sztem otit 2 hete igazán nagyok nem veszik,nem is adják..kivár sok ember már..partvonalon....
sztem otit 2 hete igazán nagyok nem veszik,nem is adják..kivár sok ember már..partvonalon....
de snp macd 2h is zöld ,eu még nem...ez nem a nagy bull jele....egyenlőre
ok, máshogy kérdezem...
ezekre a parákra jelent meg a magyar piacon eladó?
mert én azt láttam, minden ilyenre 2-3 cég komoly vásárlásokba kezdett.
egyik nap ez a 2-3 cég, másik nap az a 2-3 cég.
kis korrekciót látok egyenlőre .bárkitéphetik ,felkészültem arra is,netán
lebeszéltetek a tegnapi 700-as vételről, mostanra milyen jó lett volna, de sajnálom...
véletlen billi para:)mert korrekció is érik p...görögök nagyszarba lehetnek és ha vmi bedől ...nem mondom mi jön..dominóa egész..ezért nem hinném iittt sokan boldogan vesznek:)ennyit
Arra hogy Otit meg felminősítették :D
Most 3 nap alatt a következők voltak...
Görög para, portugál para, spanyol para, gs para, kamatemelési para. Ennek hatására oti lejött 7 300-ról 6 900-ra. Mit tudsz kitalálni, ami alapján ennél lejjebb menne?
Ezt most komolyan kérdezem teljesen...
áh vazz....megint a részlges short zárásom volt csak tegnap jo ötlet 800 felet, röhej. Hogy ez a kaka nem tud esni!!!!!!!!!!! Nah, nyithatok ujra egy kis shortot, 100 alatt :(
Sziasztok:)
Reggel 8-kor elindultam, hogy 9-re simán hazaérek, mostanra sikerült. Ez az M0 egy katasztrófa...
Én, mint shortos most azt mondom, minden shortot zárni kellene. A tegnapi nagy esésre OTI meg sem közelítette a 6 800-at, már a 6 900 is megfordította. Szerintem most átviszik 7 400-on.
De ez csak az én elképzelésem, a döntés a tietek:)
nem hiszem el, nem lehet beleülni egy poziba... 0 forgalommal rángatózunk, hatit persze muszáj tépni...
még nem..feljebb tettem 25101 -re :D
azért minden elemző nagyon lefelé várja már...
itt lennt is : OTP 6700 és 6800 között lehet ma...
ennek ellenére 7100 föléről indultunk ma is.... 6800 -at csak megközelítette de úgy jött fel onnan mint a parafa dugó..
komolyan fejreállt az egész világ ha már a "profik" se tudják lekövetni ezeket a mozgásokat.
Má megen hová a rákba igyekszünk?
Kevesebbet estünk mint ámerika,és már délelőtt többet emelkedtünk mint ők...