni tiltakozás."

"3. Káel "Bánk bán" Csaba (csekkoljuk az összes filmjét az IMDB-n) rendezi a legdrágább magyar filmet. A Munkácsy Mihály 19. századi festő életéről szóló film 3,4 milliárd forintba kerül, és ezt az összeget állami támogatásból, szponzoroktól és európai koproducerektől szedik össze.

Nem lényegtelen, hogy Káel Csaba volt a Fidesz kampányát 1994-ben és 1998-ban szervező Happy End Kft. és az Orbán Viktor külföldi útjait dokumentáló Ezüsthajó Kft. alapítója."

Lehet mazsolázni, kinek mi tetszik.

Re: és MEGÉRTEM

#244329 Kissherceg Előzmény: #243870

"

Az RGE Monitor vezetője szerint Görögország csak az adósságának az átstrukturálásával tudja majd végérvényesen megoldani az adósságválságot. Roubini ezt meghaladóan azt is elmondta, hogy sokkal jobb megítélés alá kerülnek azok az eurózóna országok, akik saját devizájukban adósodtak el, mint azok a fejlődő országok, akik más devizában, hiszen ők nem tudják kontrollálni a monetáris politikájukat. "

no tessék, hajrá.

#244291 zeeh_ Előzmény: #244271

Még rémlik emlékeimben tinédzser koromból, amikor Gyárfás király reggeli műsorában 900-1000-1500-2000-es BUX-ot mutogattak gazdasági hírekben.

Kemény lesz és sokaknak fog fájni, nem kicsit, nagyon.

#244271 Kissherceg Előzmény: #244268

dji 3000 körényékére leesik azzal visszaad 25év emelkedést kb. BUX 25éve sehol nem volt, tehát optimista vagyok :))))

#244268 zeeh_ Előzmény: #243928

Első körben 7500? (Végül is, mai tempóval 2.5 hét alatt meglehetne elméletben).

Még ennél is lejjebb várod? Az már igen kemény lenne.

#244066 matgab Előzmény: #244013

Ezt az index-es cikket nem értem. Illetve egyféleképpen tudom csak értelmezni, hogy az MSZP ilyen informális úton gyűjti be a fidesz szimpatizánsok névsorát, akik majd biztosak lehetnek benne, hogy nem kapnak kormánymegbízást, ha egyszer a szocik visszakerülnek a kormányba...

Sajnos így működik a demokráciánk...Addig meg el lehet adni a felvételt egy amolyan sokat sejtető címmel.

Szánalmas.

#244044 Sumér harcos Előzmény: #243918

ha az orias csati alját DJ esetében 3000-4000 környékére lehet tenni...

akkor az esetben...CAC,IBEX,DAX negativ célárakat hová tennétek?

DJ arányaiban leosztva...

CAC 40: 1000-1350

IBEX 35: 2700-3600

DAX: 1700-2300

#244039 Wall street Előzmény: #244037

Ha tisztán akarsz látni, meg kell nézned ezt a videót. Minden, amit a tévében külpolitikai eseménynek neveznek, más megvilágításba kerül.

#243928 Kissherceg Előzmény: #243918

úgyúgy ott van a dji céláram nekem is többek között. BUX 7500 első körben sztm.

Örülök ennek az őszinteségnek, ritka

#243918 gentlemanus Előzmény: #243870

"Hatalmas vihar jön a világban" - Mondta Matolcsy György.

Na ennyi különbség van tudásban a között, amit ők tudnak, meg amit ezek a balf@sz szoclibek csináltak. Csak a hülye nem látta 2007-ben is, hogy össze fog omlani a tőzsde. Sosem felejtem el: mindig előttem volt Kanyisz kolléga 200 éves Dow chártja. Teljesen világos volt, hogy amikor visszaestünk az óriáscsatornába, hogy végünk van.

TA szerint ha beleesel egy csatiba, akkor annak előbb-utóbb az alját is meglátogatod.

Csak az a baj, hogy az óriáscsatorna alja 3000-4000 körül volt.

Adjon hálát az Úrnak mindenki, hogy ők lesznek ott a kormányzati volánnál.

Méghogy stabilak a magyarországi kilátások.

Nagyon hangosan kell röhögnöm.

Re: Nem enged a 250 ezerből Gaskó: ha kell, most is sztrájkolunk

#243806 Zabás Előzmény: #243121

Én ismerek egy régi MÁV vezetőt aki most ügyvéd! Na ők elkezdték kipucolni a MÁV padlását! Tudod meddig jutottak? Az ajtó kinyitásáig! Meglátták a sok/rengeteg csontvázat és mielőtt kiborúlhattak volna őket nagyon gyorsan eltávolították és visszacsukták az ajtókat! Az akkori MÁV vezér infarktusban meg is halt! Sokkolta a sok csontváz látvány/tudata! ::(