Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Euroman

ma - jelen

#243877 Suby66

reggel csörögnek a telók, ősmerősök nyávognak, hogy most mit tegyenek itt a világvége beragadtak a zutyéba, pánik van...

nekem megjött az USD és 221en be is váltottam HUFra - nem tom miért (biztosan mert jó hazafi vagyok)

eközben Anhéla rohan Brüsszelbe a friss papírocskáival, hogy nyomják zsét a görögöknek

még megvan az EURHUF shortom 273.5ről...ezt kiülöm, görgetem amig Vityáék meg nem jelentetik az új gazdasági forgatókönyvet (lásd Varga Mihály interjú)

Várom a visszapattanást a jövő hét végéig.

ui. más pozi nincs, jaaaa....a földgáz, de az szeptemberi téma (várhat)

uui. én ennyit a máról

tegnap

#243874 Suby66

tegnap reggel valami már nem stimmelt a piacok nyitásakor...

szal belémszállt a para...felhívzam pár ismerőst, hogy zárni kéne a hedge pízeiket, én meg a maradék amerikai rv-t, ami már 2 éve bukó eladtam USA nyitás után 15 perccel.

ja és a hufért aranyat vettem még tegnap délelőtt

költészet, mint opció

#243509 Suby66

220 felett az USD, én holnap az USDmet beadom a nyitási huf eladási pánikban :)

max lesz 240-250 és én meg elköltöm a hufot :D

arany megvéve EURért....…

#242678 Suby66

arany megvéve EURért....még van némi USD....azt is beadom majd 220 felett

én meg eközben autóban ü…

#242509 Suby66

én meg eközben autóban ültem, majd reggeliztem :(

Re: egy megoldás...

#242508 Ibiza Előzmény: #242302

uólag elnézést kell kérnem,úgy érzem mélyen megbántottam a hernyót..

EURHUF

#242478 Suby66

vazz...nem ért fel 281.5ig.... :(

asszem 280.9ért lehetett venni a jurót

most már visszafelé tart

Re: nincs cím

#242335 Euroman Előzmény: #242308

nyomjad nyugodtan....Kissherceg a gazda, ha majd valami nem tetszik neki, akkor beír ide...én is radikálisan fogalmazok, ezért mástól sem veszem zokon.

a manő csávók - piros, kék, narancs stb.

#242307 Suby66

most sztem minden fideszes fióka örjöngve rohanna neki (akár ezen a fórumon is) mindenkinek aki, csak egy kicsit is más gondolatokat mer ébreszteni.

lefosozza, lesegnyalózza az idegent, az menő.

pár éve a szocisok tették ugyanezt, amikor két kézzel elkezdett a medgyessy osztani és beszóltam egy fórumon, hogy gáz lesz gyerekek (lefideszeztek).

majd utána nekem ugrottak a libcsik, amikor kókáról és a gumigyárról gyanut fogalmaztam meg (lefasisztáztak).

ja...és az ultrajobb, folyamatosan lezsidóz. :D

a manő csávók - piros, kék, narancs stb.

#242306 Suby66

most sztem minden fideszes fióka örjöngve rohanna neki (akár ezen a fórumon is) mindenkinek aki, csak egy kicsit is más gondolatokat mer ébreszteni.

lefosozza, lesegnyalózza az idegent, az menő.

pár éve a szocisok tették ugyanezt, amikor két kézzel elkezdett a medgyessy osztani és beszóltam egy fórumon, hogy gáz lesz gyerekek (lefideszeztek).

majd utána nekem ugrottak a libcsik, amikor kókáról és a gumigyárról gyanut fogalmaztam meg (lefasisztáztak).

ja...és az ultrajobb, folyamatosan lezsidóz. :D

#242305 Suby66 Előzmény: #242302

nekem speciel nem fáj, ha kérdezed. csak nem tartozok egyik hívő táborba sem (igaz ezért a yugo háborúban élve égettek kemencében embereket a szerb szabadcsapatok - mert nem voltak se a szerbek, se a horvátok oldalán). ezért biztos most könnyű mindenkit lehazaárulózni, aki csak egy picit is kételkedik.

őszintén: nagyon várom azt a kettős állampolgársági beigért törvényt (nekem speciel 20 éve megvan, de van egy pár idős bácsi és néni a vajdaságban, akik elsírták magukat, mikor megtudták, hogy a "népszavazól" hogyan döntöttek).

sajna a seggnyalás nem ment a másik csapatnál sem, de azért van melóm (olvasd vissza a fórumos beírásaimat), csak xar és hugj összegekért. de nekem legalább van állásom.

másik javaslat - marad az adóság, de...

#242303 Suby66

javasolok egy http://www.hundebtclock.org/ létrehozását!

és hogy minden böngésző nyitásakor ez legyen a kezdőlap, a tv csatornákon meg a hírek előtt adnák, némileg kurtítva a reklámidőt.

hogy egy kicsit mindenki, beleértve enegemet, magába szálljon és gondoljon az utánunk következő nemzedékekre is.

ennyit az anyaföldröl!

#242302 Ibiza Előzmény: #242299

látom nagyon fáj a fidesz győzelem...:) fosás van, ez jó.. leáldozott a lopott pénzfolyam..

azért én szarnak érezném magam ha nem az eszemmel,képességeimmel keresném a pénzt hanem mert seggeket nyalok..vagy mert egy hazaáruló bandához tartozom.. sok ember önbecsülése nem nagyobb egy hernyóénál..

#242299 Suby66 Előzmény: #242287

a cikk alapjaiban "reális".

miután vityáék ezt elvégzik, akár földet is oszthatnának - mint 45ben.

nekem CHF hitelem van (autó) és jól bexoptam. ha visszafizetem nem fogok többet élni a lehetőséggel, ha meg nem bírom - jöhet az árverés.

ezt hívják kapitalizmusnak - ugyebár.

a másik, a szocializmus....nos, lehet meni észak-koreába élni (ott nincs CHF hitel)

vagy USAba - ott a jedik (ObiOne és Lyuk Szájpóker) védik a szegény nincseteleneket, akik USD 1000000eket vettek fel 80000 évre előre és eladósodtak 40 generációra előre.