gergényi..alias fekete vipera..
Frankón nem értem, hogy Pintért miért nem lehet végre parkolópályára tenni, mint a "nemzet orvosát" "Hazafias Népfront" Mikolát.
Az ennek a pártnak a legnagyobb hibája, hogy képtelen megszabadulni a vállalhatatlan alakoktól.
Hát ha Gergényi kap bármilyen posztot a zsaruknál Pintér BM minisztersége alatt, az egy óriási balhorog lesz Orbán Viktornak és a Fidesznek. De úgy kell nekik, ha ezt bevállalták.
Mondjuk én ezt nehezen bírom elképzelni. Sokkal inkább arról lehet szó, hogy Pintér nem fogja hagyni támadni a rendőri testületet és a kollégáit, ezzel mintha azt üzenné nekik, hogy megvédi őket. De szerintem azt sem fogjuk látni, hogy rendőr droidok szanaszét verik az utca embereit normál ünnepi rendezvényeken.
Jelzem, hogy ezzel nem védeni akarom PS-t, attól nagyon messze állok, csupán értelmezni próbálom ezt a mondatát.
Ha pintér Gergényit nevezi ki kapitánynak akkor berosálok! :))
És ezt a cikk olvasása előtt írtam :D:D
Nem attól lesz változás, hogy idiótaként kommunikálsz...
Ez viszont gáz,
http://index.hu/belfold/2010/valasztas/pinter_elso_nyilatkozata_megrokonyodest_keltett/
Orbán erre, biztos nem lesz képes !
Vona Gábor ezt onnan tudja, hogy neki meggyőződése, hogy a Jobbik programjára van szüksége az országnak, és ha nem az hajtatik végre, akkor csődöt mondunk . Lehet, hogy téved, de az is lehet, hogy őt igazolja majd az idő ! Ezt nem lehet tudni !
Ha a Fidesz olyan javaslatokat fog benyújtani, amik teljes mértékben a nemzet érdekeit szolgálják, akkor azt meg szavazzák !
Te is a radikális változásokban hiszel, igaz ? Mégis Vonát szapulod, hogy milyen bután politizál :).
Mit üzentek a majálison az erőszaknak?
http://mandiner.blog.hu/2010/05/04/mit_uzentek_a_majalison_az_eroszaknak
Én azt látom, hogy Balczó Zoltán például sokkal hidegebb és érettebb fejjel gondolkodik a Jobbikban, mint Vona.
Sanyi bácsi meg az egész nemzet keresztapja lesz, ugye? :D
Az a baj, hogy Te sem nemzetben, hanem pártban látod a megváltást. Emelkedj felül a párt politikán és utána foglalkozz a színészekkel. Magasról szarok ajobbikra, ha a fidesz megfelelő intézkedéseket hoz, engem nem érdekel milyen név van hatalmon, ha javítanak az ország helyzetén.
Vona meg primitíven hőzöngeni fog eltűnik a süllyesztőben.... Nagyon bután politizál, ez nem ketrec harc, ahogyan ő gondolja. Fideszt támogatnia kell, építő javaslatokat tenni, vagy megfelelően bírálni, ha eljön az idő. Viszont most okoskodni, amikor semmit se lehet cselekedni felesleges. Olyan, mint a riporter, aki már számonkér, de mit???
Én nem vagyok olyan biztos a nagy látványos Fidesz bukásban.
Az egész felfogásuk is arról árulkodik, hogy értik, mit várnak tőlük a választók.
Orbán már fiatal miniszterelnökként is sikeres kormányzást tudhatott maga mögött, pedig Torgyán ült a nyakán ( igaz az FKGP nélkül nem tudott volna kormányt alakítani ). 8 év alatt pedig egy érett államférfi lett belőle.
A 2/3 pedig pont hogy erősíti a pozícióját a nemzetközi nagytőkével szemben.
Csak tudni kellene olvasni az elhangzott mondatok között is. Hát ja, majd ti aztán sokkal többet tudnátok tenni a marginális támogatottságotokkal, meg a nemzetközi elszigeteltségetekkel, egy brutálisan törékeny globális gazdasági és pénzügyi atmoszférában.
Egyébként pedig nem helyénvaló a minősítgetés, mikor még a kormány meg sem alakult hivatalosan, és nem kezdte el a munkát. Talán várnod kéne vagy 2 évet, hogy ítéletet mondj felettük.
Egyébként jól mutatja, hogy mennyire nem láttok előbbre az orrotoknál, hiszen potenciális szavazókat csak a Fidesztől tudnátok vonzani, mivel sok Fideszes szimpatizál a Jobbikkal. De ezzel az ellendrukkolással kifejezetten magatok ellen fordítjátok ezeket az embereket.
hátat fordítanak nekik, és felégetnek mindent maguk mögött!
Ha télen csinálják semmi gond, legalább nem kell majd fűteni., ha ég minden! :))
Komolyan én is kíváncsi lennék rá??
Szerintem WWIII csinálnának!
Miért, a radikálisok mit tehetnek? Erre komolyan kíváncsi vagyok. :)
Őfelsége a Jobbiknak intelligens, erkölcsös, baráti politikát, asszertív kongruenciát parancsol! Az erkölcsös jobboldal az arisztokrácia! A polgári párt, a KDNP és a Jobbik a Szent Korona Tan mentén fogjon össze, támogatva Őfelsége és a királyság intézményét, a királyság alkotmányban való rögzítését! A Jobbik kizárólag erkölcsös politika mentén fog előrelépni pozitív kommunikációval! Több intelligenciát, erkölcsöt, szeretetet! Isten, Király, Haza, Egység! Őfelsége óhaja Dr. Semjén Zsolt miniszterelnöksége az Alsóházban!