Az biztos, hogy nem árt körülnézni, mielőtt az ember ismeretlen programot telepít, főleg olyat, amellyel távolról vezérelhető a gép...
A RealVNC tiszta, a többit sajnos nem ismerem..
Az biztos, hogy nem árt körülnézni, mielőtt az ember ismeretlen programot telepít, főleg olyat, amellyel távolról vezérelhető a gép...
A RealVNC tiszta, a többit sajnos nem ismerem..
pl. RealVNC ezt ismerem és használható, de google ajánl neked más használhatót csak keress rá erre: best remote access
más felhasználók véleménye alapján megnézheted, mit tartanak a legjobbnak (free vagy fizetős változatban)
Azt hiszem, Zabás kollégának van gyakorlata a témakörben.
Én ssh-n keresztül kezelem apám linuxos gépét (akár a telefonomról is).
Mi kell ahhoz, hogy valahonnan bejelentkezzek az itthoni bekapcsolt számítógépemre?
Valami spéci program, vagy ez windows (xp) része?
Hogy tudom azt elérni, hogy csak kevés ember tehesse ezt meg?
Tipikusan olyan hiba, mint amikor elszáll pár állomány a system32 könyvtárban.
Sztem ne kisérletezz, krress vkit, aki megoldja.
gyanítom, hgogy vírus lesz, megnyitottam egy aukciós oldalt, és egyszerúen lefagyott a gépem.
Kikapcsoltam, majd újraindítottam, utána már nem állt fel az xp.....
Nagyon sok fontos adat van rajta, nem is bántom tovább.
Elöször is tisztázni kéne h
milyen windows van rajta (gondolom xp) aztán meg h mi az oka.
Mert ha vinyo hiba és erősködsz elugrik mindened helyreállítani se lehet.
Ha pedig virus akkor meg le kell irtamni róla utána egy olyan telepitő cdvel ami tud javitani ki lehet javittatni vagy pl. Hirens boot cd-vel rendbe tenni a boot szektort hátha az elég, de tudni kell az okot h miért nem indul...
Sztem ne bántsd tovább vidd el olyanhoz akinek vannak eszközei a javitásjhoz ha fontos az adat ami rajta van...ha nem akkor rakd ujra az oprendszert persze akkor is tudni kéne mi volt a hiba oka...:)
sztem.
start,
súgó támogatás. De nem találtam benne hirtelen...
helpben?
Azt hol találom?
valami ilyesmi...
http://www.msw.hu/cikkek/64/windows_xp_sp3_integralas_boot_cd_dvd.html
Én is. Help-ben nézd meg, hogy lehet indító lemezt készíteni.
Ezt kiírod cd-re és berakod a rossz gépbe, Ott amikor elindul, akkor F2 vagy del (nem tudom, hogy melyik lep be a setupba. ) Ott valahol (gépfüggő találsz egy bootolási sorrendet. HDD, D:, A: vagy valami ilyesmi. Itt kell előshelyre tenni a cd meghajtót.
Vagy újra húzod a komplett windows-t ha pótolható az adat..
van, de valami emberi nyelven írd le légyszíves, mert én csak felhasználó vagyok :)))))
köszönöm:))
Másik géped van?
Csinálj egy indító cd-t és a rosszban állítsd át setup-ban a bootolási sorrendet...
sos lenne.....
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni.
Valami miatt a gépem, betojt.....
Nem áll fel a windows.
Próbálkozik, de az a fekete képernyő jön fel, ahol kilehet választani, hogy csökkentett mód, stb, normál indítás, stb, de egyikkel sem idul el.
Tud valaki segíteni?
Fontos volna.
Köszönöm.
Sziasztok.
Elfelejtettem írni, hogy jogtiszta vistával, ennyik a laptopok...