Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1012

Re: BUX napi/60 perces:

#238337 _pda_ Előzmény: #238334

tök jó, h a két sávszélről vannak pozijaim

mitől vagyok én ilyen zseniális :(

BUX napi/60 perces:

#238331 Zabás

BUX napi/60 perces:

Rövid távon maradhat a kiszámíthatatlan csapkodás és a hónap utolsó napja miatt még egy kis emelkedés is beleférhet. Tartós meneteléshez viszont le kellene ülni a volatilitásnak és megnyugodni a piacnak, mert így maradhat a kiszámíthatatlanság. 60 percesen a fej-váll alakzat kezd felbomlani, így most felfelé próbálkozhatunk. Mindezt elfelejthetjük, ha ismét 25 000 pont fölé zár az index. Szintek: 23 300, 23 670, 24 000, 24 600, 25 000, 25 100.

http://outside.mfor.hu/mfor/images2/bux_nagyitas_0411111111111111111111111.PNG

Re: nincs cím

#238328 _pda_ Előzmény: #238327

jelenleg a "fogd a pénzt és fuss" metódus érvényesül

a hagyományos értelemben vett TA úgy tűnik ebben az agyalágyult ciklusban eddig felmondta a szolgálatot

talán a túlélóknek annyi marad belőle, h ezt is láttuk megéltük, tanulunk belőle

Valaki írta pár napja, h…

#238327 Zabás

Valaki írta pár napja, hogy 5 elemző is lefelé várja és 5 elemző egyszerre már csak nem téved! Ezek szerint 5-ből 5 is tud egyszerre tévedni! :((((

Ennyit a piacról! Nem az elemzőket szidom, mert ők csak azt mondták amit a chart mutatott, de a piac minden tuti fordulót felültud írni.

FX topikban van 1 videó elemzés ott a csóka kb. innen várja a léfordulást az SNP-nél, nagyon kíváncsi leszek rá, én már shortolom! :)

#238317 Waszeitung Előzmény: #238315

Pontosítanék,a tőzsde ennek hozománya lenne normál világban,amikor a rv árfolyamnak köze lenne a cég valós értékéhez,és osztalékot kapna teljesítménye után,most a kettőnek semmi köze egymáshoz,így a kutya (rv árfolyam)most előreszalad a gazdi (valós érték)itt maradt,és mivel nem is fogja követni a kutyus hátra fog kullogni a gazdi mögé....

Annyira fogyasztó társadalom vagyunk és függünk a pénztől hogy a városban,fenn a sokadikon ha nincs pénzed éhen halsz,míg némi földdel ez kiküszöbölhető,bár ez már kissé apokaliptikus képet fest,abba pedig hogy a hitelt mire használjuk inkább nem mennék bele mert ez az ország más mint a többi...

Amúgy mennyi is volt hivatolosan a bankok megmentésére fordított pénz?Vmi 1400 milliárd dodó rémlik,vajon ez volt a helyes megoldás amit tettek vele?

No szép álmokat mkinek!

#238316 Ibiza Előzmény: #238315

fizetett guruk vannak a világban.. a birkák meg mennek utánuk..pénzügyi csoportok húzzák le a sok barmot...

Ki mondta tutira a meg a "válságot"? senki ..volt aki huhogott már évek óta..oszt bejött..

én is mondogattam kocsmák mélyén a 80as évek elején.. 2000ben megbukik a kommunizmus.. bejött... nem pontosan de be.

Két naoja még hatalmas esést várt mindenki 5napja meg csúcsokat.. most megint a csúcsvárás van..

nevetséges.. nem ágazatok fejlődő, reményteli cégek,vállalati eredmények mozgatják az indexeket hanem az usa mit vakkant..a tudatmódosított guruval mit olvastatnak be.

#238315 Sparrow Előzmény: #238312

Waszeitung:

"A gazdaság valós,a tőzsde ennek hozománya..."

Éppen itt a lényeg ,amit nem értek vagy nem akarok. Nagyon jó amit az elején leírtál ezt a nagy long menetet én is a sok nyomtatott pénznek tudom be. Az a pénz nem állhat azt be kell fektetni..., de nyilván ez majd vhol visszaüt.

És vissza az idézőjelhez. Kezdek hinni Sorosnak, annak amit ő reflexivitásnak, vagy minek hív.

Régen azt mondtuk, h a tőzsde a gazdaságot előre árazza, de mi van akkor ,amikor már (de lehet mindig is így volt) ez a kölcsönhatás nem egyirányú ,amikor a tőzsde már kőkeményen visszahat olyannyira, ha az amúgy normális ténylegesen értéket bíró instrumentumok jóval valós értékük alatt mozognak (és evvel az amúgy értékes instrumentumot veszélybe sodorják), és azok az instrumentumok ,amik meg csak "kitaláltak", vagy csak egyszerűen túlértékelt lufikká váltak, pont ezektől a dolgoktól meg életben maradnak.

Az érték el fog tünni a haszontalan ,meg megmarad.

Amúgy meg szeretjük azt hinni ,h egyértelműen fogyasztói társadalom vagyunk ,pedig szvsz már nem teljesen sokkal-sokkal jobban igénybe vesszük a szolgáltatásokat ,mint a történelemben eddig bármikor. Elég,ha magam körül körbenézek. A TV-ben az UEFA elődöntők mennek ,interneten megakarom fejteni a megfejthetetlent, miközben azért fizetek egyes szolgáltaóknak, h égessem, vagy jobb esetben tényleg fialtassam a pénzemet. És sorolhatnám. :)

De inkább nem teszem.

Jó éjt!

#238312 Waszeitung Előzmény: #238307

No para,sztem törvényszerű lesz a bukás,a fedezet nélküli pénzt el fogja érni a végzet,most éppen azzal javítják a rendszert amivel elrontották,ezek szerint ismerik a közmondást:"kutyaharapást szőrivel"csak azt nem tudják hogy ez ebben az esetben ez nem használ.

A kérdés hogy mi volt előbb?A gazdaság valós,a tőzsde ennek hozománya,oda rángatják virtuális pénzzel ahová akarják,a világgazdaságot nehéz manipulálni,ha nincs fogyasztás,nincs gyártás max raktárra,ahol rájuk is rohad,a gazdasági növekedés zéró lesz,fél eu csődben,minden országban tekintélyes államadósság halmozódott fel,hallott vki olyan országról ahol sikerült ezt megszüntetni?Elbaxott egy rendszer ez,a pénzed minden egyes kibocsájtott egységgel kevesebbet ér,érdekelne hogy a kampósorrú bibsik mit tudnak ebből kihozni...

Tanya van,körben erdővel 3 fúrott kúttal,egyedül atomtámadás ellen nem véd :D

#238309 Kissherceg Előzmény: #238307

értelmes beírások miatt jött létre a fórum, csak nem mindig sikerül, viszont a tied iylen. Nincs miért elnézést kérni, hasznos! :)

#238307 Sparrow Előzmény: #238295

Tudod ehez az a véleményem,h sajnos itt mostanság a realitásokat nem kell, nem szabad keresni, viszont résen lenni nem árt.

Ha ezek azt a szintet álmodják meg, akkor az is elképzelhető,h az a külföldi pénz egy-két magyar alap aszisztálásával (bár ehez gondolom ők elég kicsik) föltépi akár egyszer oda is ,mert számukra relatíve kis pénzel ez megtehető. Ha erre spekiznek, éppen ezért akár meg is csinálhatják. A vicc az ,h van a világon baromi sok tőzsde , és mintha ugyanaz ,vagy legalábbis rokon érdekeltségű cégek, csoportok párdarabja mozgatná őket.

Néha az az érzésem,h ezt az egész herce-hurcát le lehetne egyszerűsíteni pár hangulati-indexnek elnevezett vmivel, úgyis minden záros határidőn belűl szinte ugyanarra megy.

És itt jön a DE ,akkor nem igazán lehetne okoskodni spekizni, leminősítgetni, magyarul nyerészkedni, a nagyoknak a kicsiket megvezetni.

Sokszor nem tudom el döneteni,h ez nem-e egy megkreált dolog volt szép forgatókönyvel ,azaz a Gazdasági válság generálta-e a "tözsdei válságot" , avagy a tözsdén történő összeomlás hatott ilyen negatív, pesszimista módon a gazdaságra ,aminek a jelenlegi helyzet lett a következménye.

Az biztos,h nagyon sok újracsomagolt már szinte az eredete sem ismert értektelen sz_arral plusz ehez hasonló szintetikus termékekkel kereskednek (sózzák el egymásnak),de ez meg a felügyelet hibája, h amiket nem is nagyon ismernek egyáltalán minek engedik ekkora lufikká gerjedni, egyáltalán minek engedik...

Na mindegy ,szerintem ez már túl mélyenszántóvá sikerült.

Elnézést.

#238305 banyaiz Előzmény: #238302

:D

ezt a holnapi GDp adatot mai spekiben figyelembe kellett volna vennünk, utólag persze okos vagyok, de most este vettem észre ilyen is lesz. Csoda lett volna előtte beadják, esetleg hírre, miután előtte felhúzták szvsz. :D

#238303 Kissherceg Előzmény: #238302

Én ma else indítottam a rendszert :D Úgy látom amíg nem zárok matgab faktor se él:DMákker:D

#238302 Waszeitung Előzmény: #238299

16.23 as beírásom:

Nem hinném hogy zakó lesz,Otit+hatit veszik mintha ingyé lenne....bakker vmikor,vhol bennhagytam megbízást és vmilyen áron zártam a shortokat,vazz ezt visszanézem,az összes shortzárás vége kb nullás lett,most nemtom ennek örüljek vagy ne..

Szval én zártam :D

Figyelmetlen voltam,csak egy részét akartam zárni,de mindet sikerült,egyenlőre úgy néz ki hogy jó hogy balfék voltam...