Nem reagálnak az adatokra se. ??
1 számjegy elé volt hozzá!
Egyenlőre jól alakulnak a dolgok!
kop,kop,kop..
:o)
Valamikor elmegyünk arra, de most vizsga-vizsga hátán
PS: amúgy úgy tudom, hogy a sport az nem káros ;o)))
Úúú..de hogy tudtad igy elrontani a kitöltésnél az űrlapot ?
Bőven kibírnám, azt a 12K, ha végre találnék nektek házat :)))
Lekel, hogy szűkítsétek, mert rohadt nagy DK. biciklivel!
Tudod mennyi shortom van ilyenből? Amíg nem szoktam meg, hogy nem 25k, hanem 24, addig mindig azonnal teljesültem az elírás miatt :o)
Tudom, csak idegesítő!
Nem is nyúlok hozzá, kicsit kivárok! Ebből a véletlen belenyúlásokból szokott lenni a zsíros nyerő :)))
-Csak nem nekem-
ha 10-re beraktad volna és onnan arra számítasz, hogy fel, akkor az 12.000 Ft differencia.
Nem azon fog múlni sztem
Mert postára mentem és ha nem teszem már tuti 25K felett lenne! De most, hogy visszajöttem, véletlenül, mert rosszul töltöttem ki a megbízást OTP- be belevettem 7050-en 300db-ot! :( TDT-n
Hogy lehetek ekkora állat!!!
7010-e akartam!
Valaki nagyon beszorította. Nyitáskor nem esett annyit, mint illett volna, most meg emelkedésben nem követi a többit. Kiegyensúlyozó szerepet vett fel? Majd aztán nagyot ugrik valamerre.
ezt sem értem miért csináltad...
prompt megy le, csak elindul hati is
Zártam is a 900-as shortjaimat!
Megyek úgy is a postára, jobb a békesség!
szóval nyitva lesznek..aha....
most viszont érdekes hogy a SP futures megy fel..OTP -t meg adják...valaki valamit tud már előre...vagy csak tudomásul vette hogy hosszabb távon esni fog ?
USA nyitva lesz ma!
Ünnepnap: Japán, Kína, Thaiföld, Egyesült Királyság, Lengyelország, Fülöp-szigetek
Chartcenter szerint meg OTP ben egy ékelődés folyik...e - szerint zárása beszorulunk a 7040 és 7060 közé....most szépen az ékeben vagyunk..aztán hogy onnan merre tovább ??
Ha USA ma nem lesz nyitva, és Európa ma esik..akkor holnap be kell hoznia USA -nak a mai esést, amire mi ismételten csak szakadni fogunk...
persze ez csak az én véleményem.
Nézzétek a Bux határidő 1 órás felbontását : be lehet rajzolni egy szép eső trendet...
ezek szerint még egyszer visszanézhet ma..esetleg 25100 közelébe, vagy holnap 25000 -re...akkor még az eső trendben maradunk..
eső csatorna felső megállói voltak :26150, 25620, 25340..
vélemények ?
Fókuszban
Ma várható adatok:
Ünnepnap: Japán, Kína, Thaiföld, Egyesült Királyság, Lengyelország, Fülöp-szigetek
US Mai napon Fed amerikai hitelpiaci elemzés
US Mai napon autóeladások, április
TR 09:00 Fogyasztói árak (CPI), év/év, előző: 9,5%
CZ 09:30 Feldolgozóipari beszerzési menedzser-index, április, előző: 56,8 pont
DK 09:30 Kiskereskedelmi forgalom, hó/hó, előző: 0,4%, várt: 2%
CH 09:30 Feldolgozóipari beszerzési menedzser-index, április, előző: 65,5 pont
SE 09:30 Kamatdöntési jegyzőkönyv publikálása
EZ 09:53 Német feldolgozóipari beszerzési menedzser-index, április, előző: 60,2 pont, várt: 61,3 pont
EZ 09:58 Eurozóna feldolgozóipari beszerzési menedzser-index, április, előző: 56,6 pont, várt: 57,5 pont
HU 10:30 Feldolgozóipari beszerzési menedzser-index, április, előző: 54,4 pont
US 14:30 Személyes jövedelmek, hó/hó, március, előző: 0%, várt: 0,3%
US 14:30 Személyes kiadások, hó/hó, március, előző: 0,3%, várt: 0,6%
US 14:30 Személyes kiadások magárindexe, év/év, március, előző: 1,3%
US 16:00 Építőipari kiadások, hó/hó, március, előző: -1,3%, várt: -0,3%
US 16:00 ISM feldolgozóipari beszerzési menedzser-index, április, előző: 59,6 pont, várt: 60 pont
Ázsiai körkép:
Csökkenéssel zártak az ázsiai piacok, az elmúlt öt napból negyedszer, miután Ausztráliában a bányatársaságok megadóztatását tervezik, és azután, hogy a kínai központi bank a tartalékolási ráta megemelését jelentette be. Japánban, Kínában, Thaiföldön és a Fülöp-szigeteken ünnepnap miatt zárva tartottak a piacok. A Hong Kong-i Hang Seng index 1,5%-kal zárt lejjebb, az ausztrál S&P/ASX 200 index 0,6%-ot csorgott le, a dél-koreai Kospi index 1,2% körüli minuszban.
Ismét szigorított a kínai jegybank
A hétvégén a kínai központi bank váratlanul 50 bázisponttal 16,50%-ról 17,00%-ra emelte meg a nagybankok kötelező tartalékrátáját, amely május 10-én lép érvénybe. A kisebb bankok kötelező tartalékrátája 14,50%-ról 15,00%-ra fog emelkedni. Idén ez már a 3. monetáris szigorítás, amellyel mintegy 300 milliárd jüant (kb. 44 milliárd dollárt) köt le a bankrendszerben. A kínai kormány és a jegybank is közölte, hogy megtesznek mindent az ingatlanpiac lehűtése érdekében. A jüan dollárhoz való rögzítettségét nem módosították.
A mai nap brókerszemmel (Üzletkötőink véleménye)
Negatív irányú nyitásra számíthatunk ma a Budapesti Értéktőzsdén, mivel a pénteki napon az amerikai, a mai napon pedig az ázsiai piacok is jelentős mínuszban tartózkodnak. Az ázsiai piacok eséssel reagáltak arra a hírre, miszerint a kínai központi bank megemeli a bankok kötelező tartalék rátáját, hogy a fölösleges forró pénz távozzon az országból, és a ráta emelésével a jüan is erősödésnek indulhasson.
Amíg Kínában a hatalmas likviditás, addig az eurozónában a ,,tagi kölcsön” volt a hétvége vezető sztorija. A végső megállapodás szerint 110 milliárd eurós hitelkerethez jut hozzá Görögország, mely jelenleg a GDP-arányos államadósságot 149%-ra (!) tolja felfelé.
A hitel-megállapodás rövidtávon pozitív hír, hosszú távon azonban a visszafizetéssel kapcsolatban érdekes kérdések merülhetnek fel. A piacokra érdemi hatást a mai nap folyamán a hír nem fog gyakorolni.
Hazai részvények:
OTP: Lefelé indulhat el a délelőtti órákban, ám valószínűleg a 7100-as szint támaszként fog funkcionálni a papírnál. Mivel a hangulat ugyan negatív a piacokon, pánikról azonban egyáltalán nem lehet beszélni, így jelentősebb esésekre egyelőre nem kell felkészülni, de a vételekkel érdemes lehet várni egy komolyabb korrekcióig.
MOL: A 20300-as szintig mozdulhat lejjebb, ám itt még szintén korai lehet a vétel, és érdemes lehet megvárni a 20000-es árfolyamot. Viszonylag szűk a papír mozgástere, ezért a sávkereskedést javasolt előtérbe helyezni, amíg a hangulat bizonytalan. Jelenlegi kereskedési sáv: 20000-20500.
MTELEKOM: A 715-ös szinteket ma ismét visszatesztelheti. Vételekkel meg lehet várni a 700-as árfolyamot. Addig véleményem szerint nem érdemes pozíciót felvenni a részvényben.
RICHTER: 42500-ig visszacsoroghat, ott lehet próbálkozni a vásárlással. Defenzív mivolta miatt jobban teljesíthet a bizonytalan időszakokban.
Csató Dávid
Technikai elemzés (Elemzőnk véleménye)
BUX
Nagyításhoz kattintson a képre...
http://www.quaestor.hu/attachments/1955/BUX_0503.jpg
Pénteken is a 25000-es ellenállás akadályozta az emelkedését. A mai nap folyamán is ezt a szintet kellene átvinni ahhoz, hogy tovább tudjon emelkedni az index. Amennyiben ma sem sikerül, úgy 24500-nál, majd extrém esetben 24200-nál találhat támaszt. Ha mégis sikerülne átvinni a fent említett ellenállást, abban az esetben 25100-nál, majd 25400-nál ütközhet újból ellenállásba, viszont ehhez jelentős világpiaci optimizmus is szükségeltetik.
BUX1012
Nagyításhoz kattintson a képre...
http://www.quaestor.hu/attachments/1955/BUX1012_0503.jpg
Emelkedés esetén a 25400-as árfolyam jelenthet akadályt. Amennyiben sikerül letörni a 25000-es támaszt, úgy 24800-nál, 24500-nál, majd erős negatív hangulat esetén 24300-nál pihenhet meg. Meglátásunk szerint az árfolyamcsökkenésre nagyobb esély mutatkozik.
forrás:
http://www.quaestor.hu/index.phtml?ow_page_number=1439&hlid=13973
hát remélem nyáron már a lefelé menő trendben leszünk...
kíváncsi leszek arra is mi lesz az az árszint. ahol már nem veszik meg az OTP eséseket, hanem kezd kitárazni mindenki..
majd biztos lesz egy minuszos nap, -2,6, -4 % -os OTP -vel 50 MRD forgalommal..na az már szép lenne.