nekem konkrétan baromi jó a hangulatom, ma végigshortoltam otit:)
nekem konkrétan baromi jó a hangulatom, ma végigshortoltam otit:)
Nem én...semmi cinizmus....csak oldom az esés miatti rossz hangulatot..:))
Az emberek szemetek, de van köztük néhány g*ci is :D
és én lezártam az oti shortom:(
nem baj, ha kell, nyílik az szinte magától:)
Értjük mi..de nekünk igazán nem kell magyarázkodnod. Elég a befektetőidnek..:)
Én meg nem voltam gépnél, a brokim meg nem dolgozott, nem hívott, így nyerőben zárás helyett...
Le sem írom...
amen
nah, ezzzz gáz. Ha minden így zár, van egy brutális eladási jelem, igen nagy megbíhatóságú, naposon. Ettől még lehetnek korrekciók, de nem szokott hazudni a napos timeframen. Szoval én ezért longoltam, mert nem gondoltam, hogy be tudják ide verni, mert épphogy sikerült összehozni mindenhol az eladási jelet, ha minden marad így. Buxnak is csak 150 ponton múlt, annyival feljbb zár, még nem lenne nálam eladáson. Még kell holnap egy megerősítés, és utána már csak short beszállókat kell keresnem
nézd aki arannyal kereskedik jobban tudja, aki hatival, annak általában fingja sincs. Tehát elvileg logikus :)
Kissherceg: mert ez hati topik :)
Hát igen, mostanában kb. ilyen szintű magyarázatot lehet találni mindenre, úgyhogy szerintem kimerítő válasz volt :D
örülök, de van 500topik, mindenki megtalálja a számítását :))
oks
csak kiváncsiskodtam :) :) :)
igazából tudom hogy nem ide való de tök csíplek titeket és tök csípem hogy mindig tiválaszoltok nekem :) :)
nem vAGYOK MELEG :) :)
mert ez hati topik :)
Csao !
Semmi érdembeli, rájöttek, hogy gáz van!
Most nem vették MÉG meg!
Szevasztok!
Nem voltam egész nap. Örülök a látványnak. Igazolódik a technikai alapon várt esés. Örülök, hogy az utóbbi néhány napban nem ugráltam a napi csapongásban, hanem bíztam a véleményeben.
Más nézőpontból: visszajött egy kis része az utóbbi 2 hónap bukóinak...
Volt valami extra hír, vagy mitől indultunk meg?
rohanok egész nap, mint egy őrült...
de legalább a pozim termelt ma... rám fért...
holnap valszeg szűkülök egy kicsit...
(Bakiba holnap hívlak, ma kapok mail-t)
nem olyan nagy pakk, főleg most...