Én is kb ilyesmire számítok,hét elején fel aztán go le,az zavar hogy most is megveszik a sok bluet,buxi mindjárt nullába zár...igazság szerint mára is tépést vártam aztán hétfőn le.
Én is kb ilyesmire számítok,hét elején fel aztán go le,az zavar hogy most is megveszik a sok bluet,buxi mindjárt nullába zár...igazság szerint mára is tépést vártam aztán hétfőn le.
igen usa ma lett ta eladási....innen pszihó dönt még...
gs kifog szállni cserében a piacokról, akkor nyekk jön.
tuti??? mi itt a tuti?
ma a dow beszakad, nem lesz itt semmi gap up
nem balhézok veled, csak mondod minek figyelem mol, amikor Te mollal tradelsz.. egy rulett papírral :)) és akkor Te kérdezed miért figyelek rá amikor reggel azért volt benne forgalom.
Hatiban reggel zártál pozit. Otpben nyitni más, de nem is reggel nyitottál benne, hanem délben.
Hétvégi bejelentésre tuti, hogy hétfőn gap up lesz és csak utána kezdik majd adni a piacokat!
én shortba m,aradok..nem tetszik ez nekem pláne dax 3napja fos
Egyébként pedig ne balhézz velem, én csak leírom, mit csinálok...
nem én irányítom a piacot, a GS-t sem én jelentettem fel...
hatiban? nyitottam helyette otit, az hozott most rendesen, remélem lesz még 1 kör lefelé
Berosálok megen nem engedik bezúgni....
Én vettem kis számlára... 25k felett dobnám is
Nah látom az én idegeim 1-2 hónappal ezelőtti kikészülése után már az edzettebbek is kezdik feladni. :)
Értelmetlen ami itt és kint zajlik. Esés nincs amíg nem zuhanunk épp a szakadékba viszont az árnya mindig ott lebeg.
Megcsinálták a figurát, 25k körül zárunk, aztán hétfő megint 250 pötty réssel fel.
és Te miért tradelsz, miért zártál shortot? Legnagyobb bux komponens
iszonyt vehetnékem van, csak hülyeséget ne csináljak itt a hétvégére