azért még igy is kerestem ezzel a félrement akcióval ...2 % -ot :D soha rosszabb tévedést.
azért még igy is kerestem ezzel a félrement akcióval ...2 % -ot :D soha rosszabb tévedést.
lehet hogy kiveszem a 23520-as megbízásomat...
:D:D öröm olvasni, hogy következetesen ugyanazokat a hülyeségeket követjük el, brókerek álmai vagyunk, hány 100.000embe vannak ezek a hülyeségek évek alatt...
usákok nem akarnak feltápászkodni a padlóról, nem sok jót igér reggelre ha így maradnak
usákok nem akarnak feltápászkodni a padlóról, nem sok jót igér reggelre ha így maradnak
ne is hozd elő..én is elkövettem ma egy kis hibát..indítottam jó kis shortot..aztán visszavételre be akartam írni hogy 23640..erre 24640 -et írtam....és csak később vettem észre hogy teljesült...
ááá olyan hamar pörögnek ezek az ezresek hogy bele lehet keveredni ilyenkor.
igazából a limit és aktíválási árak helyessége volt a kérdés, a számokat csak példának szántam
rá kell szoknom erre a témára de sokkal nagyobb figyelemmel
igen, elsőre úgy tűnik, de könnyen kistoppolódik a pozi. régebben így csináltam én is, de a broki többet keresett.
látod, még így is elqrom, 1000 pont
a francba
de a metódus helyes, ugye?
sziasztok, alkottam ma én is megbízás beadásával :(
az egyik nyerő shortomra profitvédőt akartam tenni, szépen beírtam a limitárat meg az aktíválási árat, erre addig nézegettem, h elfelejtettem a legördülőből kiválasztani a limitár helyett a stop-loss opciót
igazi lúzer vagyok, a fene enné meg az egészet
az az igazság, h piacon szoktam kötni, utállom ezt stop szarakodást
már csak annyit kérdezek, h jól tudom-e a megbízásokat:
a beker legyen minden esetben 24K
long profitvédő:
aktíválási: 24200
limit 24150
long stoploss:
aktíválási: 23850
limit: 23800
short profitvédő
aktíválási: 23800
limit: 23850
short stoploss
aktíválási:25150
limit: 25200
az Navracsics:)
Nem pü.miniszter, hanem aféle mindenes helyettes. Vitya jobbkeze, vagy bal?
Ő az új pénzügyminiszter vagy mifene??
Ezt kire fogják most fogni??? :))
remélem, megint eléggé kifeszített shortban vagyok...
bux, oti, rg, mol :)
Varga Mihály új kibontakozó globális válságról beszzél. Ők már tudnak valamit, és ez egy elszólás volt?
sehol..a real time előfizetéssel nézem az ajánlati könyvet..ennyi...és látom ahogy tellik az egyik oldal..évek rutinja :Dá
most értem haza, hati megmaradt. Szép 500as kt, remek.