Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Futik lejjebb vannak, mi…

#241329 Benjoe

Futik lejjebb vannak, mint tegnap zárásunknál?

Re: nincs cím

#241310 Hathor Előzmény: #241308

én remélem, hogy nem megy lejjebb nyitásra, remélem nem megy 24K alá, ahonnan visszajöhet a csatiba. EU/usd-ba megint dupla aljat látok 15percen..

ezek az átkozott chartok tesznek tönkre :)

#241306 Amatoregy Előzmény: #241304

Tudod hedgelni?

A határidőt? (KBC?)

Vagy esetleg egy másik tőkeáttételes termékben longot nyitni?

#241304 kerikoma Előzmény: #241303

Jó reggelt!

Tartod még? Én nem tudom mit csináljak, nyitóba kivágjam, vagy én is bízzak egy visszatesztbe...

Este sokat gondolkodtam, de még most sincs döntésem....

#241303 Hathor Előzmény: #241277

Hello srácok!

Tényleg jó kis csapat jött itt össze.

Köszi a támogatást mkinek.

illuzióra nincs mit mondanom, ahogy gondolja.

Robag remélem szerencséd lesz a shorttal.. én ilyen indik mellett, túladottság mellett nem mertem már fordítani, és gondoltam, hogy annyira beütötték tegnap a piacot, hogy ma lehet egy visszateszt 24.500fele napközben. Ebben bízom, de lehet leütnek rögtön 23.8K környékére.

A csúcstól lejöttünk 2000pontot, az sem rossz korrekciónak elsőre.

Buxot pont 50naposra rakták és boili aljára. Kérdés pattan-e vissza elsőre 50naposról.

Forintocska kicsit visszakacsingat, meglátjuk a folytatást..

#241293 Pityke35 Előzmény: #241287

Ez a tegnapi esés szépen hozott...bővítek 24k alatt, de nem a teljes "visszanyereménnyel". (hetes csárt)

(19-re lapot húzok, hátha bejön) :)

szerk...tegnap óta nincs rílem, gondoltam nem kell ebben a szüttyögésben...már tegnap jó lett volna! :)

"A görög Athex Composite…

#241287 Csokigyáros

"A görög Athex Composite index pedig csaknem 7%-ot esett. Persze úgy, hogy a görög részvényeket nem lehet shortolni."

ez durva... (mondjuk ez a short tilalom is egy szemét szabály, amit valszeg a befektetési alapok harcoltak ki)

#241279 Robag Előzmény: #241272

Remélem, tényleg forog még tovább az a lendkerék, ha már így nekiindult.

A nagy kapkodásban elfelejtettem beírni, hogy fordultam shortba valahol 170-nél. Tudom, kicsit későn, de csak addigra dőlt el bennem, hogy ezt már nem veszik meg.

Zárás után jött is a figyelmeztető sms erstétől. Tervem (vagy inkább reményem) szerint a short holnap termel annyit hogy ne likvidáljanak, de nagyon el kéne majd találnom a zárását. Fedezetet bevinni most eszem ágában sincs. Ha ez sem valódi esés, és csak az alját kaptam el megint shorttal, akkor valószínűleg tartok egy hosszabb szünetet.

Még Hathorénál is rosszab pozit próbálok itten menedzselgetni pár hete, persze a poziméretem töredéke az övének.

#241278 Robag Előzmény: #241277

Bocsi, ezek szerint mégsem olvastam végig. Természetesen Csokibával is egyetértek, és javarészt Ibizával is.

Ha meg egy-egy összefŕhetetlenebb alak nem ért a szóból, hercegünknek remek módszerei vannak. :)

#241277 Robag Előzmény: #241170

Kissé felháborított ez az illúzió féle becsmérlés, majdnem rögtön billentyűt ragadtam. Végigolvasva a reakciókat látom, hogy már mindent leírtatok amit mondani szerettem volna. Száz százalékig egyetŕtek Ricsi, Amatoregy és Banyaiz válaszával.

Hathorról meg remélem lepereg, és továbbra is megosztja velünk a véleményét.

#241275 Ibiza Előzmény: #241274

igen voltak ott nagy arcok 5-6éve..a nagy sasokat elűzték a buta kis verebek.. nem tudom mi lett velük.. milliárdosok lettek vagy elverték a zsetont..ittam a szavaikat...

de elég az offból..ilyentájt talán belefér..

kiváncsi leszek a bux hati szintjeidre..