Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1012

gh

#237731 Waszeitung

Elkezdtem írni egy választ,de annyira bepipultam közbe hogy át kellett írnom Dühibe :D Lehet át is költözöm oda amíg ilyen mutyi megy....örök életre talán?

Re: nincs cím

#237728 Kissherceg Előzmény: #237722

nincs minden ugyanott, mert bux nem, csak otp kinti értékben kifejezve. Bux 25%al többet ment, ellenben érdekes, hogy dollárban kifejezve többi régiós bank papír meg se közelítette ezt az értéket, ergo ez a trágya hegy itt is a felülteljesítő. Nézzél szét a többi papír hol jár tavaly óta... Nem beszélve a piacokról...

#237726 Ricsi Előzmény: #237720

Egyébként abban is egyetértettünk, a Mtel-t azért nem nagyon engedték fel, mert most fogják felhúzni. Arra meg menni fog a bux.

MOL is megerősödött, 3* vagy 4* zárták be 19 550-re, és mindig fölötte van, pedig megkapta az esélyt, hogy alatta nyisson...

#237722 Ricsi Előzmény: #237720

Akkor minden ugyanott van, nem? Nekem mind1 főnök, én mindenre nyitott vagyok, mint tudod. De én zártam a szar shortom, és most 0 poziban vagyok. Max lentebb újranyitom, de szerintem fentebb lesz az...

#237720 Kissherceg Előzmény: #237716

semmilyen esésnek sem a vissza tesztje, mert azokon már túl ment otp. Kinti piac van a lehman szakadás magasságában, ami a buxnál 19.000 pont lenne, szóval úgy kalkuláld az sc-t...:)

OTP dollárban számított árfolyama van a lehman letörés magasságában.

#237716 Ricsi Előzmény: #237714

én nem értek a TA-hoz, de valami olyasmi van, ez a 7400 valaminek a visszatesztje. Valami nagy esésé, ahogy olvastam. Addig sokan nyugodtak.

Emellett persze shortos vagyok, szívesen vennék egy nagy zakót, de most nem látom, mitől lenne.

#237715 kerikoma Előzmény: #237710

légyszi akinek válaszolsz annak a válaszára kattintsál, mert nehéz követni így kinek válaszolsz és a véleményeid jobban tudja így mindenki követni.:))

én belevettem 850 körül..

#237714 Kissherceg Előzmény: #237711

:))) nem láttál SCt bazz eleget egy év alatt... Sőt ha a mont everest még magasabb lenne, akkor olyat mászhatnál palack nélkül, amilyet még nem láttak....

Hihetetlen...:))

#237713 big-ebuy Előzmény: #237711

ez igaz..benne van ,nem mondtam nem,de nekem snp 2h zöld macd nem túl bull jel...ekkora emelkedőnél...

#237711 Ricsi Előzmény: #237709

pont ez a lényeg, 7 400 fölött itt olyan sc lenne, amilyet ritkán látunk, onnan jobb adni, nem?

#237709 big-ebuy Előzmény: #237707

ki vette?....

hát ha bejelentenék esést,mindenki venné most is mint állat,nyugodt szívvel ...

tőzsde kicsit más,nagy a kaki pénzügyileg imf vezér nem hiába jósolt esetleges nagyobb szart...megy a pénz mentés húzzák magasra ,és adják olcsó rv-ket legyen miből lé...KÉRDÉS MIKOR ENGEDIK EL....

#237707 Ricsi Előzmény: #237704

én meg tudom, hogy nem...

kis emberek adták tegnap, simán felszívta a piac

#237706 big-ebuy Előzmény: #237704

az benne van sztem is,sőt 1209ig mehet az is kori....

de a esés váratlan fog jönni mint pl ami volt..réssel bumm ..3%....csak még megy a szórás sztem ...de lehet úőj csúcs is,nem tom....még ebből

#237703 Zabás Előzmény: #237693

Értem és osztom is, de mégis minden esés 1 max 2 napig tart :(( bármi is történik!

Gr. szerintem már csődben vannak, csak még nem hivatalos! És tudja mindenki, hogy nem ők lsznek az utolsók!

SnP-ban még bízok, hogy csak 1200-at akarja visszatesztelni, a bazi nagy esés után, nem pedig új csúcsra megy ily sunyin!!!