Én ugyanezt csináltam a múlt héten DAX shorttal - 2 nap alatt elvitte 3 honap munkáját. Ja és végül a korrekció előtti max környékén vágtam ki : )
Én ugyanezt csináltam a múlt héten DAX shorttal - 2 nap alatt elvitte 3 honap munkáját. Ja és végül a korrekció előtti max környékén vágtam ki : )
köszi a válaszokat mindkettőtöknek
holnap még tartogatom talán, de amit az usa művel most, nem sok jót igér számora
sokkal elöbbre vártam egy korrekciót, ezért tartottam eddig, persze tudom, támaszról nyitottam a tradet
megzavart egon alsó rése 12k körül, ezt akartam nyitóban meglovagolni tegnap
sux
ráadásul ha berealizálom a bukót, úgy érzem minden az egekben van, nem merek papperba beletenni semmit
Holnap 13800at elérjük, otp megpihenhet, telekom is elég sokat ment összefüggően, mol pihizik ricsi szintén, 29kt megérinti, ott van ugye 200naposa. Most kis és közepes papírok a mókásak.
én meg lefelé várom, tul gyors volt ez. Lehet 15000 felett, de csak mire a dj 9000 lesz....
13850re várom hatit, az a célár, felette 15400 :)) jajj de jó kis short beszálló lenne :D
ha kevés a kontid az még benyelhető bukó
én elbokáztam a tavaly óta összebarkácsolt nyereségemet 2 nap alatt
és még nem zártam
szóval igazi ...om vagyok
fejből nem tudom sajnos :(
holnap talán meglesz 3. rés otpben, utána pihi.
Akkor el sem merem mondani, hogy én 12400-ről shortolom de én úgy gondoltam megőrzöm. Ha nagyon szorul a hurok még el lehet adni, de csak pár darab az egész.
Kérdés: ti hol nézitek a hati grafikont (markersen kívül)?
majd menjenek amikor oti esik, réárünk :) kis hisztis :))
Faxom kivan,megy az egész világ,de M + R sehová......
sziasztok. Egy elmény volt itt.
Bepánikoltam és a sokáig őrizgetett shortomat 13370-en kivágtam az egészet. Hittem benne, hogy lejjebb jön de bepánikoltam az usa nyitást követően. Tudom, hogy nyerőben lett volna még az idén, de ennyi.
ne akard a véremet, már így ís a tűrőképességem határán vagyok :((
Ricsit is bevágják egy minimális forgalommal hogy essen a szájukba esővíz....
Mollyt ilyen bódogságban beütik,brrrr.......
lesz ez még 800is esésben....
Bezzeg ilyen boldogságban csak 500 a kt.