Múltkor láttam az egyik tévéműsorban, hogy Ibolynak a 666-os számú volt a szobája a képviselői irodaházban.....
Múltkor láttam az egyik tévéműsorban, hogy Ibolynak a 666-os számú volt a szobája a képviselői irodaházban.....
http://mandiner.blog.hu/2010/05/06/jobbik_szlovakiaert_mozgalom
Úgy tűnik közben az SNS-nek is tesznek egy kis "szívességet".
"Kíváncsi vagyok, hogy ha meg lesz a MÁV bolygatva, hány csontváz fog ott is kidőlni..."
Nem lesz megbolygatva. Éppúgy nem lesz ezúttal sem, mint az Antall, Boross, Horn, Orbán, Medgyessy, Gyurcsány, Bajnai kormányok alatt sem, mert ebben a buliban valószínűleg minden (ál)rendszerváltó benne van.
Eddig valahogy egyiknek se jutott eszébe megnézni, hogy az évente belepumpált százmilliárdok hová mennek, amikor a színvonal nem javul semmit?
Szegedi Csanád a munkahelyteremtésről és a korrupcióról az EP-ben
Hát... 2011/12 ben a 4,2millák helyett egy lophasz kéne. Esetleg a többi pénz vissza, de ez már olyan "hitleri gondolatnak" számítana.
A mongolok is igazán utalhatnának valamicskét nekünk ilyesmi alapokon, a tatárjáráskor megharmadolták a népességet.
"Nézd már a Mesterházyt, amióta begyűjtötték a magyar demokrácia legnagyobb választási zakóját, nem is posztolt a Facebookra. Kénytelen vagyok azt hinni, hogy csak aljas politikai célok vezérelték, és nem a szavazókkal történő webkettős kapcsolatépítés szándéka! Most honnan szerzünk tudomást az olyan emberközeli eseményekről, mint Kata lányom szülinapja?? :-("
http://subba.blog.hu/2010/05/06/attis_most_akkor_megsem_meno_a_facebook
:D
És ezeknek az embereknek hogy van képe tükörbe nézni nap mint nap?
Nem tudom utólag ezzel mit lehet csinálni,de remélem vmit tudnak vele kezdeni,nem jut eszembe olyan büntetés (a börtön nem az)amit ezek érdemelnének,de a hazaárulás erre a minimum amit mondani lehet...
Érdemes azt is megnézni, hogy a fizetések hogy lettek ütemezve...
Utolsó árulók.
Viktorék helyében fűnyíró elvet követve vágnám TARRA a MÁV és MÁV szakszervezetek vezetését.......................
Szégyellje magát mélységesen az a MÁV dolgozó, aki ennek az embernek a hívó szavára még beáll sztrájkolni.....
Az emberek döntöttek, viszonylag egységes frontba tömörülve, hogy rendbe kell hozni az országot. Ebbe bele tartozik a MÁV is.
Gaskó ne ugrálj üres államkassza mellett, meg ilyen nemzetközi viszonyok között. Hiába arcoskodsz itt már mióta, mindezek ellenére nullára, gallyra lett téve az egész MÁV, csomó vonalat bezártak, adóssága az egekben... Kíváncsi vagyok, hogy ha meg lesz a MÁV bolygatva, hány csontváz fog ott is kidőlni... Csak nehogy népírtásnak legyen nevezve majd......
Ha nem vennéd észre öreg, a Fidesz újra akar nyitni vonalakat.
Állj le, ne akadályozd az új kormány mozgásterét...
Létesítsenek intim kapcsolatot a jó édes anyjukkal! Ezt már nem hiszem el, hogy lehet valaki ennyire pofátlan, aki állítólag magyarnak vallja magát? Gerinctelen alakok gyülekezete az egész mocskos MSZMP.
"Vajon a kommunizmus túlélői, a kommunizmusban megkínzottak is folyamatosan kapják egyre-másra a kárpótlásokat?"-ez a cikk utolsó kérdése.....
akkor viszonylagos érintetség cimén válaszolok:NEM!...........
de majd megkérdezem a Nagyszülőket,hozott-e vmit a postás mostanság,lehet csak nekem kerülte el a figyelmemet....
Magyarnak kuss................
erre meg jobb,ha nem szólok semmit............
szuper csak igy tovább.....
3.5 millio magyar mélyszegénységben,éhezik szinte.....oda kellett volna per kopf szétostztani....minden rászorulónak....ezt 4.4milliárdot....
de mivel itt mindent megengedhet magának mindenki....rajta csak igy tovább...huzzák csak az idegeket,ha tűri a nép...
aki szdsz hatására taxisblokádot csinált 1991-ben vagy 90-ben,az nagyon is tudja mit tesz,gondolhatod.....
figyelem a következő cikket csak nem antiszemitáknak ajánlom!:
http://vastagbor.blog.hu/2010/05/06/21_millio_dollar_a_mazsoknek_tolunk
Na ezt a Gaskót is azonnal bezárnám..
Most már aztán elég legyen öreg, álljál le, de villámgyorsan...
Álljunk be az új kormány mögé minden, tömött sorokban, különben mehetünk a levesbe..
Nem látja ez, hogy mi folyik körülöttünk????
Szerintem a címről beszélt, amit nem az MTI adott neki.
" Tipikus jobbos kommunikáció " a cikket nem a kurucok írták ott van a cikk alján MTI vagyis Magyar Távirati Iroda !
http://www.mfor.hu/cikkek/Gasko__ha_kell__most_is_sztrajkolunk.html
Csak egyszer lehetnék MÁV vezér!
Úgy kisöpörném a MÁV-ból a rendszerváltásból ott maradt szemetet, mint a huzat, egy rakás felesleges vasutassal együtt.
Ha ennyire nem tetszik nekik a munka, takarodjanak a magánszférába!
Élősködő-ellenes plakáttal kampányol Slota pártja
Nyíltan cigányellenes óriásplakátokkal indította útjára választási kampányát a Szlovák Nemzeti Párt (SNS). Az óriásplakátok, amelyeken egy elhízott, tetovált cigány fényképe alatt a "Hogy ne etessük azokat, akik nem akarnak dolgozni" felirat található, kedden délután jelentek meg az egész Felvidéken.