Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#238762 Alex74 Előzmény: #238761

De legalább az én bekerem feljebb került és sokkal kisebb a pakk is, mint a Tied (meg, mint az enyém volt)

#238761 Hathor Előzmény: #238757

Persze, ezért is jó a társaság. Drukkolunk egymásnak, shortos-longos. Én is gondolok, rád, hogy jó lenne, ha neked is bejönne, de az nekem nem jó :)

Megint pont kettőnk között az árfolyam.. egyikünknek sem jó :)

#238760 Alex74 Előzmény: #238752

Nem szeretném átélni, bár az életnek egy másik területén éltem már át hasonlót, és az sem volt egyszerű. Szóval értékelni azt tudok... Az egy dolog, hogy a mai napig pszichológushoz járok miatta, de az is csak azért kell, hogy a tudatalattiból is törlődjön.

#238757 Alex74 Előzmény: #238756

érted egy emberként szorított az egész fórum 2 napja, azért ez is erőt kell, hogy adjon :o)

#238756 Hathor Előzmény: #238750

Én teljesen egyet értek veled ebben.

Más dolog bukóból kockáztatni, mint nyerőből leadni max. Én annyiba vagyok jobb nálad, hogy legalább visszarántom nullába a végére, most már addig vakerálok, amíg az ki nem jön.. nem hagyom magam..

Ugye most ésszerű lenne tartani megint, ha nullába leszek, mert akkor megint nulla körül lesz a szaldom, bár még mehetne 200pontot utána akkor lennék teljesen nullán összességében.. hihetetlen nekem is, hogy pont ott fordulgat vissza, ahol a bekerem lenne..

Nem voltam, nem tudom mi ez a visszaesés, de túlvettségre gondolok rövidre nézve..

meg kell várni, hogy vissza essenek az indikátorok.. de az enyhe csökkenéssel is jár. Azzal megint nem kerülök pluszba.

#238753 Alex74 Előzmény: #238749

nekem valósan nem volt annyi, csak a hati, mert fedezet meg hozott szerencsére

#238752 Kissherceg Előzmény: #238751

pokol után tudod értékelni a dolgokat, addig csak okos vagy és szórod a pénzt :) lásd jó magam :D Mondjuk nem számítottam, hogy duplaaljat csinálok :D

#238750 Kissherceg Előzmény: #238745

nem a pénz számít, a psziho... majd a talpraállás, Én most adok egy utolsó esélyt magamnak, hogy helyre hozzam az elmúlt két évet, ha nem akkor pihi és meglátjuk :)

Ha nem alszol 3-4napot egy pozíció miatt, akkor már kapizsgálod mi a szopó :))

#238739 Kissherceg Előzmény: #238731

nem, de más a kockázat kezelés. Tőzsde psziho :) mondhatni oda kozmáltam a piacon már rendesen... :)

Amíg egy tradernek nem volt nagy bukója, addig nem is speki :)) vígasztaljon. :D

Re: hk

#238733 Hathor Előzmény: #238729

:) mindegy értitek, megint elírtam (kapkodás).. zabás ilyenkor azt hiszi tudatlan vagyok.. szerencsére nincs itt, hogy javítson :)

#238731 Alex74 Előzmény: #238707

Ha ráadom full tőkét és elbukom, akkor szívesebben beszélgetsz majd velem? ;o)

#238729 izolta Előzmény: #238717

"szerk: euro azért tovább erősdik euróval szemben, az jó hír számomra"

te tudsz már valamit. lesz görög, spanyol, .. meg német euro? :)

#238727 kerikoma Előzmény: #238717

Kicsit elbizonytalanodtam longjaimmal....., délelőtt még bele is vittem 250-en, szűk stoppot se merek most berakni