ha emelkedés lesz első félórát megöntik sztm
ha emelkedés lesz első félórát megöntik sztm
Kikeltem az ágyból, mert elfelejtettem szólni, holnap újra áramszünet nálunk, de sajna 8-17.30ig, így délután sem tudok indiket adni, sajnálom:(
Gondolom téged már ezzel, felhúztak!
Na jó éjt!
Reggelre lángokban lesz Athen!
kicsit off
Erstés számlákat nézzétek át, nekem ma össze-vissza számolta a díjakat, volt, hogy 2 kötésre 3500 ft volt a jutalék, volt, hogy 10-re annyi, majd 5-re és 8-ra is-
Vicccccc
on
holnap várok egy kis felhúzást én is
jó éjt
ahogy elnézem az s&p-t, ott van ahol mi zártunk, remélem reggelre beplusszolnak kicsit, h köszörüljek a mai csorbán :)
580-ról vissza vontam, és 550-re (szép kerek szám) vissza álltam teljes pakkal fordulóra)....
552-re jött vissza, de már csak nevetek... szép lett volna, de ez már Hathor szindroma....
Nem számít, és nem is kell senkinek elhinni... Ilyenkor jön elő belőlem a piaci adás-vétel, de néha az sem jó. Mindig a másik variáció jó... Na mindegy ez van:)) Azért jó kedvem van, asszonynak ma van a névnapja:))
Ez az Eliot jobban tetszene ????
http://kepfeltoltes.hu/view/100505/BUX1012_NAPI_0505_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Jó broki mindig kell:) Nem bánom ha van kori, csak jó fele álljunk:D Adok magamnak még 10 percet és nálam is kikapcs:)
Hát nagyon remélem, hogy nem lesz elliott és helyére kerülnek a dolgok, bár kellene egy korrekciós nap, hogy rá lehessen adni megint. Úgy értem bővíteni megint.
Monitor kikapcs!!!
Jó éjt!
LEHETEK ÉN A BRÓKERETEK?
Jó árakkal dolgozom, majd nektek, és nem biztatok kötésre senkit!
Akár még Eliot is lehet,kérdés,hogy kijelöltük-e a 3-as pontot.....
http://kepfeltoltes.hu/view/100505/BUX101260_0505_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Én is, de nekem már nincs motorom és szerintem mostanában nem is nagyon lesz :o(
Azért öröm olvasni, mert néha gyagyák vagyunk, és néha vér profik, de összességében nagy barmok:)) Brokik nagyon jól járnak velünk, ahogy írod, ez tuti....
Imádom ezt a bandát, mert mindenki beírja a baromságát:D:D
Folyt köv egy pálesz után:))
no jó éjt... megálmodom ezt a holnapi dilemmát..
1. szűkülök a hatishorton...
2. vagy telko long fedezetnek...
léptem... sziasztok...
nekem egy kicsit sokba kerülne az a süti... 500 km...
:-D
Hát akinek cukrászdája van megteheti.
Ha veszek egy mocit elugrom, és én is eszek nála egyet.
ha nagyot nyer megeszik egy csokialagutat... :-)