Hehe de vicces valaki, a vételi oldalt megtöltötték 1db-al 126-tól felfele :)
Hehe de vicces valaki, a vételi oldalt megtöltötték 1db-al 126-tól felfele :)
Egyáltalán nem gyanús a KV Barát Vagyonkezelő Kft, hogy mutyi keretében lett létrehozva... áááá dehogy :)
Na, erre kíváncsi leszek hogy az árfolyamra milyen hatása lesz.
De ez a kecske is jól lakott és a káposzta is megmaradt esete szvsz.
Árfolyam szempontjából ez mennyire jó nekünk? :)
http://bet.hu/newkibdata/104133093/2010.04.29.tajekoztatas2.pdf
http://bet.hu/newkibdata/104133081/2010.04.29.tajekoztatas1.pdf
Nem borogatós nap volt, inkább apró csipegetések.
Szerintem holnap délelőtt 10-ig kivárás lesz, majd amint megjelenik az első hír (szvsz 2 lesz holnap) a BÉT-en, lehet rally a Voda-Sziget együttműködésre. Egy főszponzor már a Pannon óta hiányzott ennek a rendezvénynek. Exitre is akkor indult, amikor kikerült a BÉT-re hivatalosan.
2. hír a rádióról fog szólni május 3. miatt.
Neo vagy Café? Ez itt a kérdés...
120-as záró néz ki.
Hadd jöjjön az a Trendlines zászló célár (195 Ft) végre. :)
118ról én is fentebb álltam... kíváncsi leszek a végeredményre
legalább többszörös forgalmat generálnak, mert ott van a mobiljegy, ha meg ellopják a telót, akkor újat készüléket kell venni, mellé sim kártyát... 3szoros haszon :)))
menő lesz a telefonlopás akkor....:)
Én még azt is, hogy előtte lejöjjön értem 118-ra. :)
Talán ügyfélszám alapján is meglehetne oldani, csak a beazonosítás időigényesnek tűnik... na mindegy, várjuk meg a sajtótájékoztatót :)
igaz, a nemcsak szócskát csak-nak olvastam :S
kíváncsian várom erre mi a megoldás; jó ötletnek tűnik a mobiljegy, csak nálunk mindenre megtalálják a kiskaput, szóval remélem, alaposan körbejárták a lehetséges gyenge pontokat, és olyan megoldás lesz, amit nem lehet kijátszani, mert a végén sok lesz a 10 perces Sziget-lakó :))
akár, és mindezt a biztonsági őr ellenőrzi? ha enyhén becsiccsent állapotban próbálna tőlem bárki is telefont kérni, vagy sms küldésre utasítani, tuti leoltanám, aminek az lenne a végeredménye, hogy 1hónap múlva is a sziget területén lennék elvileg, mert nem küldtem ki checkolási sms-t, majd következne a reklamáció ést éstb :))))
nincs ellentmondás az utolsó mondatban olvasd el!
Viszont dárga lesz beb.szva elaludni a fűben...:)