Nyugodtabb lennék ha Oti short mellé hatit is shortolnák :D
Molly+druszád nem bírnak letörni egyenlőre...
Nyugodtabb lennék ha Oti short mellé hatit is shortolnák :D
Molly+druszád nem bírnak letörni egyenlőre...
30160 mostani 5 perc :)
87914
28972
42551
61541
123404
Hati több százas vételi kedvvel rendelkező személyei vajon sejtik,tudják,tippelik,érzik itt most venni kell vagy szimplán bátrak esetleg lükék?
értem, jó taktika..
valaki megnézné, az elmúlt 5 percben mennyi oti cserélt gazdát 6 700-on?
1500-2000 pötty (egyedi elbírálás alapján) körül zárogatok.... így volt eredetileg tervben...
felfelé sávosan nyitottam a shortokat...
lefelé ugyanígy zárom.... most azt zártam, amit 26.150-en nyitottam
a kövi 20k-s tételt 25,050-en nyitottam, azt akarom 23,520-on zárni....
ha felfelé megy (min.500 pontot) újra nyitogatom a shortokat...
ez a stratégiám... :)
Fókuszban
Ma várható adatok:
Ünnep Japán, Thaiföld, Dél-Korea
EZ 09:53 Német szolgáltatóipari BMI (végleges adat), április, előzetes: 54,9 pont, várt: 55,0 pont
EZ 10:00 Eurozóna szolgáltatóipari indexe (végleges adat), április, előzetes: 55,5 pont, várt: 55,6 pont
EZ 11:00 Eurozóna kiskereskedelmi forgalom, hó/hó, március, előző: -0,6%, várt: 0,2%
EZ 12:00 Axel Weber a német központi bank elnöke beszédet tart
NO 14:00 Norvég kamatdöntés bejelentése (Norges Bank), jelenleg: 1,75%, várt: 2,00%
US 14:15 ADP nem mezőgazdasági magánszektorban foglalkoztatottak száma, április, előző: -23 ezer fő, várt: +30 ezer fő
US 14:30 Eric Rosengren Fed kormányzó beszédet tart
US 16:00 ISM szolgáltatóipari BMI, április, előző: 55,4 pont, várt: 56,0 pont
US 16:30 EIA nyersolajtartalékok, előző hét, előző: +1,9 M hordó , várt: +1,1 M hordó
Ázsiai körkép:
Az ázsiai piacok a negatív tartományban tartózkodnak ma reggel, a görög adósságválság más országokra történő esetleges átterjedése komoly bizonytalansági tényezőt jelent a befektetők számára. A dél-koreai Kospi 0,1%-ot csökkent, az ausztrál S&P/ASX 200 index 1,3%-os mínuszban áll.
A mai nap brókerszemmel (Üzletkötőink véleménye)
A görög fellegvár, az Akropolisz mintegy kétezer ötszáz éve dacol a viharokkal. A híradások központi témája a görög „probléma”, annak megoldásának, feloldásának forgatókönyvei. Segélycsomag, gyengülő euró, tüntetések, a tüntető hellének még az Akropoliszt is elfoglalták.
A részvénypiacunk az általános jó nemzetközi hangulat következtében ez idáig kitartott, most valami megváltozott. A nagy kérdés az, hogy az eddigi eséseket „megvették”, valami hasonlóban reménykedhetnek-e a részvénytulajdonosok.
A hónapok óta korrekciót várók és arra spekulálók megtörve, megalázva, megfogyatkozva újra láthatnak a negatív trend folytatására.
OTP: dupla vagy semmi, ha ezen a szinten kevesen fognak fantáziát látni a vásárlásban, csak idő kérdése, s még olcsóbb árfolyamot láthatunk.
Hogy miért most alakult ilyen ingatagnak a tőzsde, devizapiac stb.? Talán egy épeszű magyarázatot tudnék: már mindenki lassan elhitte, hogy csak felfelé mehetnek az árfolyamok. Akinek pénze van, az nyugodtan pihentetheti még. Gyenge forintunkban is csak akkor láthatunk majd lényegi változást, ha az euró/dollár viszonylatban valami változást vélhetünk felfedezni, vagyis az eszeveszett dollárerősödés megáll.
Hogy nyáron ki fog az Akropolisz Niké templomában áldozni a győzelem istennőjének? Szerintem a shortosok.
A tőzsdemámor legyen Önökkel!
Szoták Attila (Győr)
BUX
Nagyításhoz kattintson a képre...
http://www.quaestor.hu/attachments/1955/BUX_0505.jpg
Tegnap a támaszokat áttörvén meredek esésbe kezdett az index, mely ha ma is kitart, akkor 23480-nál, majd 23200-nál, illetve 23000-nél találhat újra támaszt. Ellenkező esetben 24100-ig, és 24300-ig kapaszkodhat, de erre jelenleg kevesebb esélyt látunk.
BUX1012
Nagyításhoz kattintson a képre...
http://www.quaestor.hu/attachments/1955/BUX1012_0505.jpg
Órás grafikonon nézve a további esést a 23800-as árfolyamon lévő támasz állíthatja meg, illetve lassíthatja. Ha mégsem, akkor 23530-nál, majd 23170-nél vannak a következő szintek. Emelkedés esetén 24600-ig korrigálhat vissza a kurzus, viszont a további csökkenésnek nagyobb a valószínűsége.
A lengyelek már a januári tető alatt vannak......csodabux....
Én is furcsálom Csoki bát, de ő tudja. A kt kezd egy kicsit sok lenni nekem.
azt hittem, megtartod az egészet...
de te tudod, én nem szólok bele...
Az úttörő áruházban olcsóbb!
De az ecserin is biztosan el tud sózni pár ezer BUX-ot! :)
Grat,bár még csak Oti esett vmicskét,Bux átesett 50 naposon,fibon,visszateszt még beleférhet...
10 k visszavéve 23850-en...
kövi 23520-on 20k...
Esünk kelünk mint a betlehemesek,Oti+Molly át a támaszon,szép látvány shortos szemnek...