hova lehet hozzád menni gombócozni? Hét végékenként lassan ki kéne mozdulnunk néha! :)
Jöhet ide is
ez a :
REKLÁM HELYE
hova lehet hozzád menni gombócozni? Hét végékenként lassan ki kéne mozdulnunk néha! :)
Jöhet ide is
ez a :
REKLÁM HELYE
ahogy látom semmi se változott tegnaphoz képest...sőt már pesszimistább a kép mint tegnap délután...
SP ha esik akkor mi is padlózunk
Ne izgulj én is azt hittem :))
hogy mi azt nem tudjuk, 300as KTval mozgunk többnyire
megjöttem...
mi ez a nagy pesszimizmus ?
már azthittem mire hazaérek 25600 on leszünk.
Pedig olyan megszorítások vannak, hogy... Pl. nyugdíjkorhatár 53-ról 67 évre, ha jól emlékszem... Gyurcsányt ennél sokkal kevesebbért felkoncolták volna annak idején.
Közben megkaptam annak napnak a fórumos linkjét. Azt hiszem nem szeretnék egy ilyet még egyszer, még full shortban sem
Sztem is megveszik. usa gdp nem rossz.
Fogyasztás benne nő. Maginfláció alacsony. A tendencia arra utal, a Fed politika középpontjaban továbbra is a növekedés, nem pedig az inflációs nyomás.
azaz: ingyenpénz marad, bankok jól eljátszanak vele, leszarva a reálgazdaságot, a középosztályt (ill lefelé).
The Fed is always right!
Az államcsőddel meg mindenüket elveszik, úgy hogy jobb ha csöndbe maradnak..
Haláli ez a 300alatti KT
bőségesen nyitogatják a shortokat hatira...
hétvégén lehet, hogy Hellasz már lángokban fog állni! Már most is tüntetések vannak mindenhol és még nem is történt semmi!
A csomag és annak mértéke már tuti! /hírre adni/
Viszont a nép reakciója is tuti, tombolni fognak, ha csak 1 centet is elvesnek tőlük!
nem tudom, szerintem megveszik majd a piacot.
Indik miatt vissza kell jönni kicsit le.. bux nem adja meg magát, hati felvette a shortosokat.
Usa záróra fel fog menni, és hétfőn is abba az irányba fog menni szerintem..
Azért a görög bejelentésre, csak nem akarnak shortban maradni, főleg ha elkezd minden emelkedni a kivágások miatt..
na szóval ilyen spekim van..
de minden esetre futi pirosodik le az tény egyelőre.. de kellett is az indinek, lassan fordulhat is usa nyitóra..
eu/dolcsi azért csak emelkedik.. forint stagnál
Ez az, köszönöm
Kérdésem, ez a pár nappal előtti lokális alj kevés "A" hullámnak? Nekem zig-zag már trendvonalnak rajzolja
nem fordul itt semmi, hihetetlen unalom a köbön...
én shortolom otp-t 7225-ről, majd vagy bemákolom hétfőre (igaz főnök?) vagy megtartom (ha felfelé megy), mert én azért azt gondolom, lesz még idén ez alatt a szint alatt az oti.
Félreteszem, és ha majd nyerőbe fordul, lezárom.
Tud valaki feltenni egy napos chartot Elliottal?
pls
Szerk: olyat szeretnék ahol az ötödik hullám 26.1-2-n tetőzött :o)
köszönöm
Költségcsökkentés miatt jók nem a kapacitásnövekedés miatt...amit spóroltak a cégek az ott van az usa költségvetési hiányba...
Kivágom a longstoppom,megtettem amit megkövetelt a haza,akkor viszont szomorú,bús panda leszek ha innen fordul....márpedig olybá tűnik.
Olvastam, hogy megpróbáltad megfejteni! Gondolod ők számolgatnak???
Lehet, hogy MO. informatikusok megírták a programot az MSFT-nek és valamelyik okos ember beüti azt a pár számot és kiad egy %-os értéket! :)
Nem véletlenül választottam ezt az avatart ez az egyetlen ami korrektül bemutatja az Amerikaiakat! Ja meg a SP-is!