Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#239191 Kissherceg Előzmény: #239188

reggel kistoppolódot a shortom, mert mol kitörést észleltem... szerinted?

Tegnap el se indítottam kereskedő rendszert, de ma el kellett, hogy limitáljam a bukót, de maximalizáltam...

#239189 Kissherceg Előzmény: #239184

mert nincs shortom és a tetű longot se tudtam zárni, mert 220 a kt...270es ktval szép shortom van... áhh tényleg megzavarodom...

#239185 _pda_ Előzmény: #239178

nagyon gyengén görbült még a bajusz, talán lesz belőle valami

óráson alig csináltak valamit, DE, TALÁN :S

Ricsi, egyelőre úgy néz …

#239172 Alex74

Ricsi, egyelőre úgy néz ki, nagyon meg kell köszönnöm, hogy rámszóltál

#239152 banyaiz Előzmény: #239150

engem meg tegnap paráztattak ki shortból. :D

hihetetlen ebben a viszonylag szűk sávban mit összekínlódnak.

#239150 rbbj11 Előzmény: #239133

nah emberek, ma záró előtt belongozódtam. Bár csak kicsi pozival, de ha már short stopom kiszedték, akkor long.

Hát, az eddigi USA megtréfál engem :DDD De nem baj, még lehet bízni a szombati görög végleges mentés long hatásában :)

#239133 Pityke35 Előzmény: #239127

Hmmm...pöri...nyami! :)

Grat a lányzónak....apa már főzés közben beszittyózik mi? :) ( én úgy szoktam járni!) :)

és mivan ha az esés ami…

#239131 lyonell

és mivan ha az esés ami volt a héten betudja a heti aljat?

amire gondolsz?

Kerikoma Kellemes Hétvégét! Gratulálok a Kislányodhoz!!Boldog Születésnapot Neki!És Jó Étvágyat a pörkölthöz

#239128 big-ebuy Előzmény: #239126

helyes hercegem mond a asszonynak:ekkora centiket becsülni kell:)....vicc..pont ezt a értéked szedtem ki direkt

#239127 kerikoma Előzmény: #239120

Sziasztok

Visszértem a melóból és látom a szépk képet.. Stoppot nem raktam, mert már miért is raknék, hiszen nem kell nekem olyan:(( Jó kis longom, majdnem befuccsolt, de még nem vagyok nyugodt. 20157 lett a bekerem, és 400 fölött akartam dobni, de nem jött össze ma...

Poziba maradtam, egyet még kockáztattam.. belefér a heti egyenlegbe, de lehetett volna jobb is...

Kislányom ma 8 éves, már készül a jó kis pörkölt, jönnek a barátok, rokonok, jó hétvégét mindenkinek:)))

Ma egész nap kétszer 5-1…

#239126 Pityke35

Ma egész nap kétszer 5-10 percet tudtam ránézni...szép nap volt...szerintem a felkötések csak a havi zárásnak tudhatók be semmi több. Jövő héten egy alacsonyabb alj kell! :)

a short nyerő tuti,lassa…

#239120 lyonell

a short nyerő tuti,lassan én is arra játszom,ez az állapot mikor még a tőzsde 2-3hétig ellene megy a rendes irányának,jelen esetben a le iránynak,szvsz új csúcs is ezért lessz,elviekben innen még.nem tudom passzolok,Jó hétvégét nektek.Szép napot