mondanám a hati idei viselkedésére, hogy egy pszihopata elme örök ragyogása..
mondanám a hati idei viselkedésére, hogy egy pszihopata elme örök ragyogása..
Láttunk hasonló attrakciót Dowban 10700ról 9900ra és Buxban 3e pontos zakót,mindkettőt megvették,nem mondom hogy ezt is megveszik,de a szentiment gyorsan romlik és javul,a könnyű pénzből van még sok :D
jaja, remélem az ánusza párhuzamosan tágul a ktval...
Na jó..de most a "sentiment" a lényeg. Az viszont most nagyon elromlott!
Innentől longolni csak nagy forgalmú emelkedésekre illik, amíg ilyet naposon nem látunk addig zöld gyertyát csak short nyitásra érdemes használni.
Azért én még várok....a tegnapi óriási zuhanás után belefél ez a +0,13 % -os SP...
adatokat megvárom délután.
Elég kelendő ez a remek határidős termék...
mondtam, vszTA alapján szopatják a világot.. ezt a na most jön a nagy esés játékot már 3x eljátszották.. sztem visszamegyünk..
sokat tudsz a TA-ról még is tetőn veszel minimumon adsz el.. nem véletlen..most ez a lehúzás lényege..
nem féltelek visszakeresed..
nem gyengén nyomod. :D
aki ebben a termékben széllel szemben építkezik az megérdemli, hogy keressen, bátor ember.
Jelen pillanatban úgy néz ki hogy stabilizálódott az állapot,minden fontos támasz működött,csak alászúrások voltak,ez megint egynapos parának tűnik :DD
Futik zöldben,Molly napi maxon,eladók sehol,szép kis móka.
Ha meglesz, akkor tankönyvbe illő módon ugrottam ki a poziból....
Drukkolok neked. Azért érdekelne a folyamat is, hogy hogyan szeded vissza, úgyhogy ne csak a végén írjál!
ha a dax stabilizálódik 6K fölött, simán benne lehet...
erre várok én is jelenleg longban
24500as visszateszt férne bele maximum, rsi ott van 60percesen, mint az idei minimumnál... Naposon messze nem..
intrába nagyon egy fej-váll kezd beteljesülni
24,5-24,7-re simán visszavárom
nagy pakkokkal visszaöntötték eddig....ma adatokat pirosra várom ..mutyi lesz.
Helyes :)
hiányozna a két királyos avatarod...
meg hátha elnéznél egy talira is... jó fejek járnak... :)