Csak ideiglenes, a faktor hatása nem okoz azonnali bénulást, először lappangás időszaka van, amikor még a gazdatest azt hiszi, hogy szétveti az egészség. A felismerés és fertőzés, későbbi stádiumban jelentkezik.
Csak ideiglenes, a faktor hatása nem okoz azonnali bénulást, először lappangás időszaka van, amikor még a gazdatest azt hiszi, hogy szétveti az egészség. A felismerés és fertőzés, későbbi stádiumban jelentkezik.
Én a DAX Futurest nézem, felfelé ék végefelét látok benne...
köszi, csak én kb. 1 centit láthatok az ablakból
nagyon technikai okok miatt :o)
Én úgy szoktam megnézni, hogy a kötéslista alján hagyott egérkurzorra megjelenő kis sárga ablak tartalma változik-e.
ezen most el kell gondolkoznom, mert a kettő nem zárja ki egymást...
képzeld, most azt mondom, nincs kötés, és amikor lesz, akkor derül ki, hogy lefagytál...
Aztán fizethetek neked kártérítést :)))
Erstém meghalt, vagy ennyire nincs kötés?
szerk: 10 perc után 984 lett. nagy a forgalom
Én azért aggódom kicsit,mert ettől még akármelyik pillanatban kitörhetünk,Oti csordogál felfelé,másik két BÉT hülyéje pedig lapít sunyin,ugyebár esni nem tud egyik sem,Mollynak a 19550 olyan mint a 0,az alá képtelen esni....Oti lemaradó mert 10e felett kellene lennie a két másik kolomposhoz ha arányaiban nézzük.
tőkém elfogyásának ideje 1 max 2hét :D
Na most én is kipróbálom ezt a faktort. Remélem, nekem is működni fog.
WARNING!!!!! WARNING!!!!! WARNING!!!!! WARNING!!!!!
Szólá a mester!!!!
MATGAB:
globális jelentőségű bejelentés: vettem egy kis OTP-t...
az...ha most lezárom a Shotjaimat..és estére minusz lesz...megőrülök...ezért tartogatom az utolsó pillanatig a shortot.
veszik, mint a cukrot, egy kinti mínuszra mekkora szopó lenne..:))
Rajtunk az segítene ha egy 700 pontos esés után még valaki kiszórna 100.000 -200.000 darab OTP -t piaci áron...
mondjuk mint a tegnapi esés legalján..24600 as hatinál..
vagy az előbbi esősek mélypontján...24300 körül. stb...
mert igy nem hiszi még el a jónép hogy adni kell..csak a rózsaszín fellegek