Az a baj hogy magamat is át szoktam vágni :(
Rg ződben zár...
Az a baj hogy magamat is át szoktam vágni :(
Rg ződben zár...
rám meg ne hallgass, mert maradék pénz is elfogy...
Nemtom hogy mitévő legyek,zavar hogy itt a támasz,de Oti és Molly lóg a levegőben,kinn meg varázsolnak a végin vmit...
nem 25öt még összetudok adni =) és többször próbáltam
valami más ötlet vagy telefonálnom kéne?
nincs sok választás...határidős zárás...vétel (nyitott eladási pozició zárása) és a darab meg az ár nem értem mit cseszek el o.O
Phúú köszi! :)
Már csak zárni illetve stoppolni kellene ügyesen! :)
23400 alatt rábővítek aszem megint...:)
Amikor ekkora svunggal esik, van hogy támasz alatt fordul.
De hosszú távon remélem hogy igazad lesz: visszateszt után én is újra shortokat fogok nyitni.
nézd meg hány darabod van és annyit zárjál, sztm elírtad. No pörgessék le 500 alá, aztán rés le és mehetünk fel :) Sír a szám, hogy nem mertem nagyobb pozíciót nyitni...
én is, zártam is egy shortot megint, most csak 1 van, pont innentől...
ha megy lefelé, majd bővítem, ha meg fordul, a többi nyerő fedezi
baromi óvatos lettem már...
Pont annyit akarsz zárni és ellenirányú pozival?
Megértem őket,ilyen olcsó sosem volt a héten :D
Mi fájna a többségnek kinn,a nagy zakó vagy a nagy emelkedés?
Sziasztok
Ismét egy kis segítséget szeretnék kérni, hatival még csak ismerkedem de sikerült 24800ról shortolni. Most szívesen zárnám de azt a választ kapom hogy "nem zárható ennyi pozíció". Van ennek valami feltétele amiről nem tudok? =(
Sziasztok!
Most értem gép elé és nem kevésbé mérgelek ,hogy tegnap ,vagy reggel foftam shortot nyitni ,így ezt most 0 poziból látom.
Zabás úr technikailag hol néznek ki most támaszok és ellenállások. Pattan ez még felfelé,h rá lehessen adni ,vagy hulló kés? Vagy esetleg visszamászhat a sávba(bár ebben a hangulatban...)? Akkor hagyja el a sávot ugye, ha a záró is sávon kívűl van és holnap is megerősítést kap?
Óráson már MA200 alatt van...nem hiszem h pattogni fog.
legtöbb fórumon long nyitásról regélnek, de short zárás a második leggyakoribb szó :)