Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#239588 Hathor Előzmény: #239581

hát már én sem tudom mit csinálnék :)

ebben a szűkebb sávban nehéz eldönteni mi lesz nemsokára.

Ha be akarják pottyantani a világot, akkor miért nem estünk a napokban támaszok alá?

Nálam vannak még emelkedő cstaik így egy hétre visszanézve kb.

Hati az már kérdés, mert az valahogy jobban le van ütve. az kiesett az emeledő vonalamból, sőt még egy csökkenőt is csinált. Prompt viszont jól áll nálam.

NA mindegy nem is töröm a fejem, Zip a számon, majd meglátjuk mit hoz a nap.

FT: 267.12

Egy kalappal mindenkinek.

#239581 Robag Előzmény: #239580

Szóval akkor még nem fodítanál, mi?

Én már elég kényelmetlenül érzem magam longban. Persze valószínűleg shortban sem lennék boldogabb ilyen csapkodás mellett. Ilyen időkben pillanatok alatt ki lehet szitálni a pénzt ugrálással.

#239580 Hathor Előzmény: #239572

Abba vagyok, pont mint Te. :)

Persze, hogy az beszél belőlem. Ha shortban állnék, nyilván a rosszakat látnám mint Te, a pozitívat ha longban lennél.

Forint szerencsére ugrál az erősödés felé reggel- 267.49most.

Ázsia még mínuszban a pénteki cécóra.

Futik pluszban.

Érdekes nap lesz, de lassan fogy a cérna longosnál, shortosnál..

már megint a nulla körüli kivágás jár a fejemben.. mindig el kell ide juttatniuk. :(

Shortosok gondolom már árgus szemekkel nézik hol lehetne szétvágni a piacot.. hol lehet adni 200as KT után is

#239579 Euroman Előzmény: #239561

hát bizony a Lehman...és nemcsak NY-ban akartak robbantani, hanem Pittsbourgh-ben is...a NY-it ráfogják a South Park medvés Mohamedjére...de lehet, hogy ennél komolyabb....görögöknél szerdától általános sztrájk...az utcára eddig nem mentek ki sokan, viszont annál többen sztrájkolnak....szvsz nem fogják simán lenyelni....tegnap este azt olvastam az egyik gazd. honlapon, hogy görög gazdaság 10 évre KO...

és itthon sem rózsás a h…

#239576 pruntyoke

és itthon sem rózsás a helyzet...

semmi oka a tőzsdének az örömködésre...

napos szép jó reggelt :)…

#239575 pruntyoke

napos szép jó reggelt :)

szerintem a piacoknak megérett már egy egészségügyi korrekció...

mikor következzen be, ha nem akkor mikor jönnek vészesen negatív hírek a világ különböző részeiről???

egy ketyegő bombán ülünk...

kérdés, hogy mikor robban fel...

:S

#239572 Csokigyáros Előzmény: #239560

ezek szerint még poziban vagy.... nagyon az beszél belőled...

olvass híreket... bankcsődök... munkanélküliségi adatok... államadósságok...

az hogy lélegeztető gépre kapcsolják Athént, még nem jelent gyógyulást.... sőt szerintem megkapta a halálos injekcióját.... soha nem fogják visszafizetni... és ezt te is tudod...

#239565 banyaiz Előzmény: #239560

nem ez a lényeg szvsz, mi a reakció milyen állapotban van a piac, persze ha rövid távra gondolkodsz.

Mondhatjuk azt, hogy esni szinte semmit nem tud a piac a rossz hírekre mert legkésőbb egy-két nap alatt megveszik, eddig.

Mondhatjuk azt is, hogy emelkedni nem tud a piac hiába jönnek jó makrók.

Pl ami volt pénteken Gdp, fél évvel ezelőtt egy más szinten ilyen adatra széttépték volna felfelé akárki akármit minősít le szvsz. :D

Szóval most légy okos. Ebben az évben szinte minden kereskedési nap emelkedett Usa, és kb 10%-kal van feljebb mint 4 hónapja. Elég siralmas ez a vánszorgás szerintem. De veszélyes is mert teljesen kiszámíthatatlan mikor lesz ebből komoly elmozdulás, és persze az irányra is lehet 2 verzió kinek kinek ízlése szerint. :D

#239562 pruntyoke Előzmény: #239553

köszi a kimerítő választ...

remélem még egy picit azért megyünk lejjebb, hogy jobb áron lehessen vásárolni...

:)

#239560 Hathor Előzmény: #239557

GS benyalhat.. nehogy már ilyen retek hírre kelljen az egész világnak becsődölnie.. erre kelljen a világ tőzsdéit bedönteni 2%okkal..

komolyan kiakadok rá..

#239559 Hathor Előzmény: #239557

Görögök megkapták a mentőövet. Tény, hogy nagy megszorítással jár, de jobb mint egy bedőlt államnak lenni szerintem, azzal semmiképpen nem jártak volna jól, támogatás nélkül.

Shorttilalom van kint, holnap örömködhetnek egy kicsit, vehetik a papírjaikat, emelkedhet a tőzsde. Azért fél szemmel csak fogja nézni a világ, hogy CDSük 670pont környékéről leugrik 450pontra mondjuk, ami húzhatja le az eurozóna kockázatát is.

Na ne találgassunk, mert tényleg bármi lehet.. reggel meglátjuk nyitóban a tényeket.

Üdv

2 3 hétig még szembe fog…

#239558 lyonell

2 3 hétig még szembe fogunk hugyozni a széllel mindenhol ez lessz az utrolsó nagy és gyors emelkedés a korrekció előtt

#239557 Zabás Előzmény: #239553

GS vitte pénteken a prímet nem más!

MA már a görögöknél robbantottak! USA-ban meg nem sikerült!

Ilyen hangulat mellett nehéz lesz az irányt kitalálni! :(

(*Alapító*) lettem??? MIért??? Köszönöm.