így van mi meg 50%al bőven feljebb vagyunk :))
így van mi meg 50%al bőven feljebb vagyunk :))
azért mert azt megjártuk akkor , amikor ők bőven feljebb voltak..
SQ persze..
csak pakolnak rá, kint meg fel..
na mindegy lépek..
sziasztok
USA GDP-ig mindenképpen! Bár ha esnek addig a piacok, a valszeg jó ha pedig emelkedni fognak akkor meg rosszabb lesz lényegesen!
Én már kényelembe helyeztem magam, hétvégére a füvezéshez be van hűtve a sör/pálinka és végszükséglet esetére 5* konyak is :)
bazzz komolyan Te mit nézel sat1-t?:))) amikor dax 6050volt miért nem kiabáltál, hogy nekünk 24200on a helyünk? :))
Ha a dax átmegy a 6200-on, akkor megyünk mi is, egyébként pihi lesz délutánig...
hát már régen 25.500on kéne lennünk szerintem, tegnap is fogták a piacunkat, ma is..
nyugat kitörésre esünk..
most vagy okosan szedjük fel a shortosokat, vagy egy kalap sz@rt nem ér az egész tőzsde..
Ma remélem tudod zárni jó nyerőben a longokat, persze te tudod, mit kezdesz vele...
huha a dax futi...átvitte 200napost 15percen rendesen
itt meg piros kötéslista van.. :))
áhh ez kabaré..
akkor, lefelejtettél még 2 karaktert!!!
Pótold gyorsan!!!! :)))
hagy tudjuk meg a történt végét is!
a belépéshez szükséges négy jegyű kód volt, semmi kül:))
Igen tudom.. akkor most zárni kéne a shortokat, mert fel várható szerintük?
Jó lenne ha nem kéne nullában zárnom a longot..
usa, dax fel zöld gyertyákkal, ez meg nyitó alatt ..
Short squeeze: A shortolók kifacsarása. Akkor következik be, amikor nagyon sokan vannak short pozícióban, vagyis spekulálnak árfolyamesésre, de az ehelyett gyorsan és nagymértékben emelkedni kezd, ami arra készteti vagy kényszeríti őket, hogy vásárlásokkal lezárják pozíciójukat, ami további gyors áremelkedést indukál.
SQ az a short squeeze vagyis short viszavétel rövidítése. Erste szűmlám meghülyült. érdekes..
(köszi:D)
Nem leányálom a partvonalról sem, nézni ahogy csapkodnak az úszkálók. Nem látni a zavarostól az alját ennek a piacnak.
erste sms SQval kezdődött:D