Ma én is adtam 100-on, de minek?
Nem zártam shortokat, tartom.
Az nem annyira jó ötlet volt ma
szívem szerint ráb@ßnám a tervezett pakk másik felét is, meg még dupláznám az egészet, de nem merem, az árfolyamoknak annyira nincs köze a fundamentumokhoz. nem is értem miért a cég neve után van az instrumentum elnevezve.
sztm te jól állsz anyagilag, rossz helyen próbálkozol:D
Reggel írtam, hogy belevettem a nyitó utáni koriba, de nagyon szűk stoppom volt, 740-él már röpült volna is. Én sem bíztam nagyon benne, de összejött:)
Sokat filóztam, hogy dobjam-e, de a kicsit is becsülni kell:))
usa szédeleg még...de holnapig sztem long ta szt,viszont új csocsot ebből még nemlátok..de utána bármi lehet
miért nem szóltál longolni kell? :D
nagyon megy ez neked. :D
Biztos nem röhög... Én is zártam a 850-es longot 100 felett... Most pihi:)
arra spekiztem nem veszik meg már ezt az esést, hát eddig majdnem sikerült nekik. Ennek a sávnak amit mondasz a közepe vsz. :D
Alex74 :D szopatós egy piac, főleg így amilyen tetőkeresésben vagyunk.
azon elmélkedem, hogy a 9500as bux vagy a 25000es áll közelebb a realitáshoz. Véleményem sejtitek:D
sikeresen amortizálom a tegnapi nyerőmet én is. még tartom a shortot de minek? :D
shortok nagy részét zártam....nem tudom mi lesz.
holnap csak zárásra érek ide.
nálam már nem nagyon van nyerő... bódogság....
Bakker pedig elég magasan nyitottam a shortot,de addig bővítgettem míg a végén nem lesz rajta nyerő,vajon honnan lehet majd olyat nyitni ami egy napon túl is nyerő lehet?
Nah Molly is beszállt hülyének mintha nem lenne elég...de most komolyan,aki itt vesz az mit vár,örök longot?