Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

119 Lassan 118 lesz, ha…

#238861 zeeh_

119

Lassan 118 lesz, ha így megy tovább.

Baromira nem ezt vártam ettől a naptól. :-/

Emelkedés érdeklődés hiányában elmaradt.

Re: Egy perc Sziget 70 forintba kerül csúcsidőben

#238726 zeeh_ Előzmény: #238700

Húzós ára lesz.

Érdekes, hogy BÉT-en még semmi hír a vodáról.

Csak nem 14:30-as adatokra várnak és utána akarják bedobni?

Re: Egy perc Sziget 70 forintba kerül csúcsidőben

#238700 Koffein Előzmény: #238692

nem kevés pénz... egy óra 4200hufba kerülne? brrrr és még a sört nem is számoltam :(

Sziget: a Vodafone a főszponzor, jön a mobiljegy

#238661 zeeh_

http://penzcentrum.hu/cikk/1023334/1/sziget_a_vodafone_a_foszponzor_jon_a_mobiljegy

"Hivatalossá vált, hogy a Vodafone és a Sziget között kötött együttműködési megállapodás keretében a mobilszolgáltató a Fesztivál "bemutatja" kategóriájú főszponzora lett. A szervezők új szolgáltatások sorával igyekeznek kényelmesebbé, egyszerűbbé vagy akár olcsóbbá is tenni a Sziget-létet.

A Vodafone olyan mobilpénztárca (mobil payment), mobil média és "gép-gép közötti" (machine to machine) megoldások sorával jelentkezik majd a fesztiválon, amely mind a hazai-, mind a külföldi sziget-látogatók számára kényelmesebbé teheti a fesztiválozást. A Virtuális Szigeten elindul a Vodafone Sziget program mobilinformáció több nyelven. Ugyanakkor számos kifejezetten a Vodafone előfizetőinek kedvező szolgáltatást is napvilágot lát - például mobilon is vásárolhatnak majd napijegyet, vagy akár mobillal is fizethetnek egyes termékekért, elsőként a kávéért.

A fesztiválon - a parkolási fizetéseknél már közkinccsé vált szisztémához hasonló - perc alapú mobil fizetési lehetőség is lesz. Eszerint a látogató, mobiljával aktiválva, majd a végén leállítva a rendszert, a belépéstől a Sziget elhagyásáig fizet, tehát ha csak kedvenc együttesének koncertjére kíváncsi, akár csak arra az időre vált belépőt.

Azért, hogy a beengedésnél az esetleges sorbaállás miatt feleslegesen ne ketyegjen az "óra", a mobil fizetést választók számára a Sziget szervezők - a gyors bejutás érdekében - "expressz" kaput biztosítanak majd.

A tavaly bevezetett kedvezmények az idén is élnek: a csoportos diákjeggyel akár féláron is jöhetnek a Szigetre diákok, míg a későn beinduló bulizók este 11 órától féláron válthatnak majd napijegyet."

Nagy a kivárás. Valaki …

#238656 zeeh_

Nagy a kivárás. Valaki bedobott 16 db-ot a 119-es mélyvízbe.

Re: nincs cím

#238555 zeeh_ Előzmény: #238548

Majd meglátjuk.

121 időközben

Leönthetnék teszt céllal 118-ig, ott is bent állok.

Micsoda meglepetés, hogy pont annyival öntötték le megint, amennyi vevő összejött 120-on.

#238553 zeeh_ Előzmény: #238548

Elfogyott, megint 120 áll szemben 121-gyel.

Én még 2 hírt várok.

1. Voda-Sziget együttműködés

2. KV barátunk beszállt a Neoba/Econetbe.

#238548 Koffein Előzmény: #238512

Gondolom teszteli, hogy megveszik-e... amúgy a kis büfi indexem szerint lassacskán mennie kéne... :)

Szerk: így van, egy másik zseb, nem hiába KV barát a cég neve, szerintem egy poénos jelzés a befektetőknek, hogy helló megváltunk a cafétól, de a mienk (kacsint és kacsint no para) csak nem az econet portfóliója alatt van, hanem egy mutyi pajti alatt :)

#238503 zeeh_ Előzmény: #238500

Akkor ez csak egy másik zseb szvsz.

Komoly céget csinálhatnának az ecoból és száműzhetnék a speki részvény kategóriából, ha meglenne rá az akarat.

Veszteséges volt a Sziget régen éveken át, de azért megrendezték, mert szerettek bukni. :)) Ugyanezt a feelinget érzem az eco esetén.

BÉT-et lassan lehet sasolni a voda hír miatt, ha megjelenik, lehet benne pár forint felfelé.

KV Barát?! Tehát szereti a limites emelkedést/esést? :)

#238493 Koffein Előzmény: #238478

A Cg.01-09-938625 cégjegyzékszámú KV BARÁT Vagyonkezelő Korlátolt Felelősségű Társaság (1029 Budapest, Tamara utca 37.) cég 2010. április 29. napján hatályos adatai a következők:

I. Cégformától független adatok

2. A cég elnevezése

2/1. KV BARÁT Vagyonkezelő Korlátolt Felelősségű Társaság

Bejegyezés kelte: 2010/04/29

Hatályos: 2010/04/29 ...

5. A cég székhelye

5/1. 1029 Budapest, Tamara utca 37.

11. A cég jegyzett tőkéje

11/1. Megnevezés Összeg Pénznem

Összesen 500000 Ft.

azaz ötszázezer Ft..

21. A cég adószáma

21/1. Adószám: 22678070-2-41.

#238478 zeeh_ Előzmény: #238459

Ez nekem is tetszett, amikor megláttam. :)

Érdekes, Optenben nem látok ilyen nevű céget.

Azért ebből a hírből is …

#238469 zeeh_

Azért ebből a hírből is kiolvasható, hogy van egy megnevezni nem kívánt magánszemély büfi, aki vélhetően az Exit vásárlásban is szerepet játszott, a Café vételben is és nem lennék meglepve, ha a Neon is részben az ő zsetonjából menne...

Hosszútávon a Neoban nagyobb pénz van, nem véletlenül harcolt érte annyira az Emmis. Csak nem ártana lassan reklámra is költeniük, mert Class plakátokkal tele az utca, Neot alig látni.

Az már más kérdés, hogy egy idióta vadbarom aki a class = klassz összefüggést kihozta.

#238459 matgab Előzmény: #238426

KV Barát Kft- ez is olyan név, mintha egy számviteli példatár egyik feladatából választották volna a nevet...

#238455 Koffein Előzmény: #238426

na jah... a hírre beleolvastam a pf.be, hogy mit írnak oszt mindenki limitet kiáltott... mondom, akkor örvendjünk, ha a hírre nem lesz beöntve :)))

Most kerültem csak gép e…

#238426 zeeh_

Most kerültem csak gép elé, szerencsére nem maradtam le semmiről.

Ez elég sovány eddig, azt hittem rally lesz.