te már akkor ilyen nagy néző voltál? :))
brutálisan sokkal... mellette volt otpm... azt is napi alj körül vettem előtte...
ja igen oti.. hatiba szerencsére akkor még nem voltam :)
áááááááááááá
kegyetlen. ilyen azért longban nem hinném, hogy lenne
sokkal voltál benne?
1500 pötty váróban? kegyetlen lehetett
ez oti? hatira gondoltam, de azt lehet hetesen néztem
17180as max, 15150es zárás másnap 12800.... 15perc alatt szakadt össze a piac, 16600ig, majd onnan záróban lekötötték...
én két nap alatt 4435-3200ig néztem két nap alatt.... és visszament 4455re, ahol eladtam egy hét múlva, az volt a maxa akkor onnan le 1232re
Az is iparkodhatott volna jobban, de hát ez van...
:DD
Én is akkor nyitottam aznap hati longot, mert sok volt a short nyerő... :D világ cumija...
Az nagyon kemény,nekem a töredékével 2 egymást követő nap volt 150-168 mínusz. Amikor oti meglódult. Utáltam nézni a számlát, akkor megfogadtam, hogy 500 pont és stp
simán ki lehet szállni 220kontival, nem egy tétel...
senki se, mert nem sztorizgattam amikor spílerkedtem adott papírban, ill senki sem feltételezte, hogy mit csinálok :)
mindegy, egyszer majd hasznát látom a tapasztaltaknak :)
Nem találtam meg
Én is ott kezdtem - mint gondolom a legtöbben - akkor jöttem el amikor alig akart valaki segíteni egy hatis kérdésemre. Végül nagyon szép és részletes választ írt valaki, de addigra már itt voltam
221 konti????atya ég akkor neked van mikor 2millát mozog 1-2 nap számla:)..hathor koma nem semmi vagy:)
tudnám, miért 221 kontival akarsz üzletelni...
Felteszel eladni 20 kontit, fölé 100 ponttal megint 20 kontit.
Ha mindkettőt elviszik, akkor már az első árán mind elkapkodják, ha meg csak az elsőt, akkor 20 kontival nyertél, és marad 201.
Aztán megcsinálod újra, ha olyan a piac, neked nem számít, hogy nem vagy épp nyerőben:)
hát pedig a pf-en 1 napos gyász volt sirással,nyivákkal az nap...
én se nagyon tudom, kb 330pont kéne nullához, az azért egy napon megvan, amikor van irány..
de kire rakjak 221kontit, meg mikor veszek ennyit megint vissza.. és ha elszalad, akkor meg fent ülök legalább.. lent meg ültem 1400ponttal is lejjebb benne.. nem egyszerű
legalább KT meglenne 500pontba, már egész jó lenne egy felszúrásban
szerk: nem tudom lengyeleknek elromlott a futijuk 1.36%pluszban megint? tegnap is 2.5
Most hogy longban vagyok gondolom bevágják ezt a remek határidős terméket,máskor felfelénél előtte már húzták,pedzegették aztán jött az eldurranás,no most pedig ez hiányzik...mindegy stoppal kivágatom magam aztán jövő héten visszaveszem a shortos énem :D
Közben Goldmant leminősítették :D