Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

azt hittem, ez oti topik…

#238634 Ricsi

azt hittem, ez oti topik, hatiban 0 pozi jelenleg

Re: nincs cím

#238627 Ricsi Előzmény: #238626

Miután én shortos vagyok, annyira hülyén nézne ki, ha beragadnék longba :)))

Jött ki valami örömhír, …

#238616 Benjoe

Jött ki valami örömhír, hogy így lekonyultunk?

# B. hullám: A B hullám …

#238588 Alex74

# B. hullám: A B hullám az előző hullám korrekciója, mely során az 50%-át vagy a 61.8%-át nyeri vissza. Úgy tűnhet, hogy ez egy új, hosszú távú emelkedő trend kezdete lehet. Azok, akik jártasabbak a technikai elemzésben, a trendfordító head-and-shoulders jobb vállát látják kialakulóban. A forgalom alacsonyabb, mint az A hullám alatt. Ezen a ponton a gazdasági mutatók nem növekednek tovább, de valószínűleg még nem fordulnak negatívba.

# C. hullám: A C hullámban az árfolyam erősen zuhan. A forgalom megnövekszik. A C hullám harmadik részénél már majdnem mindenkiben tudatosul, hogy egy új csökkenő trend kezdődött. A C hullám tipikusan akkora, mint az A hullám, de gyakran meghaladhatja az 1.618 szorosát is. Miután a C hullám az A hullám alá süllyedt, az Elliott Hullám lezártnak tekinthető.

Egon mennyire jártas? A jobb vállról regél mindig. Nálam a 61,8% az 25.400 körül van. Aki ért hozzá: ezt meghaladhatja, de nem zárhat fölé?

#238580 Alex74 Előzmény: #238579

Nekem meg csak hati kellene inkább, rv nem is annyira

gondolhatod. Amikor szabin vagyok és otthonról tolom, megzavar a nagy felület :o)

#238579 Zabás Előzmény: #238576

EQ csak prompt piacnál ad kedveszményt hatinál nem :(

Ja tényleg 1 centi :)

Nem lehet semmi!

#238578 Alex74 Előzmény: #238575

Tudom, mondtad, de kötve vagyok az 1 centis kereskedési ablakomhoz. Amúgy jó lenne

#238576 Alex74 Előzmény: #238572

Azon vagyok, azért is kötök nullába is néha

Ebben a hónapban lesz először ingyen a real, relatív nagy forgalmat csináltam. Próbáltam egyezkedni, kis forgalomnál nem állnak szóba veled :o(

#238575 Zabás Előzmény: #238567

GYere át az EQ-hoz! Most alakult egy új broki cég Random Capital! Töltsd le a demóját! UA-mint a Peti csak kicsit színesebb, nekem ezért nem tetszik, meg csak gyertyákat mutat az meg nem tetszik! PLUSZ PETI+AMI tökéletesen működik és tudtommal nemsokára óriási fejlesztések lesznek az EQ-nál!!!