Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: hl

#237817 Hathor Előzmény: #237801

Na benéztem, látom dühönsz megint :)

és amikor magyar államcsőd szélén voltunk? onnan 6xozott otp, fogd fel így és nem leszel ideges.

Innen reméli a piac, hogy felépül Görögország. 135Mrd Euro nem rossz pénz. Ha hivatalosan bejelentik indulunk fel.

Most én is panaszkodhatok, hogy sp reggel 1183körül volt most 1195 mégis csak esünk rá reggeli nyitóhoz képest, már 25.2Körül kéne lenni ezzel a lendülettel. De ami késik remélem nem múlik.. valóban nagy a gebsz, de az már régóta, talán meg akarják keresni még felfele a pénzt.. 26Kig elvihetnénk. Holnap nyitóra mindenképpen 25.5ös nyitót várnék, akkor már nullában lennék, bár már sp túlvett lesz mára, de nem mentünk vele sajna..

Forintunk erősödik

Dollár gyengül..

Egont meg ne olvass, mert minden nap dühöngsz miatta.. akkor minek?

Igen spanyol meg 2% pluszban a leminősítésre.

Nagy kacsa az egész.. 187pont a CDSük. Tegnap 180volt.

A mienk meg 190kb :)

#237807 BudFox Előzmény: #237804

ezen meg már hangosan nevetni tudok csak :DDD

Egon :

Réssel le, ezzel kialakult a szigetforduló - nagyon erős fordulós jelzés.

( aha persze...ezért vittük át nyitóban félig meddig....félig betöltöttük..annyira erős fordulós jelzés mi ???? )

Egy doji star tegnap. A rés már erős ellenállás.

( Itt már semmi sem erős ellenállás..csak az alsó támaszok)

Tegnap is már jogosan rajzoltuk fel a fej-váll alakzatot.

( Jogosan persze...de a múlt héten még szó sem volt fej-vállról..csak sima eső trendről.)

24000-en az alakzat nyakvonala támasz, ha letöri - ezt várjuk - akkor 23000 alá eshet.

( Ha meg még megyeget felfele..aztán fordul..és ezt megcsinálja még 3 -szor..legfeljebb berajzolunk a balfácánoknak egy jobb váll duplázódást, triplázódást...)

Csak itt, a januári csúcsnál találhat támaszt. Előtte az 50 napos átlag 23500-nál is támasz.

( Ha meg esni fogy ez lesz : na ugye megmondtam hogy 23000 -re esünk..tickre teljesült a céláram :::)

#237803 big-ebuy Előzmény: #237801

ez igaz így volt ki vett 5000es otp egy bullba .3700ig esett utána....erstés néni dicsekedett jönnek a bef vállalkozók 10milla ctr....akkor is ment a bull azt hitték itt a kánaán...csak a tőzsde sokszor sunyi és váratlan...EZT MEGTANULTAM le is fel is--FED is kiszállt ,sztem májusba megindulunk le legkésőbb

#237801 BudFox Előzmény: #237792

én nemtudom ki veszi állandóan...de az emberek olyan hüjék lettek hogy nem néznek tévét ? híradót ?

ilyen magasan vagyunk és veszik tovább ? nem tanulnak semmiből..egy 5000 pontos korrekcióban meg tönkremennek,vagy b e fognak ragadni..

Persze a brókerek lehetnek a legnagyobb hibásak, mert rábeszélik a kuncsaftokat a vételre gondolom..meg a banki üzletkötök..akik rábeszélik hogy tegyék be a pénzeket a részvény alapokba

#237797 big-ebuy Előzmény: #237795

ez jó kérdés ,még énse tudom,csak sok értelmét nemlátom még ,brutál emelkedőnek...no harag:)

egymás vél. -vel segítünk ,döntés hozatalhoz,lehet pont tied a jó, nem mondtam enyém ok:)

#237796 Kissherceg Előzmény: #237795

25200 a fontos szint a buxban, amit írtam 3hete, azóta nem sikerül felette zárni heti szinten. Ez nem fogja meg, akkor utána találgatás, tehát most a short vagyutána nem tudom :))

#237795 Ricsi Előzmény: #237791

OK, akkor arra válaszolj, te hol nyitnál szíved szerint olyan shortot, amit év végéig megtartassz?

#237792 big-ebuy Előzmény: #237787

és túlvett hetes állandóan ki fog venni szted?..mi a értelme tolják fel..mert az akkor nem bef .lé?de ők manipulálják..eddig ok ..szépet kaszáltak itt már...de innen minek tovább húzni?-egészséges új lé jöjjön ,legyen jobb bef hang ,egy jó korri kéne...hisz ez a lényege

#237791 Kissherceg Előzmény: #237786

Értem, csak azt nem hiszem, hogy azok a piaci szereplők akik tartják az 5,5 millió db otp shortot, vígan zárják, mert a magyar ****a gyerekek úgy akarják...:) 14millió short volt nyitva otpre anno.

Akkor lesz itt csak SC, ha snp 1270 felett tud maradni tartósan, akkor tudom elképzelni lezárják a pozíciókat, amely hatalmas vételi erőt fog indítani és bőven 8k fölé megyünk. Ellenben zárják a pozikat, akkor már felesleges a short építés utána. Csak a buxot nem lehet elhelyezni, mert semelyik piachoz sem hasonlító árfolyamon van.

#237787 BudFox Előzmény: #237780

nálunk meg 11,8 % a munkanélküliség..és még nem is tetőzött..

iszonyt mi van itt. tőzsde meg csak megy felfelé...

a régi szabályok felborultak....vajon miért van mindez ?

#237786 Ricsi Előzmény: #237780

Megint keverjük a dolgokat...

A tanulmányod minden szavával egyetértek, de a véleményem nem változott...

Ha elindul, amire te vársz, akkor azt észre fogjuk venni, és ha elveszítünk 3K pontot, akkor is marad előttünk még legalább 10K. De most, amíg nem indult el, senki nem tudja megmondani, hogy honnan fog? Innen? Oti 8K? Oti 9k? Oti 10K?

Addig a short csak pénzt éget, leszámítva 1-2 szerencsés napot...

Akkor persze a long fog égetni, mégis lesznek sokan longban, mert "onnan már nem eshet tovább".

Én csak ennyit akartam írni. 1-2-3 napra előre, te meg egy tendenciát fejtegetsz. De a kettő nem ugyanaz.

Én nem féltem Csokit, jó lesz a shortja, ha ki tudja ülni. De nem hiszem azt, hogy 1 héten belül nyereséges lesz.

Remélem, már érted...

#237780 Kissherceg Előzmény: #237767

igaz, de ami állapot kialakult a gazdaságokban fenntarthatatlan, hiába gyártanak senki nem veszi, hiába ölik a pénzt a tőzsdére újabb munkahely nincs, hiába vannak a virtuális milliárdok amikor reál szféra folyamatosan omlik össze, ingatlan piacok kb Svájcot kivéve mindenhol omlanak össze és ez csak rosszabb lesz, mert kereslet ugye csökken egyre meredekebben, hitelesek egyre nagyobb része munkanélküli kínálat nő. FED elkezdi felvásárolni a kinti lakáspiacokat, hasonlóan a többi kormány is(nemzeti bankok) többet javítanának, mint a bakoknak adott összegek, amelye a teljes piachoz képest még mindig nem meghatározóak. Kína is hiába termel, belső fogyasztás üteme sehol nincs a gyártósoraikhoz képest, usa, eu nem képes felszívni. Ahogy egy kedves tőzsdés írta nekem, ez volt a remény szakasza, hogy az emberek bíztak abban sikerül talpraállítani a gazdaságokat, kormányuk megoldják a gondokat, azonban ez nem valósult meg, sőt rosszabb lett, így most következik az összeomlás, majd a depressziós szakasz. Minden válságot depressziós szakasz követ, nem rally 150%ig egekbe.

Ezért gondolom azt, hogy 2010-11es év iszonyat véres lesz és sokan jutnak csődbe, elfogynak a megtakarítások.

Ingatlanpiac csak egy példa volt, államcsődökkel nem akarok riogatni :))

#237777 big-ebuy Előzmény: #237773

ha kevés a beérkező lé,kiborítják.....sztem 75%úgy is eladták ..jöhet egy short kasza,utána hatalmas bika long kasza....3.visszateszt nemvolt még ,igazi bika állítólag onnan van

#237772 _pda_ Előzmény: #237763

én most úgy látom, h a BUX erőtlen, egy leszálló irányban vagyunk

most csak annyi, h a felülteljesítő mkivoltunk miatt bevárjuk a többieket, v ennyi volt, passzolnám