Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#238795 Alex74 Előzmény: #238789

Igen

Arról a napról annyiszor kerestem már fórumbejegyzéseket, de nem találtam. Nagyon kemény lehetett, amiatt nem viszek át longot másnapra, csak nagyon ritkán

Alex tavalyi vagy?:) ha…

#238789 Sumér harcos

Alex tavalyi vagy?:)

ha igy van,de jó neked:))

én itt voltam teljes erővel Sortos gyuri esetnél....nagyon nagy meglepi volt az a nap:)

rettentően nem tudom, ho…

#238786 Alex74

rettentően nem tudom, hogy zárjak-e rövidre, vagy megvárjam adatot és akkor feljebb

(ha meg mégis rossz és beesünk, verhetem a fejem a falba)

#238784 Hathor Előzmény: #238776

én már csak a bámulás helyett vettem.. de azért voltak longok többször is. 15Knál is, amikor shortoltatok, csak nem hittem benne, a sok shortos hang miatt.

21Knál is amikor 500pont jött, akkor is mondtad, hogy minek ott vettem..

Aztán OTPk is voltak.. FHB is..Telcsi is, meg minden, csak a felt vártam vissza folyamatosan mint te, csak éppen nem adtam..

ennyi a történet.

De soros napon is megvolt a 30%mínusz 2nap alatt teljes tőkére, de ezt te is tudod, akkor is longoltam, az is visszajött rá egy hétre nullába :)

#238783 Zabás Előzmény: #238782

Mire teljesülne, úgy sem fog élni az aki ezt mondta! :))

így bármekkora baromságot lehet mondani!

#238782 Hathor Előzmény: #238777

szerintem 13hónap után csak lehet rá mondani.. ha még medve rally, akkor is.. azt meg utólag látjuk melyik lesz.

Hallottam már olyat is, hogy ez a nagy elliott még csak az első elliott :)

utólag megtudunk mindent

#238780 Waszeitung Előzmény: #238764

Koszto? Az összeg is sok és a bukás is több az egynél,tényleg komoly hogy ennyiszer el tudott bukni.

Hati mi tököl még itt........már rég napi maxon kellene lennie.

#238776 Kissherceg Előzmény: #238770

Nem tudom miben volt rosszabb az orosz válság, mint ez, nem akarom lekicsinyelni:D.

Pszihora jó példa egyébként Hathor is, aki végig nézte emelkedést, majd két lokális csúcson nyitott longot. Én is sok mindenre jó példa vagyok, de egyszer majd kiadok egy könyvet, amiben kicsit részletesebben leírom miket csináltam, sztm meglepődnétek. :) Kevés fórumozó csinált olyan dolgokat, mint Én, mert sok őrültségbe bele mentem, sőt egyik papírban örök nyomot is hagytam :D

#238773 Hathor Előzmény: #238768

szintén, csak én kereset nélkül néztem..

sosem ültem bika piacban, azt is látni kellett egyszer :)

#238770 Alex74 Előzmény: #238764

Az orosz válságban már nyomtam egyszer. Az azért rosszabb volt...

Igaz, töredék tőkével, újságmellékletből :o)

#238768 Alex74 Előzmény: #238764

tavaly rfv jegyzés volt ami hozott. a többi vitt, nem kereskedtem, tanultam

baromi nehéz volt végignézni a nagy felt, de fontos volt összerakni egy képet magamnak

#238765 Hathor Előzmény: #238756

csak tudnám miért kell ma is adni azokat a shortokat :)

pihenhetne már a shortos csapat.. menjen fel, magasról adjon és kész van mindenki :)

fontos szét ütni 300ra a KTt :(

szerk:

jeee: 350lett

ezek miatt lesznek sck

#238764 Kissherceg Előzmény: #238760

nem akarod, de átfogod előbb vagy utóbb... sajnos törvényszerű, nincs kibúvó. Tavaly könnyen jött újaknak a pénz, de a piac visszaveszi... Az általam és sokaknak szintén legnagyobbnak tartott spekuláns négyszer nullázta le magát 100millió dollárról is :)