Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1012

Re: hl

#237767 Ricsi Előzmény: #237751

Látod, ezért nem engedik összeomlani...

Mert miből lenne megint jó? Most dupla vagy semmit játszanak, mindent betoltak, és lassan tönkremennek a pénznyomó gépek is. Ha most beesünk, nincs több eszköz. Fel kell menni a himalájára, és onnan van rá esély, hogy csak a tengerszintig csúszunk le, alá már nem.

#237763 Kissherceg Előzmény: #237759

hazai piacról egyébként a telekom árfolyama hasonlít leginkább a feltörekvőkre. Ázsia is ősszel csúcs, azóta alatta. Felettébb érdekes.

#237759 Waszeitung Előzmény: #237752

Vagy Matgabot megkérjük erre,a héten pedzegette a longot,sztem olcsójé meg lehetne vesztegetni :D

Amúgy ahogy adják a rossz híreket,úgy jönnének a rossz hírek,azért a piac néha egy-egy napra megvillantja a shortos énjét,ha az hatványozódik akkor parádé várható.

#237756 big-ebuy Előzmény: #237751

tény a pánik gerjesztené és ha fentartanák..egyenlőre senki nem tud még semmit mi volt ez ..fordultunk,vagy csak kis korri?..részemről enyhe sort ..kivárok

Re: nincs cím

#237755 Kezdő Előzmény: #237698

Azt is lehet látni valahol, hogy ki a nagy vevő vagy eladó? Vagy csak a brókerek látják?

#237752 Kissherceg Előzmény: #237748

egyikünknek meg kell lépni a hülyeséget, hogy a másik nyerhessen. Neked magasabbról van a shortod, szóval tedd meg, legutóbb megtettem Én is a kötelezőt:D

#237751 Kissherceg Előzmény: #237748

azért arra kíváncsi vagyok, hogy lenne egy gyors szakadás hányan mennének tönkre benne, hogyan kereskednénk le... 1000pontos volákkal napon belül, mert ha a piac összeomlik rútabb lesz az előzőnél és fájdalmasabb...

#237743 BudFox Előzmény: #237733

Goldman Sachs meg benyögi hogy OTP célár feljebb véve...ez is micsoda egy rohadt dolog..egy olyan banknak hisznek aki hazudik, lop ahol csak lehet.

Re: gh

#237742 big-ebuy Előzmény: #237739

nem léptél nézhetsz,mert pánikba nem így esik...réssel óriásit...herceg volt 1000pontot fogott ...régen esésbe 1 nap ....úgy hogy már poziba volt...pl

Re: gh

#237738 Ricsi Előzmény: #237731

Nagyon jó válasz, és egyetértek...

Ha már legalább 3 napot mentünk lefelé, én is ráteszek mindent, de amíg csak 1 napig tudunk, addig nem érdemes szerintem

#237734 BudFox Előzmény: #237714

hihhetetlen kemény strici ez a BUX..nem bírunk esni semmire se....ha van esés akkor azt csak Gap -el tudjuk megcsinálni..majd onnan emelkedés..más nem is lehet csak ez.

mi már tényleg csak akkor esnénk ha Paks -on valami sugárzás szivárgás lenne a reaktorban..valami komolyabb...

mondjuk akkor a nullával lenne egyenlő az ország utána...ezt azért mégse...de azért hihetetlen.

#237733 big-ebuy Előzmény: #237729

ez igaz 100-200%ment sok papír favorit csak....de ez sajnos lényegtelen,mert a bux ,pénzmosoda ,olcsó IRÁNYÍTANI....otp-vel a élen...:(