Nekem is kezd olyan érzésem lenni, hogy ellenirányú pozival le kell fednem a shortot, mert ezek a töketlenek megvesznek mindent megint.
Nekem is kezd olyan érzésem lenni, hogy ellenirányú pozival le kell fednem a shortot, mert ezek a töketlenek megvesznek mindent megint.
Helló Rambó :D
csak keményen....:D iszonyat kemény ez a nézés...olyan bosszúállós...
bosszút állunk a piacon.
eggyre jobban átláthatóvá teszi megint a piac számomra az emelkedést,arra tudok gondolni hogy napokig szép lassan emelkedni fog minden,elérjük buxban a 25500-600 környékét,dax 6300 környékét,elviekben eszt 1hétre teszem,asztán a görök megmentéskor megvesznek gyorsan mindent valószinűleg,innen kimehetünk új csúcsokra,kirázzák a shortosokat végleg,és onnan jön le szépen 1-2 hónapig vissza,eszt gondolom mos persze ez minden nap változik.
Köszi, tökéletes.
Most mondja a rádió, hogy tegnap 210en álltunk, ma 203..
köszönöm,
na üdv.. lépek, ezekre a hírekre csak nem szakadunk be ma :)
csak összefoglaló adatok. vagy benne van amit akarsz, vagy nincs.
ha minden igaz, frissül 0:30, 9.30, 13:30 -mi időnk szerint
Délután remélem lesz egy nagy sc.. (nem ezt kívánom a shortosoknak, csak magamnak)
Görögök 6-7%pluszban..
Portugálok is 2%körüli pluszban..
Mutyeránunk fogva van..
na pucolom tovább az akváriumot ..:)
http://freepeti.equitas.hu/q/143271/index.htm nézd meg 24700 volt az alja kedden, 24800hétfőn. Kedden esett 2,5%ot usa, abból tegnap zárásra korrigált 0,5%ot, most futikat lőtték fel. Mai napi max 24663 volt a buxban, tehát ugyanott vagyunk kb, mint usa esés előtt. Az abszolút optimista csúcs usa napján 24800volt bux. Szóval ezért mondom, bőven jól teljesít a bét.
szerintem mi 4% körül estünk, ahogy mondod Ők 2.5%ot..
de hogy 1176-1196.75 nem 0.5% az is tuti.
Így most vagy én nézek valamit rosszul, vagy Te
mondjuk azt elfogadom, hogy nem kell usát nézni, mert eurozónában vagyunk, de ha mozgásukat figyeljük ez jön ki
Retkes OTPt is pont felfele nem veszik, de lefele alá álltak..
arra van link? a reggeli cds-re, mert nekem pár napos van csak.
egyébként 200pontra vagyunk a 2nappal ezelőtti naphoz, miközben usa esett 2,5%ot, abból visszakorrigált 0,5%ot. Szóval mondom, hogy longosként álom dolgod van:)
így is fel lehet fogni, de a kevesebbet korigálunk éppen nulla tegnap délutánhoz képest, ahonnan sp csak felefe megy.. 1196.75 a futi, az már 1200fölött lesz indexben nyitóra ha ez alá nem esik be, de nem is emelkedik
szerk: egyébként kíváncsi vagyok mikor találják meg kis hazánkat ilyen csőd dumával..
most nem tudom, hogy ezeket shortosok felszedésére csinálják? Beverni egyelőre nem verik be a piacot.. CSak short felszedésre tudok gondolni, de akkor elindulhatna, mert már nulla kiszállóra játszok lassan..
kezd elegem lenni nekem is..
kevesebbet estünk, kevesebbet korrigálunk...
Most persze jogos az SP lecsorgás majd nyitóig, mert minden túlvett már 4órásig..
viszont a nagy leütéssel lejött a napos indi alulra, annak örülök :)
Hát nem tudom, tegnapi legnagyobb leütésnél is itt voltunk 24500on buxszal, azóta SP a helyzethez képest egekbe ment, mi meg ott vagyunk ahol tegnap, én így látom longos helyzetem, de persze 25600ról leütötték 900ponttal egy nap alatt
Görög CDS 6xx körül ma, tegnap 910 volt
usa a letóbbi alj alá ment, ami bux hatinál 24200 környéke, szóval sztm jól állsz itt 25knál...:)