eddig simán el tudtam kapni 4 szer is... csak ez a fránya piac nem akar engedni még, long van.
eddig simán el tudtam kapni 4 szer is... csak ez a fránya piac nem akar engedni még, long van.
Néha hihetetlen dolgokat tudsz mondani...
magasról short 700 pont...
amire te észbekapsz, hogy az volt a magas, addigra már beesett 500 pontot...
nem lenne rossz taktika...de nem longolni..mert felfelé már nincsen sok tér...azért nehogy már 30000 fölé menjünk...mikor még "frankó" volt a gazdaság akkor voltunk ott...
hanem csak a short...minden téren.
Én mindenesetre támogatom a kínai gazdaságot. Ma is vettem tőlük derítőlapot :o) 5 in 1, ócsóért.
Ez legalább hoz is valamit, nem úgy, mint a hati short
ki tudja mit művelnek még ezek zárásig.
Viszont ez az erő ami van piacban durva, szó szerint esik 2%-ot az már ok arra mindent felporszívózni. Furcsa de ez van, nem is emlékszem valaha láttam ilyen piacot ennyi időn keresztül, egy ilyen év után főleg. Ez van.
Vmi más taktika nekem is kellene,mivel egy napot esünk max,így azt meg kell venni és tartani legalább ezer pontot,azt hiszem ez elmúlt évben ez briliánsan működött volna....
stoppom 150 felett volna, de ahogy érzem nyitóban 250körül leszünk:))
kösz, azért annyira nem súlyos.
mondom megy ez neked. :D
7199 és 25130,de hogy lefelé alul,felfelé felülteljesítünk...
Új taktika kell ide amig nem változik a trend véglegesen :
Magasról indítani a shortot egy hirtelen zuhanás legelején..majd 700 pontot várni, és relaizálni.
666 darab, viccesek :D
nem a papírformára játszottam, ez hiba. :D
nem áll rá kezem, hogy ezeket az eséseket megvegyem , pedig ebben nagy lóvé lett volna eddig.
na nem indítottam ma el a kereskedési rendszert, drága nap lett...
nem lehet poziban maradni, nyersz azonnal zárod és fordulsz, ez a taktika :))
bazz ugyanaz eddig mint Goldmann után 1 nap zakó 2-3 nap alatt megveszik, hogy kapnák be.
Igaz nincs még vége a kereskedésnek de nincs kedvem erre játszani, hogy épp ma találják meg a lefelé irányt. Ennyi elég volt egyelőre. :D
Te most mire mondod?