leírtam ma délelőtt a pontos tervezett menetemet....
ja... felfelé bővítek, lefelé szűkülök....
leírtam ma délelőtt a pontos tervezett menetemet....
ja... felfelé bővítek, lefelé szűkülök....
Átviszem a shortjaimat,velük együtt halok meg,ha már birka voltam és lenn nem zártam...
Zársz? Én ma bővitettem 23855-ön, és még egyet szeretnék 23400 alatt...persze nem ma! :)
OTP viszont nem nagyon tépték még fel....és lehet hogy viszem a shortokat....megnézzük holnapot...USA meg remélem beesik zárásunk után.
23520-on állok reggel óta....
6600 támasz...usát meg megveszik :(
végülis 6800 elesett az OTP -ben..most akkor 6400 jöhetne..mi ez az esztelenség..USA lehet akkor esik be újra ha mi bezártunk?
Na gyerekek, 2 hónapja őrizgetett shortjaimtól megszabadultam 615-ön. 23860-as átlag volt, de volt benne 21900-ról is. Nagy kő esett le. Most nyitogatom majd vissza őket, ha sikerül magasabban. Ha nem, akkor adok az esésbe. Öröm, és bódottá!
Buxban 23111,hatiban 23552,nmt
Ha véletlen bux karbantartóként születnék újra az biztos hogy egy éven keresztül Rg-t minden nap pirosban záratom hogy szakadjon rá 10mázsa Quarelin az ilyen marhára!
nem voltam gép előtt.. mi volt eddig az alja???
előre is köszi...
24200-ra beállok shortot nyitni. Izmos ellenállás, onnan várhatóan lefordul.
Ha meg nem éri el és újra beesik 23500 alá, akkor meg onnan. :)
stop zárt, nulla pozi hatiban
köszönök mindent
szerk: összességében hati még mindig apró mínuszban, számla pluszban, összes mozgás 184*2 konti, az elején csúnyán elrontottam a 22.700 kezdéssel.
Ha nem vagytok, most vastag mínusz lenne
KÖSZÖNÖM!
Ettől vagyok ki,kínszenvedés míg esni tudunk (bár most már legalább tudunk)de 400pont zuhét ami kb 9-15 óráig azt 5 perc alatt boldogan,fülig érő szájjal megvesznek....ha ilyen bátran veszik akkor átviszem a shortot.
Rg-t seperc alatt napi aljról napi maxra,brrrrr.......
Ricsi én is erre számítok most :D
én most nyitottam shortot megint, arra várok, hátha USA csak nekünk figurázik egyet, ahogy szokott
micsoda lelkesedéssel veszik, usat szépen feltépik és akkor meg is volt kit a korrekció :D 500as kt-t a népnek...