Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: egy megoldás...

#242287 Sparrow Előzmény: #242180

Sziasztok!

Külön üdvözlet Euromannak, hisz hozzá kötődik a topik.

Fenti cikkben leírtak szerintetek kivitelezhetőek? Van realitása?

És ha igen mit gondoltok milyen következményei lehetnek?

Bocs a sok kérdésért, de igen érdekesnek tartom. Részletesebb a cikk annál, minthogy csak egy kitaláció legyen.

Re: nincs cím

#242281 Euroman Előzmény: #242271

balosok nálunk nem nagyon lépik át a küszöböt...túl sokat vettek el a családtól:(

ja...ő balos, te meg Vón…

#242271 Suby66

ja...ő balos, te meg Vónát várod...még jobb(ik).

az ellentétek vonzása meg lenne... :D

ha összejöttök, enyém a vagyon 10%-a...jutalékul

ugyis mindent szétvertek a végén! LOL!

#242270 Euroman Előzmény: #242268

kösz, de kihagynám....elég érdeklődő vagyok, van több hobbym...és a nyugalom nagy érték:)

asszony legjobb barátnőj…

#242268 Suby66

asszony legjobb barátnője ugyanezt mondja, csak a pasikról.

max összehozunk benneteket ha elárvultok, oszt marakodtok 1000rel a halálig. :D

#242253 Euroman Előzmény: #242243

nem tudom, nekem egyik sem szimpatikus...orbán vagyonszerzését inkább ne firtassuk, mert hátha ő is stoki tag, vagy valamelyik mamelukja...én a hitel témához inkább nem szólnék hozzá, mert nekem sosem volt, sosem lesz, és a termelési jellegű vállalkozói hiteleken kívül a többinek értelmét sem látom...normális, az árakhoz igazodó fizetések kellenének, és akkor lakossági hitel nem kellene...vagy alacsonyabb igények....nekem szerencsém van, mert a szüleim és én is szerényen megvagyunk....nekem sajnos normális, szerény nővel nem sikerült találkoznom (biztosan van), követelőzővel annál inkább, így a családalapítás kimaradt....kb 40-ig hiányzott, ma már nem. Az öregség nem lesz egyszerű egyedül, leginkább a várható betegségek miatt.

miért lennének jobbak az…

#242246 Suby66

miért lennének jobbak az ottani USÁK léhűtök, akik TB kártyára, jövedelem nélkül, felvettek 100000 USD-s hiteleket 10%os kézpénz prémiummal (úgyis 30%ot nő az ingatlan ára 2 év alatt, hadd játszon a kis Jimmyke 10000 USD kp-vel a házon felül, amit ingyé és jövedelem nélkül kapott)

mi is tudunk (a saját brigádunknak - bocs, a szavazóbázisnak) minyimum ilyent adni...

ha már elvettük a 13 havi zsét....pedig a maya kalendáriumban 20 hónap is van...

bezzeg a görögök adták a 14. is - ők tudják, hogy mi a lényeg, először költsd el a zsét 100 évre előre, majd gyújtsd fel az országot

vagy pl a spanyolok, akik az uccsó 200 év alatt 13x nullázódtak le (mentek csődbe)

ezektől mért hüjjébb a magyar? fizessen, mint a németek?

azért a magyar virtus se…

#242244 Suby66

azért a magyar virtus sem lebecsülendő...

vagyunk mink elég "furfangosak", hogy lekoppintsunk egy stiklit

#242243 Suby66 Előzmény: #242239

miért...ObiOne-nak van esze?

vitya legalább kőbánya meg borvidék várományos vállalkozó.

az a másik csak könyveket irogat (inkább írják helyette).

#242238 Suby66 Előzmény: #242234

vityáék majd csinalnak egy fanny mae 2-t és az álam megveszi a másodlagos kötvényeket (lakáshitelpapírok) 100%os áron...majd becsődöli a biznict és hozzácsapja az adóssághoz....majd virtuálisan pénzt nyomtat fedezet nélkül (MNB-t törvényileg meghatalmazza, sőt kötelezi, hogy tegye)....persze úgy, hogy ezt "senki se vegye észre"

USA megcsinálta....csak a történelem ismétlődne

már meg is nevezték a "magyar GS-t" aki lebonyolítaná....

forza Magyarország! hajrá magyarok!

menni fog....csak akarni kell

#242234 Euroman Előzmény: #242180

ez a cikk egy lázálom...eu-n belül ilyen protekcionista baromságokat nem lehet megvalósítani....

Re: EURHUF short ide vagy oda

#242213 Euroman Előzmény: #242184

gratula...én ilyenekkel nem foglalkozom....én főleg alapokkal foglalkoztam, azok többsége meg csak a longban hoz...a korábban leírtak miatt kerülöm a kockázatot, nekem abból egy életre elég lett....bár most éppen még pénzpiaci alappal is bukom, de nem nagy az összeg, így vissza fog jönni....ezeket a mai napokat biztosan nem bírnám ki alapban, megint jelentős veszteséggel eladnám....ráadásul a T+3 illetve T+5 miatt ott nem is lehet az esés elől könnyen elugrani, illetve az emelkedésbe hamar beszállni.....a megszerzett "vagyont" nem kockáztatom, mert szerény életre elég, és inkább ez, mint az, hogy minden elmenjen....a 2008-ban elbukott pénz 10 %-a jött azóta vissza, úgyhogy ha így haladok, akkor 2018-ra leszek nullán....ha a tavaly márciusi eur eladást jobban csinálom (akkor nem volt mindenem eur-ban) akkor már nullán lennék, de abban sem bíztam.

EURHUF short ide vagy oda

#242184 Suby66

khm....azért ma volt egy TDT Otp shortom (6691-6623) ....nem bírtam magammal :D

a biznic, az biznic

#242058 Spade Előzmény: #241790

Nyilván voltak ilyenek is meg olyanok is akik aszerint kalkuláltak amit gyurci mondott 2006-ban h qrva jól megy az országnak és 2010-re ájro lesz. Na most sztem akik 2005 oktobere ,meg az öszödi beszéf közti időben vették fel a hitelt és kár érte őket azok nyugodtan perelhetnek. Ráadásul gyurci elismerte az öszödi beszédben h hazudott, így ezt se kell bizonyítani.....csak kellene aki felvállalja meg egy tökös bíró aki megitéli, tökös mert következményeiben az egyik legmesszahatóbb itélet lenne, de ahogy gyurcit lekoppasztanák egy ilyenben, onnantól kezdve nem lenne igérgetés verseny az tuti....

#241790 Euroman Előzmény: #241635

én annak idején mindennap jártam egy bizonyos bank (sárga-fekete) helyi fiókjában, és álltam sorban, mert a sok hitelfelvevő miatt néha 1,5-2 órát kellett várni, mert a 4-5 ügyintéző nem bírta...közben néztem az arcokat, ruházatot, néha a beszélgetésből foszlányokat is elcsíptem....ott sok olyan ember volt, aki ezt se tudta volna megmondani, ki Mo. miniszterelnöke, nemhogy azt, hogy mit mondott....pl. olyan agyontetovált, fülbevalós melós legények, akik a sildessapkájukat még a tárgyalás közben sem vették le, és mellettük a műkörmös köldökpiercinges, tetkos partnerük....ezek még azt sem értették, amit az ügyintéző mondott, nemhogy krdeztek vona...van píz ócsóért, nosza vegyünk kecót lakópakban, legalább nem otthon a kiccobában kő kamatyóni....kb ez a színvonal...most rájöttek, hogy mégis otthon a kisszobában kellett volna maradni.

#241752 Spade Előzmény: #241613

Értem, az igaz h a "kocsmai" hang esetleg jobban érthető mert "emberibb" szöveg. De sztem vannak olyan pillanatok amikor precizen célszerü leszögezni h miről is beszélünk, mert itt is a leértékelés meg árfolyamok kapcsán kezdtek szétcsúszni a gondolatok. Ez az összefogalalás (ÉS nem szivatás jelleggel) lett volna, az amit irtam (jelenleg a jegybankok kb. ezen modell alapján müködnek). Tehát a lényeges mondandó, hogy a gazdaságot szabályozzák (mert a legtöbb ember számára ez adja a napi megélhetést) és nincsenek tekintettel első körben az eszközök (ingatlan, betét stb.) Eurban mért értékállóságára mert nem is lehetnek a modell szerint. Az értékállóságot sőt annál többet is, felértékelődést, hosszútávon pedig a gyorsabb termelékenység növekedésből származó felértékelődési hatás biztosítja. A másik lényeges momentuma pedig az volt annak amit irtam, h Mo-n a leértékelés a hatások eredőjeként valóban gyorsítja a gazdasági növekedést. persze amúgy ez a közvélekedés is tehát nincs benne ujdonság :), csak ez elméletileg is bizonyítható, nah ennyi...:)

#241635 Spade Előzmény: #241618

A biztatási kár nam azzal valósul meg h benn voltunk-e az ERM-II-ben, meg h mi van a litvánokkal meg egyebek. Hanem h joggal hihette-e el a hallgató azt hogy belépünk. (Mellesleg arra is ERM-II menetrendet adott gyurci) Márpedig úgy gondolom h a regnáló miniszterelnök, a kormányzó-párt-lista első helyén állva hiteles forrásnak tekinthető a közember számásra, és ennyi.

#241633 Ibiza Előzmény: #241632

azt mondom teljesen másképp írsz ha saját gondolatokat nyomsz.. pont a nem kopizásra írtam példának..más szórendeket használsz és persze kőrmondatokat..de nem baj, ilyen vagy..:)