Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: to: minden "volnabüfinek"

#241078 rbbj11 Előzmény: #241059

most bakiba mellé kell álljak, mert egy dolog, hogy az ember a saját valutájának leértékelődésén húz hasznot, és azt várja, de azért 1. nem biztos, hogy ezt illő kárörömmel és fekete látásmód hangoztatásával megfűszerezni, 2. bizonyos szintig tolerálható, amíg nem okoz a hazádnak ez problémát. Pl. 300 ft-os euronál nekem eszembe nem jutott eurhuf longokat nyitnom, és ezzel támogatni a devizahitelesek összeomlását. Tudom, még nem erről van szó, de néha az itt olvasott stilus és szellem alapján feltételezni merem, hogy ilyenre is sor kerül.

#241077 Suby66 Előzmény: #241061

hé Euroman...jól felturbóztuk a mai fórumot :)

most mindenki azt fogja lesni mekkorát szophok az EURHUF shortommal :D

ui. legalább látják, hogy mulat a magyar!

#241074 Suby66 Előzmény: #241071

akkor szent a béke :)

ui. én csak egy csacsi öreg medve vagyok a meséből és tényleg gyerekes!

#241071 Bakiba Előzmény: #241064

Nem röstellem, csak agy hajszányit másképp látom a világot. A szülőföld alatt nem a politikát és nem pártot értettem hanem a hazát.

Ha problémád van akkor szólj, hidd el megadom a választ, hogy értsd mit gondolok. Mert ez így, hogy -volt amikor nekem is elegem volt belőled- kicsit gyerekes.

#241064 Suby66 Előzmény: #241059

ki mondja, hogy nem vállalkozok?

másról sem pofázok ezen a fórumon, hogy inkább állandóan melózok mostanság mintsem "parkettezek".

én hiszem, hogy vitya rendbehozza egy kicsit magát (sőt extragyorsan) és kapunk egy jobb kilátásokkal bíró gazdasági programot (ezért is nyitottam most EURHUF shortot - ez nem a bizalom jele?).

az anyaföld nekem délvidékinek tényleg nem egyenlő akármilyen jöttment politikussal (legyen az maga a megváltó).

volt amikor nekem is elegem volt belőled, de túltettem magam az érzésen. és lásd kommunikálunk...akárhogyan is röstelled. :)

#241061 Euroman Előzmény: #241039

hát speciel 1998-ban nem voltam a piacon, mert érdekes volt a munkám, jól kerestem, kedvelt az akkori főnököm és hajtottam...ez csak egy kényszercselekvés lett évekkel később, mert minden az ellenkezőjére fordult (mondjuk egy másik főnökkel) és ez azóta sem változott...a tőzsde nálam 2008 ősze után hosszú időre lejátszott....1998-ban, 12 évvel fiatalabban tele voltam ambícióval, ötletekkel, amit díjaztak is, 2000-ben még egy kisfőnöki megbízást is kaptam....ezt a 2002-es politikai váltás mind elvitte, a főnökkel együtt. 2003 óta a fax szopó oldalán vagyok, és tulajdonképpen már semmi nem érdekel, ami Mo.-n történik...ez az ország nálam lejátszott..nap nap után történnek velem olyan hétköznapi genyóságok, ami miatt utálok itt élni...de a korábban kifejtett családi problémák miatt nincs választásom.

#241059 Bakiba Előzmény: #241047

Tisztelt sértődős "üzletember" a chartokat és a gazdaságot nézd, nem kell kérkedni mert az nem illő, ja és ami az imádatot illeti mellé lőttel, vállalkozni nem mert az nem megy, sírni és szapulni mindent az frankó. Még valami, anyádba se rúgsz bele, pedig ez az anyaföld, bár lehet nektek nem. Hát ennyit, kicsit elegem lett belőletek. Lehet vitatkozni

még egy toldalék: vitya…

#241057 Suby66

még egy toldalék:

vitya már nem ellenzék (a külföld szemében), hanem kőkemény 2/3ados kormányozó többség és ha mond valamit (túl korán vagy túl későn vagy túl ellenzékiesen) az már fájhat (akár minden magyarnak is).

jobb ha mielőbb rájönnek erre ...

#241047 Suby66 Előzmény: #241038

speciel a másik kettőhöz képest egy kicsit jobban lejt a HUF

talán túl korán ment neki az offshore-huszárnak a vitya...

ui. persze, hogy badarság, a kassza a kijáratnál van és ott találkozunk az igazsággal. január óta 20%os plusszban vagyok a badarságaimmal.

uui. az imádatot nem a parketten, hanem a közgyűléseken kell kifejezni (pl. polgárikörös jelvények hordásával). ez itt a kőkemény rideg üzleti világ. az orbáncsoda elmúlt, most jön a kijózanítás (ahogy Euroman is anno írta).

#241039 Bakiba Előzmény: #241003

1998-ban gondolom nem voltál a piacon, pedig kísérteties a hasonlóság, csak akkor először az oroszok, majd a dotcom jött, mégis előre ment a szekér, tudom neked nem, de az már más tészta.

#241038 Bakiba Előzmény: #241014

Ej ez az Orbán a koronát és a zlotyt is irányítja, hogy mik vannak, ne beszéljünk már badarságokat.

Re: nincs cím

#241032 Suby66 Előzmény: #241017

Drága Spade....

én a mostani (pl. mai) pozikról írtam.... mert:

1. ha nincs, akkor kibicnek lenni nem drága

2. EURHUF long - megértem a büszke fölényt

3. EURHUF short - na ezt nem értem meg :D

mindenesetre nem árt a "kis közösségünket" informálni, hogy hol vagy és miben sántikálsz pozicókat értve (engem speciel ez jobban érdekelne, mint egy 30 nappal ezelőtti téma)

ui aki nem "volnabüfi", ne vegye magára :)

#241017 Spade Előzmény: #241000

Drága Suby66,

"nkább az új pozikról tessék nyilatkozni tisztelt fórumtagok!"

.

Mint olvashatod, 2010.03.06 17:41-n megkapta(d) és akkor az uj pozinak számított, Te megtetted akkor ? Na most nem élt vele, innentől kezdve minek bármit is mondani, főleg ilyen időtávban minek amikor már a kutya se emléxik ?

És ez nem szivatás volt hanem ténymegállapitás ennek tükrében visszaolvashatja Euroman mit irkált azóta, és ez lehet számára egy tanulság...ez is segitség volt bár nehéz esetleg felismerni....

Ennyi.

#241014 Suby66 Előzmény: #241003

én meg kiszedtem a short stoppomat és nagy minuszban vagyok (szándékosan nem zártam).

túl sokat mentünk fel egyszerre, lesz még 2 héten belül visszateszt 271.5ig sztem

reálisan júniusig a 280 is kezd mosolyogni (és ezt Orbán saját magának köszönheti).

kb. 280 körül várom az MNB beavatkozást...vagy a Jobbik kiviszi az embereket az utcára (EUR és CHF hitelesek)

DE EZ CSAK SPEKI! SEMMI VALÓS ALAPJA, MINT MINDIG!

#241003 Euroman Előzmény: #240997

Szia! Köszönöm, ez jól esett....azt hiszem nemcsak barátnak, de pszichológusnak is felfogadlak. Megkönnyebbültünk, mert kis csapatunk már látta magát márciusban, amint újabb bukók gyűlnek össze...azt hiszem ha 250 alá besültünk volna, akkor eggyel kevesebb bőröm lett volna a szükségesnél....ezt a csapkodós részt most ki kell figyelni, hogy 2009.január-március lesz-e belőle, vagy ez csak egy felszúrás.....nyárra mindenki erős huf-ot vár, hát ez lehet, hogy most kimarad....bajnai mindenesetre röhög a markába, az ő távoztával a bull market is betojik....mondjuk semmi köze nem volt hozzá, csak szerencséje volt....viktorkát meg köszönti a bear market...most mutasd meg:)

utálom a "finom szivatás…

#241000 Suby66

utálom a "finom szivatást"...

akkor is amikor minuszos...(majd kiszáll szerencsésen)

utána amikor már kiszáll és a piac fordul, akkor meg, hogy miért nem várt...

inkább az új pozikról tessék nyilatkozni tisztelt fórumtagok!

én megtettem és ti?

to: minden "volnabüfinek"

#240997 Suby66

Tisztelt volnabüfik!

kapott ő (EuroMan) tanácsot ilyet is, olyat is mindenkitől...kár okoskodni más pénzével...sztem ő döntött és abban a pillanatban a legjobb döntést hozta.

ha pedig a "volna országban" élnénk tudok én jobb biznict ettől a valutázástól:

pl. mi lett volna, ha eltalálom az ötös lottót (800 HUf pénzzel, 2 MRD nyerő - a lenagyobb tőkeáttételes biznic).

vagy pl. mi lett volna, ha Rotschieldnek vagy Rockefellernek születek...

szal a "volna huszárság" nálam nem bejövős. Euroman azt tette, amit tennie kellett és jól tette!

#240920 Spade Előzmény: #240596

"lant írtam a választások első fordulója előtt, illetve a múlt héten eladtam a 80 %-ot."

.

"010.03.06 17:41 Spade (VIP) Re: Nyitó Címzett: @Euroman

Kedves Euroman,

Nemtom miért parázol annyira h 250 lesz a Zejró, de ez (is) sztem azt mutatja h valahol közel vagyunk időben a forduláshoz, és ezt nem g@ciségből mondom, hanem segítésképp.

Én is azt gondolom kb. mint Sanguis h fordulat május-juniusban mindenképp várható....és nyerővel szállhatsz ki végül....de ne légy kapzsi !

."

A tanácsot amit kértél is, megkaptad Sanguistől és tőlem is, szal......

#240598 Euroman Előzmény: #240519

ááááá., nem...annyira nem kedvelem őket...a szobámban egy osztrák és egy német zászló van...felmenőim révén oda kötődök...

#240596 Euroman Előzmény: #240519

hát már nem, mert ahogy alant írtam a választások első fordulója előtt, illetve a múlt héten eladtam a 80 %-ot...a maradék 20 % még megvan, de ez meg majdnem mind még 280 fölül van....most már sajnálom a múltheti eladást, de ekkora gyengülésre nem számítottam....akkor csak 272-ig ment el, úgyhogy 270-ért tudtam eladni....mostanáig kellett volna várni...novembertől ennyi türelem volt....