Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#240520 rbbj11 Előzmény: #240514

ok, minden ok, de egy vmi még mindig ugy tűnik, félreérthető van megfogalmazva nálad: azért, mert vmi pár órára egy szint alákerül, attól még nincs vége a szintnek!!!! Pláne mostanában!! Elég pár napra visszanézned, még egy napig kitörési szint felett lévő bux is hamis jelet adott! Nem hiszem, hogy el kéne neked magyaráznom, mikor törik valójában...

#240515 rbbj11 Előzmény: #240512

erre is gondoltam mostanában, mert az elmult 1-2 honap semmit nem hozott a konyhára magyar piacon, csak külföld. :S

Ezért csökkentettem is a bux kitettségemet ápr-1 óta, de lhet, még tovább kéne csökkentenem. :(

#240514 BudFox Előzmény: #240501

Bux prompt ban 24000 a támasz..most 97 ponttal vagyunk még felette....

USA nyitásra ha esünk még egy hangyányit vagy adatok rosszak lesznek akkor törik a támasz..

csak jelzem.

Az én véleményem : már szállnak ki a nagy befektetők...az utóbbi 3 hétben azért húzták vissza olcsón, piti hírekkel...hogy minél többet el tudjanak adni jó áron még...

és a többiek ne vegyék észre az eső trend kezdetét...plusz jöttek a felminősítések, célár feljebb húzások..Goldman Sachs - OTP 9300..stb..

nagy a mutyi kéremszépen...

az eső trend meg most talán jobban láthatóbb többek számára is...elég egy nagyobb USA esés amire mi rájátszunk és máris egyértelmű lesz..és akkor borítja mindenki a régen , olcsón megvett papírjait is.

Ha ezt az esést is megveszik még...ami persze nem kizárt..akkor alacsonyabb csúcsot várnék mindenképpen.

#240512 Kissherceg Előzmény: #240501

nem kaptam el semmit, szarok egész piacra magagasrról. Bux kiszámíthatatlan, elfogadtam és ennyi. Én nem arcoskodásnak szántam, ghanem a piaci szereplők szopatására gondoltam. Ahogy emelkedés minden logikát nélkülözött esés is azt fog. Ezért kell leszarni egészet és hagyni a retekbe, mert úgyis zárni fog az ember hamarabb, mint kéne. Ha felfele megy szintén...

Kereskedjél kint, hazai piac felejtős...

#240507 rbbj11 Előzmény: #240502

majd ha véget ér a nap, először akkor tud elesni naposon ;) Meg még kéne rá egy megerősítő gyertya is, vagyis legkorábban holnap 16.37kor mondhatnád.

#240506 Ibiza Előzmény: #240496

forexfactory-n kicsit mások az adatok.. nagyon alul van a lakásos elvárás sztem jó lesz..

#240504 BudFox Előzmény: #240496

fogadjunk hogy első adat zöld lesz a második meg piros...

elsőben mutyit érzek..de ez csak rulett..

#240502 BudFox Előzmény: #240499

a támaszok ropognak, recsegnek...vagy már el is estek a BUX -ban...

úgynézem sok támasz már elesett nálunk..24500 volt a támasz határidőben..

#240501 rbbj11 Előzmény: #240495

??????

Ha eljön a komolyabb short világ? Vagy ez milyen beszólás már? :)

Örülök, ha a rossz szériád után ma elkaptad a fonalat, de azért arrább az agyarakkal :)

#240499 rbbj11 Előzmény: #240491

bármi lehet, erre nem kell figyelmeztetni, hogy mi lehet, de az a kérdés, mi van? Elesett a fontos támasz buxban hetesen, naposon? Nem.

Így egyelőre sávozásra érdemes játszani, hacsak nem orákulum itt vki, és meg tudja mondani, mi LESZ.

#240496 Zabás Előzmény: #240491

16:00-kor lesz adat!

US 16:00 Folyamatban lévő lakásértékesítések, hó/hó, március, előző: 8,2%, várt: 3,3%

US 16:00 Feldolgozóipari megrendelések, hó/hó, március, előző: 0,6%, várt: 0,1%

#240491 BudFox Előzmény: #240483

most már nincs sok idő addig...ha lesz SC azt észrevesszük úgyis...

én figyelmeztettelek tegnap hogy eső trend lehet már érvényben...persze te tudod hogyha igy érzed akkor cselekedj igy.