ha ezt az esést megveszik, zárom a shortjaimat
hi
ha ezt az esést megveszik, 28e is látunk rövid időn belül szvsz
ok, minden ok, de egy vmi még mindig ugy tűnik, félreérthető van megfogalmazva nálad: azért, mert vmi pár órára egy szint alákerül, attól még nincs vége a szintnek!!!! Pláne mostanában!! Elég pár napra visszanézned, még egy napig kitörési szint felett lévő bux is hamis jelet adott! Nem hiszem, hogy el kéne neked magyaráznom, mikor törik valójában...
erre is gondoltam mostanában, mert az elmult 1-2 honap semmit nem hozott a konyhára magyar piacon, csak külföld. :S
Ezért csökkentettem is a bux kitettségemet ápr-1 óta, de lhet, még tovább kéne csökkentenem. :(
Bux prompt ban 24000 a támasz..most 97 ponttal vagyunk még felette....
USA nyitásra ha esünk még egy hangyányit vagy adatok rosszak lesznek akkor törik a támasz..
csak jelzem.
Az én véleményem : már szállnak ki a nagy befektetők...az utóbbi 3 hétben azért húzták vissza olcsón, piti hírekkel...hogy minél többet el tudjanak adni jó áron még...
és a többiek ne vegyék észre az eső trend kezdetét...plusz jöttek a felminősítések, célár feljebb húzások..Goldman Sachs - OTP 9300..stb..
nagy a mutyi kéremszépen...
az eső trend meg most talán jobban láthatóbb többek számára is...elég egy nagyobb USA esés amire mi rájátszunk és máris egyértelmű lesz..és akkor borítja mindenki a régen , olcsón megvett papírjait is.
Ha ezt az esést is megveszik még...ami persze nem kizárt..akkor alacsonyabb csúcsot várnék mindenképpen.
BUX hati támasz 24250 körül, ha elesik réssel fog...
nem kaptam el semmit, szarok egész piacra magagasrról. Bux kiszámíthatatlan, elfogadtam és ennyi. Én nem arcoskodásnak szántam, ghanem a piaci szereplők szopatására gondoltam. Ahogy emelkedés minden logikát nélkülözött esés is azt fog. Ezért kell leszarni egészet és hagyni a retekbe, mert úgyis zárni fog az ember hamarabb, mint kéne. Ha felfele megy szintén...
Kereskedjél kint, hazai piac felejtős...
majd ha véget ér a nap, először akkor tud elesni naposon ;) Meg még kéne rá egy megerősítő gyertya is, vagyis legkorábban holnap 16.37kor mondhatnád.
forexfactory-n kicsit mások az adatok.. nagyon alul van a lakásos elvárás sztem jó lesz..
fogadjunk hogy első adat zöld lesz a második meg piros...
elsőben mutyit érzek..de ez csak rulett..
a támaszok ropognak, recsegnek...vagy már el is estek a BUX -ban...
úgynézem sok támasz már elesett nálunk..24500 volt a támasz határidőben..
??????
Ha eljön a komolyabb short világ? Vagy ez milyen beszólás már? :)
Örülök, ha a rossz szériád után ma elkaptad a fonalat, de azért arrább az agyarakkal :)
bármi lehet, erre nem kell figyelmeztetni, hogy mi lehet, de az a kérdés, mi van? Elesett a fontos támasz buxban hetesen, naposon? Nem.
Így egyelőre sávozásra érdemes játszani, hacsak nem orákulum itt vki, és meg tudja mondani, mi LESZ.
16:00-kor lesz adat!
US 16:00 Folyamatban lévő lakásértékesítések, hó/hó, március, előző: 8,2%, várt: 3,3%
US 16:00 Feldolgozóipari megrendelések, hó/hó, március, előző: 0,6%, várt: 0,1%
vagy Te szopsz...
most már nincs sok idő addig...ha lesz SC azt észrevesszük úgyis...
én figyelmeztettelek tegnap hogy eső trend lehet már érvényben...persze te tudod hogyha igy érzed akkor cselekedj igy.